Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Bet on green

Ποντάρουμε στο πράσινο.
Πρωταθλητής της φετινής σούπα λίγδας θα είναι ο Παναθηναϊκός.
Το είχα γράψει και παλιότερα αλλά μετά το διπλό του μΠάοκ στους gay και τη σημερινή του απώλεια βαθμών(Παύλο στο φώναζα από την Πέμπτη αλλά δεν με άκουγες και ο άλλος να δω τι θα λέει αύριο για τον Τζιώλη που κατά τα λοιπά του αρέσει...) το έχω σίγουρο. Δυστυχώς όμως το ποσοστό θα έχει πέσει σημαντικά.

Που στηρίζω όμως αυτή τη σιγουριά;

Όχι ο Παναθηναϊκός δεν έχει ομάδα για να το κατακτήσει αλλά αυτός ο θρήνος δεν μπορεί και ο Πάοκ είναι εξαιρετικά ασταθής για να προκαλεί φόβο. Μπορεί να χάσει το τρένο της Ευρώπης απέναντι στους Γάλλους. Έχει σχεδόν αποκλειστεί από το κύπελλο με αντιπάλους πιο αδύναμους. Τι είναι αυτό που τον κάνει φαβορί; Τίποτα.

Ας αρχίσω όμως με την τεκμηρίωση της πρότασής μου.
1. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι μπλεγμένος και ίσως να θέλει να δείξει πως κάποιοι κάνουν λάθος. Έτσι είναι πολύ πιθανό να "θυσιάσει" το πρωτάθλημα και να γλιτώσουν οι αντίπαλοί του τις σφαγές από εδώ και πέρα.
2. Όλες οι ομάδες-δορυφόροι των gay ίσως φέτος δεν πάρουν εντολές να παίζουν εναντίον μας σαν να παίζουν τελικό. Κάθε χρόνο μόνο απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειχναν τόσο πάθος.
3. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Παναθηναϊκός αρχίζει να παίζει ποδόσφαιρο κάπως ορθολογικό στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Επιπλέον υπάρχουν παίκτες που φέτος ακόμη δεν έχουν δείξει ότι και πέρσι.
4. Μπαίνοντας στο μυαλό των gay δεν θέλουν έναν Πάοκ που να ξεχρεώσει ή και να βγάλει κέρδος από την πρώτη χρονιά στους ομίλους του Ch.L.. Πιθανότατα προτιμούν τον καταχρεωμένο Παναθηναϊκό που απλά θα μειώσει το ποσό των χρημάτων που χρωστάει δεξιά και αριστερά.
5. Τελευταίο και στα όρια του παραλόγου. Τις δύο τελευταίες χρονιές που ο Πάοκ νίκησε εκτός έδρας τον Ολυμπιλαγό το πρωτάθλημα το πήρε ο Παναθηναϊκός. 11/1/2004 1-2 και 24/1/2010 0-1 με το πρωτάθλημα να πηγαίνει στο Τριφύλλι.

ΥΓ Μόλις έβαλε το γκολ ο Λαγός και η διαφορά από τον Πάοκ πάει στος 3 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό να έχει βγάλει πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου