Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οι όμιλοι του top 16 και μία πρόβλεψη

1ος όμιλος
Ρεάλ
Μακάμπι Τελ Αβίβ
Παναθηναϊκός
Γαλατάσαραϊ
Μπαρτσελόνα
Ερυθρός Αστέρας
Ζαλγκίρις
Άλμπα

2ος όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Φενέρμπαχτσε
Μπασκόνια
Νίζνι Νόβγκοροντ
Ολυμπιακός
Εφές
Μάλαγα
Μιλάνο

Με έντονο χρώμα έβαλα τις ομάδες που θεωρώ πως θα προκριθούν. Θεωρώ πως θα προκριθούν και οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Η Μπαρτσελόνα δύσκολα θα χάσει από τον φετινό Παναθηναϊκό. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε. Ρεάλ και Μακάμπι χάνουν αλλά δύσκολα. Θα πρέπει όταν αρχίζει να ζορίζει το παιχνίδι να μην ψάχνουν όλοι τον  Μήτσο. Από τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου φοβάμαι και σέβομαι μόνο την Ζαλγκίρις. Με τον Ερ. Αστέρα η αντιπαλότητα θα είναι το καλύτερο κίνητρο ενώ Άλμπα και Γαλατά Σ. δεν είναι ικανές να μας κάνουν τηζ ζημιά αν δεν κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι της Γερμανίας ή με το δεύτερο παιχνίδι με την Αρμάνι. Σε αυτό τον όμιλο οι τρεις πρώτοι επειδή μεταξύ τους θα χάσουν βαθμούς θα επιδιώξουν να κερδίσουν όλους τους άλλους. Έτσι όποιος από τους άλλους πέντε είναι πιο σοβαρός προκρίνεται. Με τον Ιβάνοβιτς βλέπω σίγουρη την 4η θέση και ρίχνω κλεφτές ματιές στην 3η.

Στον άλλο όμιλο θεωρώ πως οι γαύροι ξεκινούν από την 3η θέση και αν κάνουν λάθη ίσως βρεθούν στην 4η. Η πρωτιά ανήκει λογικά στους Ρώσσους και η δεύτερη θέση στη Φενέρ.

Ο Παναθηναϊκός όπως είχα γράψεια από την αρχή της χρονιάς πάει να διεκδικήσει την είσοδο στο final4 ή έστω να πάει τη σειρά των play off στο 5ο παιχνίδι. Γεροί να είναι οι παίκτες και μη φοβάστε τίποτα. Και τα συστήματα θα βγούνε και ρυθμό θα πιάσουν και ο Μήτσος δεν θα πρέπει να παίζει συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου