Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός 81-75

Δεν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός και έχασε δίκαια από μία Μπάγερν που χρόνο με τον χρόνο εμφανίζεται όλο και καλύτερη. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός σε μεγάλο μέρος του αγώνα(παραπάνω από 30 λεπτά) αλλά όχι και στο τέλος.
Το παιχνίδι δεν το είδα για να το σχολιάσω παραπάνω αλλά θα γράψω τι αισθάνομαι.
Με λυπεί και με θυμώνει οποιαδήποτε ήττα, δίκαιη ή άδικη. Σε μία ομάδα όμως που φέτος δημιουργείται από την αρχή με νέο προπονητή και μάλιστα όταν απομένουν πολλά παιχνίδια για να κλείσει η φάση των ομίλων τότε εμένα δεν με ενοχλεί. Η φετινή χρονιά δεν μπορεί να είναι από αυτές που περιμένει ο κάθε οπαδός να δει τον Εξάστερο στο final 4 .

2 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο εξάστερος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει την Μπάγερν και νασιγουρέψει την 4η θέση για τους 16.Αλλά πιστεύω ότι όσο περνάνε τα παιχνίδια και η ομάδα αποκτά ομοιογένεια θα βελτιώνεται συνεχώς και θα παίζει καλύτερα.Πιστεύω στην πρόκριση του εξάστερου στους 16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μυαλό μου είσαι. Την πρόκριση την πιστεύω και ακόμη πιστεύω και στην διεκδίκηση της πρόκρισης στο f4. Δύσκολα θα φτάσουμε τόσο μακρυά αλλά ο "τρελός"(για τον προπονητή γράφω) ίσως δημιουργήσει τη νέα αυτοκρατορία.

      Διαγραφή