Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

4-0 τον Πανθρακικό και το πάρτυ των ζόμπι και των βρυκολάκων ξεκινά

Ο Παναθηναϊκός μπήκε στο γήπεδο και προηγήθηκε πολύ νωρίς, στα πρώτα δευτερόλεπτα(14ο), με τον Καρέλη διώχνοντας το άγχος και βάζοντας την ομάδα σε θέση οδηγού. Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με χαμένες ευκαιρίες και ήρθε το δεύτερο όπου ο Παναθηναϊκό πάλι σκόραρε στο ξεκίνημα. Στο 51 ο Πέτριτς έκανε το 2-0 και ο Παναθηναϊκός συνέχισε να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 790 και στις καθυστερήσεις Ζέκα και Μπεργκ έγραψαν το 4-0.

Χαράς ευαγγέλια για τα ζόμπι και τους βρυκόλακες που κάνουν πάρτυ με αυτή τη νίκη. Αυτοί δεν θέλουν ποτέ να ακούνε την αλήθεια και βολεύονται μόνο με όμορφα ψέματα. Αυτοί προτιμούν να βλέπουν το δέντρο και να χάνουν το δάσος.

Αυτό το δάσος που ήταν η Ευρωπαϊκή εικόνα του Panathinaikos έχει χαθεί. Όλα τα δέντρα του, οι επιτυχίες και ο σεβασμός των υπόλοιπων μεγάλων ομάδων της ηπείρου, έχουν χαθεί αλλά τα ζόμπι και οι βρυκόλακες γουστάρουν με το άρρωστο δεντράκι που έχουν μπροστά του και μόλις πέταξε ένα βλαστάρι. Πανηγυρίζουν για όλα αυτά που τα προηγούμενα χρόνια ήταν αυτονόητα. Ταΐζουν σανό στα ζόμπι όλοι οι βρυκόλακες που πίνουν το αίμα του Παναθηναϊκού.

Βρυκόλακες όπως ο Τράκης και ο Αλ Αφ που με την κωλοφυλλάδα ο πρώτος και τα γαυροΜΜΑ ο άλλος ταΐζουν σανό σε όλα τα ζόμπι ώστε να τα έχουν χαρούμενα και χορτάτα. Χορτάτα με λίγα, για να μην μπορούν να ζητήσουν παραπάνω από αυτά τα λίγα. Οι βρυκόλακες έχουν φτάσει λίγο πριν το σημείο που όπως έλεγε ο Χοτζας "Πάνω που έμαθα στο γάιδαρο να μην τρώει, αυτός ψόφησε.". Μόνο που υπάρχουν και οι "γάιδαροι που ψόφησαν" και αυτοί είναι οι πραγματικοί οπαδοί και όχι τα ζόμπι πουροφλοράκια.

Έτσι λοιπόν το πάρτυ για τα ζόμπυ και τους βρυκόλακες ξεκινά σήμερα με τα ιδιωτικά τους sites αλλά και τα ελεγχόμενα sites και blogs. Βέβαια δεν θα σταματήσει αφού θα συνεχιστεί και αύριο στην κωλοφυλλάδα του Τράκη και τα γαυροΜΜΑ του Αλ Αφ. Σιγά μην βγάλουν εξώφυλλα και αφιερώσουν χρόνο σε εκπομπές για το πως έφτασε ο Panathinaikos από τα ψηλά της Ευρώπης στα πιο βαθιά υπόγεια. Σιγά μην τραβήξουν την κουρτίνα και μπει φως. Φοβούνται πως θα χάσουν τους καλύτερους πελάτες, τα ζόμπι που αυτοί δημιούργησαν.

ΥΓ Χάρηκα με τη νίκη, αλλά δεν μπορεί μία νίκη επί του Πανθρακικού να καλύψει την απουσία νίκης στο Europa League και την κατάληψη της 4ης και πιο ντροπιαστικής θέσης με μόλις 2 βαθμούς. Πιστεύω πως φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά πάλι αυτό δεν θα γλυκάνει την πτωτική πορεία του Panathinaikos.

8 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΙΑΧΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΟΥΚΩΜΑΤΑ!ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΙΣ ΖΗΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ!ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ?Ο ΣΑΝΟΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σερβιρίστηκε και η σημερινή μερίδα σανό. Φτάσανε(τα "παιδιά") σε επίπεδα νοημοσύνης γαύρου.
      Καλημέρα και καλή βδομάδα.

      Διαγραφή
  2. Χθες κάναμε το αυτονόητο, εκτός και αν το να κερδίζεις, παίζοντας καλή μπάλα, τον Πανθρακικό, είναι αναπάντεχο. Έλεος! Μεθαύριο με την κορωνίδα των παραρτημάτων του γαύρου περιμένω "υπέρβαση". Τότε μιλάμε. Επίσης, εύχομαι να δω μεταγραφή ενός στόπερ που να παίζει με πάθος και σταθερότητα. Όχι άλλους Μπούιδες και Μπαιράμιδες. Αλήθεια, ο αλβανός πόσο θα είναι ακόμη στο ρόστερ της ομάδος; Εκτός του ότι πληρώνεται και ξύνεται, κάνει και δηλώσεις αποθεωτικές του αντιπάλου. Αλλά ποιος να τον διώξει θα μου πεις. Ο Τσίμας; Μπορεί να θεωρηθεί και ρατσιστική κίνηση.

    ΥΓ
    Ο Πόλντο ακούγεται ότι στηρίζει πλέον Τσίπρα και ο Σαρρής κινείται για υποψήφιος βολευτής Χίου με τΣύριζα. Τα πάντα όλα στο μπορντέλο που ζούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί μιλάνε για μεταγραφή και μάλιστα την αναφέρουν συνέχεια. Με τι χρήματα θα την κάνου δεν μας είπαν, αφού ούτε το πριν νίκης για το παιχνίδι με την Εστορίλ δεν κατάφεραν να πάρουν.
      ´Οχι Αλβανός αλλά Αλβανοφασίστας είναι αυτός και μάλιστα δεν γνωρίζει σε ποια ομάδα ήρθε να παίξει για αυτό και συμπεριφέρεται έτσι.

      Γέλιο θα έχει ο σκατοσακούλας να προσεγγίσει τον Τσίπρα. Θα τον διαλύσει η Ντόρα και ο άντρας της αν κάνει τέτοιο λάθος.

      Διαγραφή
  3. kalimera vasili kai se olous ,vlepo oti exeis mia megali aisiodoxia gia protathlima,ego pisteuo oso iparxei o bouxesas kai o karaflas den tha paroume pote.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντρέα καλησπέρα.
      Εμένα κάτι μου λέει πως το καράβι που πιάσανε για να μην πάρει στον πάτο τον σκατοσακούλα τον αναγκάζει να αφήσει το πρωτάθλημα. Θα το χάσει αυτός και θα το παει το συνεταιράκι του.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Ο ΠΑΟ χθές έκανε το αυτονόητο με ομάδες επιπέδου Πανθρακικού στην Λεωφόρο και κέρδισε εύκολα.Δυστυχώς το σανό συνεχίζεται απο τις εφημερίδες σήμερα και όλοι είναι στην τρελή χαρά.Μπράβο που κερδίσανε και μείνανε κοντά στον ΠΑΟΚ αλλά δεν είναι να πανηγυρίζουμε κιόλας ΈΛΕΟΣ...Δυστυχώς η πορεία του ΠΑΟ στην Ευρώπη φέτος δείχνει ότι ο PANATHINAIKOS τελείωσε.Σήμερα που οι gay θα δούνε τον επόμενο Ευρωπαϊκό τους αντίπαλο στο Europa τι έχουνε να πούνε οι "ελευθερωτές"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Σήμερα που οι άλλοι είδαν τον εύκολο αντίπαλό τους, Ντνιπρο, οι ΑΡΔ μιλούν για μεγάλη εμφάνιση και υγεία στον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο. Αφού με αυτές τις μαλακίες κράτάνε χαρούμενα τα ζόμπι, κυρίως τα σουβλακοδίαιτα, δυστυχώς τότε δεν χρειάζεται να απολογηθούν σε κανέναν άλλο.

      Διαγραφή