Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Για να έχει ενδιαφέρον

Πήγε ο Ιβάνοβιτς στο εξοχικό για να παίξει με τους gay και έχασε.
Έλα τώρα αφού κατά βάθος αυτό ευχόμασταν. Θέλαμε να χάσει ο μισός Παναθηναϊκός από τους gay.
Τι; Υπάρχει Παναθηναϊκος που να ήθελε τη νίκη;

Υπάρχει ένα πρωτάθλημα που πρέπει να κερδίσουμε και μία πρόκριση στο final 4 που πρέπει να διεκδικίσουμε(μετά είναι δύο παιχνίδια και όλα μπορεί να σουμβούν). Για να κερδίσεις όμως αυτά τα δύο(όχι την Ευρωλίγκα αλλά πρωτάθλημα και πρόκριση σε f4) πρέπει να υπάρχει ΚΙΝΗΤΡΟ. Υπάρχει κίνητρο φέτος;

Που να το βρεις το κίνητρο για το πρωτάθλημα όταν τους κερδίζεις με τα ανήλικα... Αφού τους έχεις ξεφτιλίσει με κάθε δυνατό τρόπο. Εντός, εκτός, με ανατροπή, με Ζοτς, Αλβέρτη, Ιβάνοβιτς, με..., με...., με.... τι να τα γράφω που τα γνωρίζετε όλοι σας. Κίνητρο έχουν οι gay και μάλιστα με λίγη βοήθεια(όσο και αν δεν το αναφέρουν πουθενά οι "αντικειμενικοί" ΑΡΔ) από τους γκρίζους. Τους έχουμε κερδίσει τόσες φορές που η τελευταία τους αποτελείωσε. Αν τους κερδίζαμε και σήμερα το πρωτάθλημα δεν θα είχε αξία να το παρακολουθήσει κανείς πέρα από όσους κυνηγούν την τρίτη θέση.

Λοιπόν ποιος Παναθηναϊκός ήθελε να περάσει μία τόσο βαρετή χρονιά στο μπάσκετ; Ας τους αφήσουμε να ελπίζουν για ένα γύρο πως μπορεί να το κατακτήσουν φέτος, βέβαια αυτοί δεν μπορούν ούτε με πλεονέκτημα έδραςς να το πάρουν. Πάντα όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να χάσουν και σε άλλη έδρα και πάλι να είναι αδιάφορο και το δεύτερο παιχνίδι.

2 σχόλια:

  1. Το κακό Βασίλη είναι ότι και έτσι το πρωτάθλημα δεν έχει ενδιαφέρον.
    Όταν τους έχεις κερδίσει με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, απλά περιμένεις την επόμενη σφαλιάρα με ποιον τρόπο θα επιλέξουν να τους τη ρίξουν.
    Έχει καταντήσει πλέον .. αηδία αυτό με τους γαύρους.....!
    Και το θέμα είναι ότι δεν εννοούν να βάλουν μυαλό και να αποδεχτούν το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκονται στη σκιά του βιαστή τους...
    Κατά βάθος το ξέρουν κι αυτοί ότι πλέον δεν έχουν καμμιά τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστούγεννα, γιορτές δωδεκαημέρου και εσύ δεν τους αφήνεις να χαρούν. Συνεχίζεις να τους θυμίζεις την τραγική αλήθεια. Μπες στο κλίμα των ημερών όπως η ομάδα μπάσκετ.
      Καλή βδομάδα να έχεις.

      Διαγραφή