Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Άσχημος, χοντρός, "αριστερός", πούστης, ανιστόρητος και ανθέλληνας. Ποιος είναι;

Ο μοναδικός χειρότερος συνδυασμός θα συμπεριλάμβανε τα χαρακτηριστικά μαύρος και Εβραίος.
Βέβαια οι απαντήσεις είναι πολλές αλλά κάτι μου λέει πως σήμερα πολλοί θα σκεφτούν για πρώτη απάντηση το όνομα Κραουνάκης.

Γιατί; Μα φυσικά για αυτή τη δήλωση : «Ήρθε φίλος από τη Βόρεια Ελλάδα και μου έλεγε: "Πόσα χρόνια μιλάνε οι Βορειοελλαδίτες ελληνικά; Εκατό; Μιλάγανε βουλγάρικα πριν τις απελευθερώσεις. Σου λένε δεν καταλάβαιναν την ελληνική πάνω από τη Λαμία"»

Δε μας λες ποιος φίλος σου τα είπε όλα αυτά; Μόνο οι Μπουτάρηδες και οι Τρεμόπουλοι θα έλεγαν τέτοιες ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ. Σιγά και μην οι Σαρακατσαναίοι καταδέχονταν να μιλήσουν άλλη γλώσσα. Ακόμη σήμερα και όσοι έχουν ξεμείνει σε Βουλγαρία, Σκόπια, Σερβία εξακολουθούν στα σπίτια τους να μιλάνε μόνο Ελληνικά. Αλλά αυτά οι φιλενάδες σου δεν σου τα είπαν... ή μήπως σου τα είπαν αλλά τα ... ξέχασες; Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους Θεσσαλούς, τους Καραγκούνηδες, τους Θρακιώτες, τους Ηπειρώτες και τους Μακεδόνες(μην σκεφτείτε τίποτα περίεργο, Μακεδόνες είμαστε μόνο οι Έλληνες).

ΥΓ Έχω σχεδιάσει να κάνω διαφορετικές αναρτήσεις και πότε το αναρχίδι, πότε ο επικίνδυνος αυτός ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ με βγάζουν εκτός προγράμματος. 
ΥΓ2 Όταν πέρδεται ο Μιχαλολιάκος οι εισαγγελείς επαγρυπνούν, τώρα αυτόν δεν άκουσε ούτε ένας εισαγγελέας. Μαζέψτε τον επιτέλους.

8 σχόλια:

  1. Μην ασχολείσαι με τελειωμένες, σύντροφε. Αυτές το μόνο που κάνουν είναι να κυνηγάνε τις κρατικές επιχορηγήσεις, για να επιτελέσουν το "λειτούργημα" της "τέχνης" τους με χρήματα του απλού λαού, τον οποίο και σνομπάρουν. Τώρα μάλιστα που μυρίστηκαν σύριζα, δίνουν διαπιστευτήρια εκεί. Πρίν τα έδιναν αλλού, τώρα εκεί και πάει λέγοντας. Όπου μάσα και "καλλιτέχνες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tι να μην ασχολούμαι ρε Στέφανε. Πάνω από την ομάδα είναι η πατρίδα και όταν ακούω κάτι τέτοια εξοργίζομαι. Μπορεί όποιος θέλει να μου πει όσα θέλει για το άτομό μου. Υπάρχει περίπτωση να μην του απαντήσω καν και απλά να του χαμογελάσω. Αλλά ο τελευταίος που έκανε το λάθος να με πει Β....ρο την πλήρωσε. Θα έρθει Θεσσαλονίκη τώρα σε λίγες μέρες και θα πάθει ότι έπαθε ο Σφακιανάκης πριν χρόνια. Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

      Διαγραφή
  2. Μα Βασίλη, έχουν Δημοκρατία και το συγκεκριμένο σκουπίδι την εκφράζει και με το παραπάνω.....
    Την δημοκρατία τους!
    Σιγά μην ασχοληθούν οι εισαγγελείς με τον ... προαγωγό της δημοκρατίας τους.....!
    Με κάποιους άλλους όμως το κάνουν, γιατί θεωρούν ότι απειλείται....
    Η δημοκρατία τους!

    Γαμ@ώ τη δημοκρατία τους και τις σκύλες που τους μπασταρδόπιαναν....

    Καλό απόγευμα από του Ρέθυμνο που μας έχει πάρει και μας έχει σηκώσει ο νοτιάς.....
    Και η θερμοκρασία στους 20 βαθμούς.... Μέσα στο σπίτι! Χωρίς αναμμένο τζάκι ή καλοριφέρ....!
    Και έχουμε μπει στον χειμώνα...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη ακόμη και η άθλια δημοκρατία(όταν εφαρμόζεται άψογα είναι ο εκφυλισμός της πολιτείας) μπορεί να λειτουργήσει κάπως αλλά στη δική τους ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ αρνούμαι να τους ανεχτώ άλλο.

      Εδώ σαπίζουμε από την υγρασία και τη βροχή. Έχουμε να δούμε ήλιο μία βδομάδα και θα συνεχιστεί και για άλλη μία το ίδιο σκηνικό καιρού και χειρότερο.
      Καλό βράδυ και ελπίζω να μην δω ή ακούσω κάτι που θα με βγάλει εκτός προγράμματος πάλι.

      Διαγραφή
  3. Kαλησπερα αδελφε!
    Περιμενα αναρτηση σου για τις αισχρες δηλωσεις του!
    Εφαγαν,εφαγαν,εφαγαν....και ακομα τρωνε και το μονο που κανουν ειναι να βριζουν την Ελλαδα και να συκοφαντουν τους Ελληνες!
    Οτι μαλακια θελει λεει ο καθενας απο αυτους τους τυχαρπαστους καλλιτεχνες της δεκαρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Η πόλη από προχθές βράζει. Χθες άκουσα για λίγο αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης και ο τυπάκος που έκανε εκπομπή δεν μπορούσε να διαβάσει ούτε ένα μνμ. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη κάπου προς τις γιορτές. Θα δει τι πάει να πει πως θα ξεχάσει την πόλη μας όπως ο Νότης πριν χρόνια.
      Τώρα αν κάποιοι πιο ευερέθιστοι του την πέσουν και στον δρόμο ας μην αντιδράσει γιατί τότε θα βρεθούνε και άλλοι να τους υποστηρίξουν.
      Τελικά αυτή η γενια που ξεκίνησε τη μάσα από το '81 με το ΠΑΣΟΚ μας έχει καταστρέψει. Δεν χορταίνουν ποτέ τα καθίκια.

      Διαγραφή
  4. Αυτό το χοντρό υποκείμενο υποτείθεται είναι καλλιτέχνης?Έλεος ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάββα αν δεν είσαι του συναφιού της θολοκουλτούρας δεν είσαι «καλλιτέχνης» και το σύστημα που έχουν δομήσει δε σε αποδέχεται.
      Δυστυχώς για εμάς δεν υπάρχει έλεος.

      Διαγραφή