Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Μεταγραφές ΑΝΕΥ ουσίας

Επίσημα οι μεταγραφές ξεκινούν την 1 Ιανουαρίου αλλά ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας Ι. Αλ Αφ Ούζος έχει κινηθεί ήδη. Προφανώς και συσκέφθηκε με τον "είμαστε πλήρεις" εκπαιδευόμενο μάγο-προπονητή και έκανε ήδη τις κινήσεις του.

Ο πρώτος που έκλεισε ήταν ο Νίνης. Το "σπλάχνο" που αυτοπροτάθηκε στους γαύρους και που έλεγε τα χειρότερα για την ομάδα γιατί ο γνωστός ΑΡΔ του είχε φουσκώσει τα μυαλά του είχε τάξει μεταγραφή στο εξωτερικό. Πήγε στην Πάρμα που είναι σε κακή κατάσταση και δεν πάτησε χορτάρι. Πήγε στον ΠΑΟΚ και εκεί ο Γιάννης, ο Χρήστος και τα άλλα παλικάρια του είπαν το αυτονόητο"Κόψε τις μαλακίες, τα μπουζούκια και τα κλαμπ γιατί εδώ είναι Θεσσαλονίκη και θα το μάθουμε την ίδια στιγμή.". Ακόμη και χωρίς τα γνωστά ξενύχτια ο Νίνης δεν μπόρεσε να πιάσει σε μία ομάδα που ο καλός  Νίνης θα ήταν αναντικατάστατος. Μπορεί να παίξει μπάλα; Εγώ λέω πως πλέον είναι σαπάκι και δεν κάνει για καμία ομάδα πρώτης εθνικής κατηγορίας. Ας πήγαινε να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ. Θα τον ήθελαν; Αλλά δεν πήγε στην ΑΕΚ αλλά στον "υγιή" Παναθηναϊκό...

Δεύτερος ο Καλτσάς, επιθετικός της Βέροιας. Μας λείπουν επιθετικοί; Είναι γερασμένοι και θέλαμε ανανέωση; Βέβαια κάποιος από αυτούς παίζει όποτε θέλει και όχι κάθε φορά που βρίσκεται εντός των γραμμών. Και το όνομα αυτού Πέτριτς. Πάλι όμως επιθετικό δεν χρειαζόταν η ομάδα.

Πάμε και στην τελευταία προσθήκη που έγινε και έκανε ΜΠΑΜ. Πήρε ο πρόεδρας τον Ταυλαρίδη. Νέος, ταλαντούχος και διψασμένος για επιτυχίες. Ένας παίκτης που δεν είναι απίθανο να μην παίξει ποδόσφαιρο μετά το τέλος της χρονιάς. Ένας παίκτης που σε μικρότερη ηλικία θα ήταν χρήσιμος, αλλά που πλέον μαρκάρει με τα μάτια και τα χέρια. Βέβαια αν σκεφτώ ποιους έχει τώρα η ομάδα σε αυτή τη θέση δε νομίζω πως είναι χειρότερος αλλά δεν δείχνει πως μπορεί θνα βοηθήσει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τέλος να σημειώσω πως έχει αρχίσει να γράφεται όλο και πιο πολύ το όνομα του Καρέλη για μεταγραφή. Εκεί ο ΣΩΤΗΡΑΣ μας και ο "είμαστε πλήρεις" τι θα πούνε; Περίσσευε;

4 σχόλια:

  1. Ότι νάναι.
    Σανό να μοιράζουμε για τα πρόβατα και τους υπόλοιπους άστους να πάνε να γ@μηθούν......
    Τι;;;;;
    Φωνάζουν τα σχεδόν 2000000 των Παναθηναικών....;
    Έλα μωρέ, που ξέρουν αυτοί από ποδόσφαιρο, από παίχτες, από "υγεία";
    Τα 2000 αφιονισμένα νάναι καλά που μας στηρίζουν, και που ανέβασαν την ... κερκίδα της "κάτι σαν 13" στην έκτη θέση παγκοσμίως μεταξύ οπαδών τριτοκοσμικών χωρών....!
    Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρει παραπάνω η διεθνής ένωση για τα ... δικαιώματα των χαπακωμένων....!
    Και φυσικά και ο τσιμπίδας που από χτες, όλο χαρά και περηφάνεια ανέβασε το σχετικό "άρθρο" και την λίμπιντο των παιδιών της υγείας......

    Κατά τ άλλα, μεταγραφές κάνουμε, και πιστεύω ότι μόλις η ομάδα βγει εκτός στόχων, θα αποδώσει φανταστικό ποδόσφαιρο όπως πέρυσι....!
    Άντε να μας χαρίσει φέτος την χαρά της συμμετοχής στον τελικό κυπέλλου.
    Για παραπάνω δεν την κόβω.

    Μακάρι να βγω ψεύτης όσον αφορά τις προβλέψεις.
    Κανένας από εμάς δεν θέλει να βλέπει την ομάδα σ αυτό το χάλι, όποιος κι αν είναι στο τιμόνι.
    Την κοροιδία δεν μπορούμε ν αντέξουμε.....

    Καλή Χρονιά σ όλα τ αδέρφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστερημένη δημοσίευση αλλά τέτοιες μέρες τρέχω να βοηθήσω με ότι μπορώ λόγω γιορτής.
      Δημήτρη αυτά τα λιγοστά σουβλακοδίαιτα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ και οι ΤΑΓΟΙ τους δεν μπορούν να καταλάβουν τον Ευρωπαϊκό ξεπεσμό με τη θέση που έφτασε ο Panathinaikos φέτος. Αυτά τα "παιδιά" που τα σιγοντάρει ο Μπαμπουίνος(απόφοιτος της σχολής Χελάκη) δεν θα λείψουν από τον Παναθηναϊκό αν τους κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο μέλλον.

      Στα των μεταγραφών θεωρώ τις κινήσεις ΚΑΚΕΣ και άσκοπες. Πως ο Αστέρας μπορεί και βρίσκει καλούς και φτηνούς παίκτες και ο Παναθηναϊκο δεν μπορεί και παίρνει Νίνη-Ταυλαρίδη-Καλτσά; Έλεος με τα λαμόγια. Οι στόχοι για φέτος θα οριστικοποιηθούν με τις εκλογές και το πόσο κακό θα είναι το αποτέλεσμα για τον Βαγγέλα.

      Καλή χρονιά αν και μπορεί να τα πούμε ξανά πριν την αλλαγή του χρόνου.

      Διαγραφή
  2. θελουμε μπιδη-αντονσον-ντεμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να τους θέλεις δεν έρχονται.
      Βολέψου με τους νέους Ζλάταν.
      Καλή χρονιά και καλά μυαλά με λιγότερα σουβλάκια μπας και ξυπνήσεις.

      Διαγραφή