Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ήττα από τους gay με κέρδος

Θα μπορούσα να γράψω πολλά για το πως έπαιξε ή καλύτερα πως δεν έπαιξε η ομάδα και συγκεκριμένοι παίκτες.
Τι ΕΠΡΕΠΕ να κάνουν οι παίκτες και πιο το κέρδος από τον αγώνα με τις γαυριέλες.
Θα γράψω λιγότερα από όσα θέλω γιατί ο Καλογερόπουλος φρόντισε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα.

Ας αρχίσω από τις απογοητεύσεις του αγώνα.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με 9 παίκτες μιας και Κουτρουμπής και Καρέλης απουσίαζαν από το παιχνίδι.
Κουτρουμπής: ένας άντρας που κάποτε έπαιζε ποδόσφαιρο σε μέτριο επίπεδο και πλέον περπατάει σε γήπεδα ποδοσφαίρου φορώντας την πιο βαριά φανέλα της Ελλάδος.
Καρέλης: νέος, ταλαντούχος αλλά ανίκανος να εκμεταλλευτεί την απουσία του βασικού επιθετικού και να βοηθήσει την ομάδα του.

Στα θετικά του ντέρμπι.
Στιλ: έπιασε πέναλτυ και έδειξε γενικά πως αντέχει. Τον έχω κρίνει αυστηρά πριν μία βδομάδα αλλά σήμερα με κέρδισε. Μπορεί και πρέπει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας φέτος.

Αυτά και θα προσθέσω μόνο πως για να κερδίσεις πρέπει να σουτάρεις στο τέρμα. Χωρίς σουτ στην εστία πως θα μπει γκολ; Σε ποιο λεπτό έγινε η πρώτη εύστοχη τελική προσπάθεια; Θυμάστε;


ΥΓ Για τον Τριανταφυλλόπουλο που γράφει ο φίλος Φώτης δεν χρειάζεται να το γράψω και εγώ, καθώς από πέρσι το βλέπουν όλοι.


2 σχόλια:

  1. Ξεχύθηκαν οι ορδές του ... Αττίλα στα ηνωμένα πράσινα βουστάσια και κατακεραυνώνουν όσους τολμήσουν να αμφισβητήσουν την ... κυριαρχία (!!!) του Παναθηναικού στο χτεσινό ματσάκι!
    Ταυτόχρονα έχουν ξεκινήσει πάλι την ανιδιοτελή (!!!) στήριξη στο πρόσωπο του σωτήρα; - εκδικητή - τιμωρού για τα όσα ανιστόρητα βγήκε και είπε μετά το τέλος του παιχνιδιού!

    Στεναχωρήθηκα πολύ για την ανυπαρξία στήριξης της ομάδας από την διοίκησή της. Μια διοίκηση που μόνο σκοπό έχει να δημιουργεί μια εικονική πραγματικότητα μόνο για τους εκλεκτούς υγιείς φίλους της και να αποσπά το χειροκρότημα των κλακαδόρων του πέταλου.

    Για τη γύμνια της ομάδας, για την οποία οι υπεύθυνοι έχουν όνομα, δεν μιλάει καμμιά απ τις πεοθηλάζουσες τσούλες που το παίζουν δημοσιογράφοι σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο....
    Όλες τουμπεκί ψιλοκομένο και αδιάφορα σφυρίγματα....
    Αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουν το θράσος να βγουν και να πουν ή να γράψουν το "εμείς τα λέγαμε....". Κι ας γνωρίζουν ότι τα γραπτά μένουν και τέτοια δεν υπάρχουν.....

    Τουλάχιστον ο Γιάννης ο πλήρης δεν μας είπε για εκ νέου restart .... ακόμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενες κάτι διαφορετικό.
      Επενδύουν στο επικοινωνιακό κομμάτι. Δεν κοιτάνε πως με 2-3 προσθήκες στους περσινούς φέτος θα ξεφτίλιζες τις γαυριέλες εύκολα. Χθες αν έπαιζε ο Μπεργκ θα τους κάναμε πλάκα και ας έχουν ρόστερ εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά, τις ελλείψεις που κανείς δεν θέλει να καλύψει, όλοι συνεχίζουν στον ίδιο σκοπό.

      ΥΓ Μην ξεχνάς πως από την ισοπαλία της Πέμπτης περιμένουν τα δωράκια τους όλοι οι υπάλληλοι. Να μην δείξουν καλή διαγωγή;

      Διαγραφή