Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

"Αδειάζουν" τον Ρανιέρι;

Ο Ιταλός δεν ξεκίνησε καλά και δεν δείχνει να έχει καταλάβει τι ζητάνε οι Έλληνες από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Έχει κάτι στο μυαλό του αλλά κάποιες αποφάσεις από ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι δεν είναι δικές του.

Τα πρώτα δημοσιεύματα στη γειτονική Ιταλία βγήκαν και γράφουν πως αν γκελάρει ο Ρανιέρι θα χαιρετήσει και την Ελλάδα. Έχουν δίκιο; Όχι βέβαια. Μπορεί να κάνει όσα λάθη θέλει αρκεί να είναι δικές του αποφάσεις και στο τέλος να έχει δημιουργήσει κάτι καλό και νέο. Μία νέα Εθνική που θα έχει αποβάλει τη νοοτροπία του Σάντος και θα μπορεί να αποδόσει καλό ποδόσφαιρο για χρόνια.

Οι κλήσεις για το παιχνίδι με την Φινλανδία μου έκαναν εντύπωση. Γιατί τόσοι νέοι παίκτες; Γιατί δεν έκανε φιλικούς αγώνες με άλλες Εθνικές ομάδες ή την Ελπίδων για να δοκιμάσει τη χημεία των παικτών; Από όσους πήρε ίσως μόνο ο Αθανασιάδης να μπορέσει να παίξει μπαλίτσα με τους υπόλοιπους παίκτες χωρίς πρόβλημα.

Και κάτι που δεν περίμενα να γράψω ποτέ μου. Πήρε ο Ιταλός τον κάγκουρα τον Μήτρογλου και δεν κάλεσε τον Γκέκα; Δεν γουστάρω καθόλου τον Γκέκα αλλά είναι ίδιο στυλ για εμένα(μαζεύουν "σκουπίδια" και σκοράρουν) και είναι φορμαρισμένος. 

ΥΓ Με αυτά τα δεδομένα έριξα δύο φράγκα στον άσσο της Φινλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου