Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Οπαδική ή ρεαλιστική σκέψη;

Έγινε το ματς του γαύρου με τη Μάλμε και τελικά νίκησαν οι Τρουμπίσιοι στο τέλος με 4-2. Δεν μπορώ να φανταστώ οπαδό άλλης Ελληνικής ομάδας που να μην ήταν με τη Μάλμε και που να μην χάρηκε στσα γκολ της.
Είναι ορθός αυτός ο τρόπος σκέψης σήμερα(δεν θα το παώ στους βαθμούς, ούτε και στο εθνικό συναίσθημα);

Μετά την ήττα από τον Πάοκ πολλοί γαύροι βγήκαν στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης  για να πουν την άποψή τους. Οι 9 στους 10 ξεκινούσαν με το "ο Ολυμπιακός δεν δίνει ούτε τον πυρετό του". Καταλαβαίνετε τι εννούσαν. Για όσους δεν το κατάλαβαν αυτό που οι λιμανίσιοι έλεγαν είναι πως οι gay δεν θέλουν να χάνουν  τίποτα, πόσο μάλλον το πρωτάθλημα.

Ο φετινός γαύρος απλά "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ". Πήρε παίκτες αλλά όλοι είναι προβληματικοί. Ο προπονητής του έχει αποδείξει από πέρσι πως με τα κοράκια να παίζουν 50/50 αυτός δεν μπορεί να κερδίσει αγώνα. Έτσι του μένει ένα "ναρκωτικό" για να νομίζει πως κάτι κάνει. Η Ευρώπη. Όχι πως θα προχωρήσει ή θα φέρει βαθμούς στη χώρα, αλλά θέλουν πολύ να παίξουν ακόμη δύο αγώνες. Μας ενδιαφέρει; Σαφώς και μας ενδιαφέρει.

Σήμερα μπορεί να χαμογελούσα στα γκολ της Μάλμε αλλά ήξερα καλά μέσα μου πως το κέρδος για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να περάσει στο Europa. Και για να το κάνω ακόμη πιο σύνθετο το θέμα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να θέλει να συνεχίσει και ο Πάοκ στο Europa. Ειδικά ο Πάοκ που μάλλον αποχαιρετά το Κύπελλο ντροπιασμένος. Αυτοί οι δύο καλό είναι να έχουν να σκέφτονται και άλλα παιχνίδια, να προστατέψουν παίκτες, να έχουν επιπλέον κόπωση και να μην επικεντρωθούν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Ο λόγος που αυτό θέλουμε είναι τα ρόστερ των ομάδων και οι προπονητές τους.

Έτσι έχουν τα πράγματα αδέρφια μου. Αν λοιπόν έρθει κανένας γαύρος να σας κολλήσει εσείς χαμογελάστε με νόημα αλλά μην του πείτε το γιατί.

5 σχόλια:

  1. έχεις δίκιο ΒΤΚ αυτό είναι υπέρ μας για το πρωτάθλημα.
    Το θέμα βέβαια είναι ότι ο Παναθηναικός πρέπει να κερδίσει για να ελπίζει σε έδρες που παλιότερα έχανε βαθμούς βλέπε Ξάνθη.
    Θα μπορέσει να το κάνει;
    Στο Αγρίνιο το κατάφερε στην Τρίπολη πάλι όχι εκεί είναι που θα παιχτεί η φετινή χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι μου λέει πως θα κερδίζει φέτος. Με του γαύρους αδικηθήκαμε και με τον Πάοκ δεν ζοριστήκαμε και πολύ. Ο Αστέρας είναι άλλη κατηγορία ομάδας. Ομάδα, με τη λέξη αυτή να αποκτά νόημα. Δεν έχει σταρ αλλά σύνολο.
      Έχω μία σκέψη που δεν μπορώ(δεν πρέπει) να την γράψω δημόσια. Με φίλους που την συζήτησα άλλοι συμφωνούν και άλλοι το βλέπουν εντελώς ανάποδα. Θα δείξει το άμεσο μέλλον. Μόλις και στην Ελλάδα αναφερθεί το όνομα Μαρινάκης από επίσημα χείλη.(χθες το έγραψε η Εκιπ το όνομά του αλλά στο Ελλάντα ούτε κιχ)

      Διαγραφή
  2. Βασίλη καλησπέρα.
    Δεν θα διαφωνήσω με την άποψή σου, αντίθετα κατά βάθος αυτό ήθελα κι εγώ.
    Πιστεύω και πολλοί άλλοι συνοπαδοί.

    Εκείνο που με παραξένεψε, ήταν οι δηλώσεις του μπούλη τους.
    Χωρίς να έχει απαγγελθεί κατηγορία, και "ακούγοντας" τις καφενειακού τύπου συζητήσεις, βγήκε και είπε ότι θα συνεχίσουμε να τον τρώμε στην μάπα για πολλά χρόνια ακόμα....!

    Αυτό, ή σαν κίνηση αντιπερισπασμού μπορώ να το εκλάβω, ή σαν κάλεσμα στα εναπομείναντα τετράποδα του λιμανιού για συσπείρωση, με αποκλειστικό σκοπό την εκβίαση καταστάσεων, πριν αυτές δημιουργηθούν!

    Ο καιρός θα δείξει, και ας ελπίσουμε ότι η δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της, έστω για μια φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια. (από την εποχή Σαλιαρέλη αν δεν με απατά η μνήμη μου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ακούει τι συζητάνε εδώ αλλά του λένε τι γράφουν ανά τον κόσμο. λΟπως έγραψα και στον Φώτη, χθες τον ανέφερε η Εκίπ. Πόσο να τον καλύπτουν οι ΑΡΔ;
      Αν χάσει η κυβερνητική συμμαχία τις εκλογές τότε χάνει και κάποιες ισχυρές βοήθειες.
      Σκούζει μπας και φοβηθούνε κάποιοι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνειαφού μέχρι και οι γαύροι ξυπνάνε.

      Μακάρι η δικαιοσύνη να κρίνει δίκαια.

      Όσο για το άλλο σχόλιο που άφησες δεν γνωρίζω κάτι. Εγώ δεν αφαίρεσα τίποτα,η google αν άλλαξε κάτι μπορεί. Και μην παραπονιέσαι για ηλικίες κλπ γιατί θα φωνάξω τον Καπετάνιο(τον αυθεντικό όχι τον γιαλατζί με τα πούρα).

      Διαγραφή
  3. Τι έγινε;
    Έβγαλες εκείνο το πράμα που μας ζητούσε να πληκτρολογήσουμε κάτι περίεργα και δυσανάγνωστα για εμάς που έχουμε και μια ηλικία;
    αχαχαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή