Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ένας Εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Η δολοφονία(γιατί για δολοφονία πρόκειται) του Κατσούλη είναι πρόσφατη αλλά κάποιοι μεγαλοπαράγοντες δεν έχουν καταλάβει το κακό που κάνουν και συνεχίζουν τις ίδιες τακτικές. Σαν να μη γνωρίζουν πως τα όσα λένε ή γράφουν έχουν άμεση επίδραση στους ηλίθιους οπαδούς και κάνω το διαχωρισμό γιατί όλοι οι οπαδοί δεν είναι ηλίθιοι και δεν πέφτουν στην παγίδα των παραγόντων.

Οι τρεις γιοι των δύο πατεράδων τους, γουρλομάτηδες και Τράκης, έχουν αρχίσει τον πόλεμο ανακοινώσεων πολύ πριν φτάσει η ημερομηνία του ντέρμπυ. Αντί να ασχοληθεί ο καθένας με την ομάδα του και να αφήσουν τους οπαδούς στην ησυχία τους, σε όση ησυχία μπορούν να βρεθούν, αυτοί δυναμιτίζουν από τώρα το κλίμα.

Ποιο το πρόβλημα; Ήδη σε ένα ραντεβού θανάτου «έφυγε» ο Μιχάλης Φιλόπουλος. Για τα αφεντικά αυτό δεν σημαίνει τίποτα, αλλά για  ρωτήστε την οικογένεια και τους φίλους του. Αν τώρα κάποιοι ανεγκέφαλοι επιλέξουν να κλείσουν ακόμη ένα ραντεβού τότε ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για ότι συμβεί; Ηθικοί αυτουργοί ποιοι θα είναι;

ΥΓ Το χειρότερο είναι πως κάποιοι γουστάρουν με αυτή την αντιπαράθεση των τριών γιων των μπαμπάδων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου