Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Καμιά σχέση ο Σύλλογος του Παναθηναϊκού με την επίθεση της Λύμουρα στην δημοσιογράφο!!!

Πρώτα οι κινήσεις της εφημερίδας κατά του Βετάκη και μετά η επίθεση. Τώρα η κίνηση της εφημερίδας κατά της Λύμουρα. Μετά; Υπάρχει εισαγγελέας να προλάβει το "Μετά"; Για τον Βετάκη λίγο πολύ τα μάθαμε, για τη Λύμουρα έκανε καλή δουλειά ο Αλέξανδρος.
Ακολουθεί σε αναδημοσίευση η ανάρτηση από το greenmood.gr.(θα την έκανα νωρίτερα την αναδημοσίευση αλλά μετά από παιχνίδι για τα play off στο ποδόσφαιρο θα τη δούνε περισσότεροι και θα πληροφορηθούν περισσότεροι)
Screenshot_5

Κάποιοι νιώθουν τον Σύλλογο και συμπεριφέρονται στον Παναθηναϊκό σαν να είναι το «μαγαζάκι» τους……..ενώ παράλληλα επιδιώκουν να μετατρέψουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε ιδιωτικό «στρατό» τους, στοχοποιώντας όποιον έχουν προσωπικές διαφορές.

Ένα έργο που το έχουμε δει πολλές φορές και απέχει μακράν από τα Παναθηναϊκά ιδεώδη. Κατά καιρούς ζήσαμε τις επιθέσεις μετόχου σε ανταγωνιστές του (σήμερα είναι φίλοι και συνεργάτες) με όχημα τον Παναθηναϊκό, που λίγο έλειψε να στοιχίσει ακόμα και ανθρώπινες ζωές……. αλλά να γίνει ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του «εργαλείο» για ξεκαθαρίσματα κουτσομπολιών, πάει πολύ!!!

Και για να μην μακρηγορώ, αναφέρομαι στο θέμα που μας προέκυψε «ξαφνικά» στο παιχνίδι γυναικείου μπάσκετ Πρωτέα-Παναθηναϊκού, που σήμερα η εφημερίδα «Πράσινη» έχει πρωτοσέλιδο. Η εφημερίδα γράφει για «επίθεση» της παίκτρια του Πρωτέα Λυμούρα, στην δημοσιογράφο της «Πράσινης» Βαλσάμη και αφήνει υπονοούμενα πως αυτή η «επίθεση» (μια κουβέντα και μια φτυσιά στο πάτωμα) είχε να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι παρουσιάζουν διάφορα sites την επίθεση:

Η διεθνής αθλήτρια έκανε απρόκλητη επίθεση στη δημοσιογράφο της εφημερίδας «Πράσινη», Σοφία Βαλσάμη, λίγα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του τρίτου ημιτελικού του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των γυναικών μεταξύ του Πρωτέα Βούλας και του Παναθηναϊκό.

Η Λύμουρα στράφηκε προς το μέρος της δημοσιογράφου και εξύβρισε χυδαία τόσο εκείνη, όσο τον Παναθηναϊκό αλλά και την εφημερίδα στην οποία εργάζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων αθλητριών και των φιλάθλων που βρίσκονταν στο κλειστό. Μάλιστα, έφτυσε κιόλας στο παρκέ δείχνοντας το ποιόν της ως άνθρωπος, την ώρα που η Σοφία Βαλσάμη δεν αντέδρασε!

Λάθος φίλοι μου και καλά θα κάνετε να μην ασχοληθείτε παραπάνω, γιατί το πρόβλημα είναι προσωπικό της παίκτριας και της εφημερίδας. Συγκεκριμένα είναι πρόβλημα μεταξύ της παίκτριας και του κουτσομπολίστικου site gossip που ανήκει στον ίδιο όμιλο με την «Πράσινη».

Πέρα της ξεκάθαρης απάντησης της παίκτριας για το συμβάν, το Greenmood θέλοντας να αναδείξει για άλλη μία φορά την αλήθεια, έψαξε το θέμα και σας παραθέτει ορισμένα γεγονότα.

Η απάντηση της Λυμούρα στο Gazzetta:

Στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό υπήρξε ένα περιστατικό με μία δημοσιογράφο της «Πράσινης». Θέλεις να μας πει τι ακριβώς συνέβη και τι ειπώθηκε;

Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί και μάλιστα μεγαλωμένη στον Πειραιά… Λένε ψέματα ότι εγώ έβρισα τον Παναθηναϊκό γιατί αν το έκανα θα ήταν σαν να έβριζα το σπίτι μου. Οι συναθλήτριες του Παναθηναϊκού, ο κόσμος και ο σύλλογος έχουν όλο τον σεβασμό και την αγάπη μου. Οι υπόλοιποι ξέρουν γιατί έγινε ό,τι έγινε…

Η αθλήτρια αναφέρεται στο site με την ονομασία Gossip, όπου στις 29/4/2014 είχε ανεβάσει μια είδηση που αφορούσε την προσωπική ζωή, η οποία συναναστρέφεται με δημοσιογράφο ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από αθλητικό site με παρέμβαση «Πόλντο», ενώ παλιότερα είχε παραιτηθεί και από τον όμιλο που ανήκει το gossip. 

Η συγκεκριμένη «είδηση» ήταν αυτή που οδήγησε την παίκτρια να απευθυνθεί στην δημοσιογράφο του ομίλου (δεν γνωρίζουμε τι της είπε) και να φτύσει στο πάτωμα δίπλα της. Δυστυχώς την «είδηση» δεν μπορούμε να σας την δημοσιεύσουμε καθώς έχει ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ τόσο από το gossip, όσο και από τα υπόλοιπα sites που την αναπαρήγαγαν.

Δεν γνωρίζουμε αν όσα υποστήριζε ο συντάκτης του Gossip αληθεύουν και στο φινάλε δεν μας απασχολεί η προσωπική ζωή των αθλητών (δικών μας ή αντιπάλων). Αυτό που μας νοιάζει ως Παναθηναϊκούς είναι να μην εμπλέκεται η ομάδα μας με τη τεράστια Ιστορία και το ήθος που την διακρίνει, σε ξεκαθαρίσματα κουτσομπολιών!!!

Ας ζητήσει την τιμωρία της παίκτριας αν έκανε κάτι αξιόποινο, αυτός που θίχτηκε…………….. και όχι να παραπλανάται ο κόσμος της ομάδας με χαλκευμένα δημοσιεύματα, με σκοπό να επιτεθεί στην παίκτρια σύσσωμος ο Παναθηναϊκός!!!

Εμείς ως τίμιοι Παναθηναϊκοί, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο στο συγκεκριμένο συμβάν, προκειμένου να προφυλάξουμε τους φιλάθλους μας από λανθασμένες απόψεις και ενέργειες. Ντρεπόμαστε που τόσοι επαγγελματίες δημοσιογράφοι, δεν βρήκαν το σθένος να εξιστορήσουν την αλήθεια.

Για άλλη μια φορά καλούμαστε »να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα», να κάνουμε την δουλειά τους……… ριψοκινδυνεύοντας την σωματική μας ακεραιότητα, χωρίς κανένα όφελος……πέρας της καθαρής συνείδησης!!! 

Και για να μην πει κάνας παπαράκος πως δεν είναι Παναθηναϊκός και το είπε έτσι απλά για να κατευνάσει τα πλήθη…..δείτε μία φωτογραφία και ένα post, από τον προσωπικό της profile στο facebook.

http://www.greenmood.gr/wp-content/uploads/2014/05/1009836_236772003177133_201017388_n.jpg
http://www.greenmood.gr/wp-content/uploads/2014/05/Screenshot_6.png
http://www.greenmood.gr/%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%AC-%CF%83%CF%87%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA/

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το μπράβο στον Αλέξανδρο. Εγώ ένα σχόλιο στην αρχή έγραψα μόνο.

      Διαγραφή
  2. Αν είναι δυνατόν να στοχοποιούνε αθλητές για προσωπικούς λόγους.Αυτά τα πράγματα είναι ξένα με το DNA του συλλόγου.Δυστυχώς η γαυροποίηση έχει ολοκληρωθεί ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι χθες μολότοφ είχαν πέσει μόνο στο Καραϊσκάκη. Από χθες και στη Λεωφόρο.
      Κάποιοι αντιγράφουν κάθε τι σάπιο και προσπαθούν να το περάσουν στο σύνολο των οπαδών.

      Διαγραφή