Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Καπίνο, Αλαφούζος και λοιπές αηδίες

Ασχολείται λοιπόν μεγάλο μέρος των οπαδών με τα όσα είπε ο Καπίνο σε συνέντευξή του στην κωλοφυλλάδα του Τράκη. Όλοι στέκονται στο "Δεν ήθελα να φύγω" αλλά δεν προχωράνε παρακάτω στα όσα είπε για Αναστασίου και Αλαφούζο. Τους έκανε την αγιογραφία.

Ασχολούνται με το κάλεσμα του Αλαφούζου στα γίδια για  να συζητήσουν γενικά και αόριστα. Όπως ακριβώς "διοικεί" μέχρι σήμερα. Και τι με νοιάζει αν κάποιοι είναι τόσο γίδια που θα πάνε στο κάλεσμα; Μπορούνε να πάνε όλοι οι Συμμορίτες; Τότε το μόνο χρήσιμο είναι να κλειδώσουμε όλους μέσα και να χτίσουμε κάθε πιθανή έξοδο. Τότε θα έχουμε προσφέρει πολλά στον σύλλογο.

Ασχολήθηκαν πολλοί με τα αίσχη απέναντι στον Καπετάνιο από τα 30 γαυροβαζελάκια. Κάποιοι τον υποστήριξαν τον Καπετάνιο και άλλοι τον έβρισαν. Ο Καπετάνιος δεν έχει ανάγκη υποστήριξης. Πήγε μόνος στις 30 αδερφάρες και δεν κουνήθηκε καμία. Ο ίδιος δεν ασχολήθηκε με τα γαυροβαζελάκια και θα ασχοληθώ εγώ.

Τα σημαντικά αυτές τις μέρες είναι όσα διαδραματίζονται στο πολιτικό και οικονομικό πεδίο. Πολλά θα συμβούν αλλά πότε; Μας κρύβουν πολλά, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τα σημαντικά. Με τον Παναθηναϊκό αξίζει να ασχοληθούμε το Σαββατοκύριακο και για το ματς με τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου