Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Είμαστε όλοι ΠΑΟ...Κ

Σε όποιον δεν αρέσει η ιδέα να βοηθήσει ένα παιδί επειδή είναι παοκτσάκι και έπαιζε στον ΠΑΟΚ ας προσπεράσει. Αλλά αν κάποιος ενοχλήσει χωρίς λόγο όσους προσπαθούν να βοηθήσουν τότε θα το μάθω και θα τον ενοχλήσω και εγώ.

ΔΩΣΤΕ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!!



ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ (που εξακολουθεί να βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα μετά το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο το 2009, όπου έχασε και τον πατέρα του, στην εθνική οδό Αθηνών–Θεσσαλονίκης, κατά την επιστροφή τους από τουρνουά στα Βριλήσσια, στο οποίο πήρε μέρος σαν αθλητής των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ).
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΗΔΗ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€

(Μπορούν να σταλούν και με αντικαταβολή).
ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 397/786998-33 Εθνική Τράπεζα
(Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής)
IBAN: GR 8301103970000039778699833
SWIFT: (BIC) ETHNGRAA

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ Ή ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΟΥΠΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝHΣΤΕ ΣΤΟ 6997 15.15.15 ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΤΑΣΟΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ Ή ΙΝΒΟΧ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ Club PAOK Laxanagoras

(Τη φωτογραφία και το κείμενο τα είδα από κοινοποίηση που έκανε φίλος μου και έκανα την ανάρτηση χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Θεωρώ πως δεν θίγεται κάποιος από αυτούς που κάνουν την προσπάθεια. ΒΤΚ)

2 σχόλια:

  1. billy giayto xexorizeis esi kai to blog sou .kalimera se olous.ps makari na ginei ena thauma kai to paidi na ta kataferei.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που κάνει ο σύνδεσμος Λαχαναγοράς είναι τα σημαντικά. Δεν είναι η πρώτη τους ενεργεια για την στήριξη του παιδιού. Ο Θεός να το βοηθήσει το παλικαράκι.

      Διαγραφή