Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η ομάδα είναι ελεύθερη ή

καλύτερα σε ελεύθερη πτώση.
Ποιος το λέει; Σίγουρα όχι οι Αλαφούζος, Αβραμίδης, Μαραγκουδάκης, Δ.Γιαννακόπουλος, Μιχαλαριάς, Κουτσουμπός, Ντόκεν, Αναστασίου, Νταμπίζας και άλλοι εντός της ομάδας.
Σίγουρα δεν το λέω μόνο εγώ και όλοι όσοι ΒΛΕΠΟΥΜΕ ποδόσφαιρο, αγαπάμε την ομάδα και δεν βρισκόμαστε στην εξέδρα μόνο για να φωνάξουμε.
Πλέον το λέει και το γαυρέτα. Πριν λίγο μου έστειλε το σύνδεσμο ένας καλός φίλος(μΠαόκι) με την προτροπή να το δημοσιέυσω(ευχαριστώ ρε φίλε δεν θα το έβλεπα γιατί δεν μπαίνω γαυρέτα). Το χειρότερο είναι πως πλέον υπάρχουν και γαύροι με μυαλό που αντιλαμβάνονται τα λάθη που κάναμε εμείς. Ακολουθεί το κείμενο από το γαυρέτα(δικές μου είναι μόνο οι τροποποιήσεις του κειμένου σε έντονα γράμματα και οι παρενθέσεις με πράσινα).

Με... αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ευρωπαϊκή κατρακύλα του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια κι από το... απόγειο του 2004(εποχές σκλαβιάς) με τη 18η θέση στην κατάταξη συλλόγων της ΟΥΕΦΑ, που είναι και η καλύτερη την οποία είχε ποτέ ελληνική ομάδα, πλέον βρίσκεται στην 90η!

Όπως αναλύει ο Ανδρέας Δημάτος στο «Goal», οι Κυπελλούχοι Ελλάδας με την απουσία τους πέρυσι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις(είμαστε ελεύθεροι και θέλετε και Ευρώπη πλεονέκτες;), τερμάτισαν στην 76η θέση και με τους 30.200 βαθμούς που είχαν μετείχαν στις φετινές κληρώσεις.

Μετά τις δύο ήττες ωστόσο στα ισάριθμα πρώτα τους παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ από Ντιναμό κι Εστορίλ, οι “πράσινοι” έπεσαν ακόμα 14 θέσεις, κάτι που σημαίνει ότι με τα τωρινά δεδομένα θα ξεκινήσουν την επόμενη χρονιά κάτω από την πρώτη 100άδα, γεγονός πρωτόγνωρο για την ευρωπαϊκή τους ιστορία(η ιστορία του ΠουροΑλαφουζικού ξεκινά το 2008)

Το στοιχείο δε που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση για το Τριφύλλι, είναι ότι στο τέλος της φετινής σεζόν θα βγάλει την καλύτερη χρονιά από την τρέχουσα πενταετία του με τους 7.520 βαθμούς της περιόδου 2010-11 κι ενώ η μέχρι στιγμής συγκομιδή του από την τρέχουσα ευρωπαϊκή του χρονιά είναι 2.760 βαθμοί. Δηλαδή υπό φυσιολογικές προϋποθέσεις θα χρειαστεί δύο νίκες και... κάτι στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του στον όμιλο(έχουμε ακόμη δύο εντός για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς γιατί στα εκτός...) ώστε να μη χειροτερεύσει ακόμα περισσότερο τη θέση του. 

Αν ωστόσο συνεχίσει το ίδιο άσχημα στον όμιλό του, τότε κινδυνεύει από φέτος να κατρακυλήσει στην 95η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ, αφού από τις ομάδες που αγωνίζονται τώρα στην Ευρώπη μπορούν να τον ξεπεράσουν τόσο η Λέγκια Βαρσοβίας, η Έβερτον και η Μόνακό, όσο όμως και η... Εστορίλ!

Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός που έχει πέσει 63 θέσεις τα έξι τελευταία χρόνια, μιας και το 2008 βρισκόταν στην 37η, κινδυνεύει πλέον να βρεθεί του χρόνου κάτω από τις 100 πρώτες ευρωπαϊκές ομάδες

Σχόλιο ΒΤΚ:
Γήπεδο στα αστέρια, διοίκηση στον ερασιτέχνη, κανένα πρωτάθλημα στο κέρλινγκ γυναικών και τζάμπα σουβλάκι.
ΙΒΒ πούλα και πούλο. Τι; Δεν πούλησε και τη χάρισε στον Αλαφούζο την ΠΑΕ; Ξανά όμως πούλα και πούλο. 
Εσύ φταις. Γιατί; 
Γιατί έτσι. Φταις που τους παράτησε η γκόμενα, που τους κερατώνει η γυναίκα, που «πίνουν»,  που δεν έχουν δουλειά, που είναι αδερφές, που... που...που...
Φταις λέμε.

8 σχόλια:

  1. Καλημέρα αδερφέ
    Όλα τα μπαζα της κοινωνίας κάνουν κουμάντο στον Παναθηναϊκό μας.
    Σχιζοφρενείς,παρανοικοί,ημιπαράφρονες,κλεφτρόνια,απατεώνες και κάθε λογής σκατό έχει απλώσει τα πλοκάμια του στην ΠΑΕ,την ΚΑΕ και τον Ερασιτέχνη και μασουλάνε.
    Πήραν την κουτάλα για να φάνε αλλά με τόση πείνα που είχαν,επεσαν με τα μουτρα μεσα στην κατσαρόλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ μου.
      Την κατάσταση στον Παναθηναϊκό την περιγράφει άριστα ένα βίντεο του Κωστή Ραπτόπουλου(δεν τα έλεγε για τον Παναθηναϊκό-για τον Άρη μιλάει- αλλά τα πέτυχε όλα). Σε εμάς για όλα φταίει ο ΙΒΒ.
      https://www.youtube.com/watch?v=fb6njk_G-bM

      Διαγραφή
  2. Τι να πούμε τώρα.Με πιάνει η τρέλλα με αυτά που βλέπω να συμβαίνουνε στην ομάδα.Καταντήσαμε ο περίγελος σε Ελλάδα και κυρίως στην Ευρώπη που μας προσκυνήσανε ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ.Πιστεύω ότι το τέλος τους πλησιάζει,μαζί με τις δικαιολογίες τους που σιγά σιγά τελειώνουνε και δεν τις πιστεύει πλέον κανείς.
    Καλό βράδυ Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όλα πάνε καλά σε λίγο καιρό θα έρθει μία πρόταση που ο Αλαφούζος δεν θα μπορεί να αρνηθεί. Τότε ίσως μπορούμε να ελπίζουμε πως θα ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές.
      Καλό βράδυ και καλή Κυριακή Μάνο.

      Διαγραφή
  3. Καλημερα φιλε Βασιλη!! Αυτη η προταση που λες οτι θα ερθει ειναι σιγουρο οτι θα ερθει?? Γιατι εχουμε δει πολλα δυστυχως σε αυτο τον ταλαιπωρημενο συλλογο και δεν ξερουμε τι να πιστεψουμε. Θα ειναι απο αξιοπιστο ατομο?? Ευχαριστω πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολιτική πληροφόρηση από αξιόπιστο πρόσωπο παρασκηνίου.
      Όταν μιλάει τουλάχιστον λέει αλήθειες. Πάντα με κάθε επιφύλαξη γιατί η συμφωνία που προωθείται είναι πολύπλοκη.

      Διαγραφή
  4. Μακαρι φιλε Βασιλη μπας και τη σκαπουλαρει αυτος ο χιλιοταλαιπωρημενος Συλλογος απο Αμφορεις & Καραφλους Αλλεργικους γιατι αλλιως το μελλον ειναι μαυρο και αραχνο για την αγαπημενη μας ομαδα!!

    ΥΓ. Αν ισχυει τελικα η πληροφορια που μας εδωσε μεχρι ποτε θα εχουμε καποια εξελιξη για το αν θα προχωρησει τελικα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άγνωστο το μέλλον των εξελίξεων. Αν όμως πάει να γίνει κάτι θα το μάθουμε. Πολλοί λένε και για δεύτερη περίπτωση και θα διαφωνήσω μαζί τους αλλά εκεί μιλάμε για άλλο τεράστιο μέγεθος του εξωτερικού με διαφορετικά συμφέροντα στη χώρα μας.
      Πιστεύω(χωρίς πληροφόρηση) πως σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Δεν συμφέρει στους "άρχοντες" του τόπου να βρεθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού χωρίς ενασχόληση με τον αθλητισμό. Χιλιάδες έξυπνοι άνθρωποι θα έχουν ακόμη πιο πολύ χρόνο να ασχοληθούν με τις βρωμιές τους.

      Διαγραφή