Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

1-2 και ο υπαίτιος έχει όνομα

Χάσαμε εντός σε αγώνα play off μετά από πολλλλύύύύύ καιρό. Κάποιοι παίκτες δεν καταλαβαίνουν που βρίσκονται και ποια φανέλα φοράνε αλλά δεν φταίνε μόνο οι παίκτες.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ματσιούλις σκύλιασε για τη νίκη και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν ο Διαμαντίδης και ο Λάσμε. Ότι και να σχεδίαζε ο Αλβέρτης με το τεχνικό επιτελείο πήγαινε χαμένο από την ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ των πλάνων του από τους παίκτες. Άλλα σχεδίαζε, άλλα έκαναν. Μεγάλε ΑΡΧΗΓΕ γιατί να σου λάχει εσένα αυτό το μαρτύριο;

Πέρα όμως από τους παίκτες η ομάδα αντιμετωπίζεται με άλλα μέτρα και σταθμά από ότι οι αντίπαλοι. Στα όργια που έκαναν οι γαύροι...συγγνώμη οι διαιτητές στο ΣΕΦ ο Δ.Γιαννακόπουλος μας έλεγε μέσω της εφημερίδας του πως "άστραψε και βρόντηξε" αλλά πάλι η διαιτησία ήταν 50ρίσια για τους γαύρους. Τι ήθελα μετά την σφαγή; Την ανάλογη σφαγή των gay. Έτσι δείχνεις πως υπάρχεις και πως δεν δέχεσαι την αδικία. Μετά θα υπήρχαν δύο ευκαιρίες νίκης για το πρωτάθλημα.

Και να ήταν μόνο αυτό;
Καλά ρε απίθανε τι ήταν αυτό που έκανες πριν την έναρξη; Τι ήθελες να δείξεις και πήρες σήμερα την ομάδα από το γήπεδο; Σε πείραξαν τα +2 άτομα στον πάγκο των γαύρων; Αν δεν έφευγαν τότε να έπαιρνες την ομάδα στα αποδυτήρια. Όποιος είδε την έκφραση των παικτών που τους "έσπασες" το ζέσταμα και την συγκέντρωση στη μέση κατάλαβε πως ο πρόεδρος είναι επικίνδυνος για την ομάδα.

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ:
Φταίει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
Αυτός που άφησε την ομάδα με κενά.
Αυτός που έκανε άνοιγμα στην Κινέζικη αγορά, αλλά μόνο αυτός είδε το άνοιγμα.
Αυτός που παραμυθιάζει 2000 ΜΑΛΑΚΕΣ που αγοράζουν την Πράσινη.
Αυτός που κρύβεται πίσω από τον Αλβέρτη.
Αν θέλετε να στοχοποιήσετε τον υπεύθυνο του φετινού Παναθηναϊκού τότε η λύση ακούει στο όνομα :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις μην κοροϊδεύεις τον κόσμο και μην ξεφτιλίζεις την ομάδα.

4 σχόλια:

  1. Συζητώντας με κάποιο φίλο, συμφωνήσαμε ότι κατά 90% υπεύθυνοι είναι οι παίχτες, οι οποίοι πληρώνονται αδρά για να κερδίζουν τουλάχιστον το πρωτάθλημα από τους αχώνευτους - αλλοιώς μας είχαν συνηθίσει οι κοντοί - και την υπόλοιπη ευθύνη την έχει ο ΔΓ.

    Πλέον, μετά τη σημερινή αψυχολόγητη ενέργεια του υιού, τα ποσοστά εξισώθηκαν - τουλάχιστον - και προσπαθώ να βρω άκρες στον ... Μυλοπόταμο και στα Ζωνιανά, για να του στέλνω τουλάχιστον μια φορά το μήνα φρέσκο και εγγυημένο πράμα, γιατί οι ... προμηθευτές του μάλλον του δίνουν ληγμένο! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

    Η κατάντια τελικά είναι κολλητική μεταδιδόμενη νόσος....
    Μετά το ποδόσφαιρο, και το μπάσκετ που μας κρατούσε τόσα χρόνια πέφτει στην ανυπαρξία.
    Κι ας με συγχωρήσουν κάποιοι που πιστεύουν ότι φέτος το ποδόσφαιρο έκανε την υπέρβαση σε σχέση με τα δεδομένα που ξεκίνησε τη χρονιά πέρυσι και ότι του χρόνου θα ξανακάνει υπέρβαση κυνηγώντας το πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου μπλέχτηκε κακό έκανε.
      Σε φόρουμ έγραφε με nickname βρίζοντας νεκρούς και στοχοποιόντας άλλους που διαφωνούσαν μαζί του.
      Στο ποδόσφαιρο μπλέχτηκε και άλλαξε κάθε δυνατή "συμμαχία". Μας έκοψε το γήπεδο, αφού τα φιλαράκια του από τα φόρουμ, έκαναν την ΠΣ και μαζί με τον Πουρέα δεν δέχονται κανείς να εκφράζει άλλη γνώμη στις κερκίδες.
      Στον Ερασιτέχνη διοικούν οι φίλοι του(τώρα γιατί μετά ίσως τα σπάσουν).
      Μπάσκετ-ποδόσφαιρο-ερασιτέχνης έχουν γίνει σαν τα μούτρα του. Πολύ άσχημα για να θυμίζουν Παναθηναϊκό. Τμήματα που είχαν επίπεδο για να τα "φτάσει" τα έριξε πολύ χαμηλά. Δεν είναι νόσος αλλά σχέδιο ενός ανύπαρκτου διοικητικά, που δεν αξίζει τίποτα.
      Και ο ΙΒΒ δεν τα πήγε καλά στη διοίκηση αλλά τα έσκαγε χοντρά και έπαιρνε την ευθύνη και το κράξιμο των επιλογών του χωρίς να μας ξεφτιλίζει σε κάθε επίπεδο.

      Διαγραφή
  2. Μπιλ, δυστυχώς δεν έχω δει τους 2 πρώτους αγώνες, αλλά τον χτεσινό τον είδα.

    Και δεν τους κυνήγησα να πω και την αλήθεια γιατί το ήξερα από τη Γιουρολίγκα οτι φέτος αν παίρναμε το πρωτάθλημα -ή αν το πάρουμε- θα το έχουμε κλέψει από ένα μαλακά γαύρο, που όμως είναι ομάδα.

    Δεν έχουμε ομάδα, έχουμε μεγάλους και αρχιδάτους παίκτες. Χθες, ο Λάσμε πραγματικά με συγκίνησε, είχα χρόνια να δω άνθρωπο να ματώνει και να σκυλιάζει για το τριφύλλι, από τον ηρωικό Τάκαρο Φύσσα και τον Κάρα.
    Και αν δεν έκανε το λάθος εκεί στο τέλος ο Μητσάρας, θα ήταν η μεγαλύτερη και πιο αρχιδάτη ανατροπή τελικών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

    Αλλά δεν χάσαμε μόνο εντός χθες, χάσαμε και εκτός.

    Το μεγάλο λάθος του Παναθηναϊκού, και αυτό το χρεώνω στον Παύλο, είναι οτι δεν θα χρειαζόταν να ασκήσει καμία πίεση σε περίεργα κέντρα, απλά θα πιστωνόταν το μεγαλείο των 6 Ευρωπαϊκών.
    Το περνάμε έτσι απλά, αλλά δεν είναι.

    Είμαστε το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, η ομάδα που θα έπρεπε να είναι το πρότυπο αυτής της χώρας και ο μόνιμος πρεσβευτής της και καθόμαστε και ανεχόμαστε τον κάθε Τράκη και το κάθε πικραμμένο πλουσιόπαιδο ιδιοκτήτη του γαύρου. Και από χθες γίναμε και ρεζίλι με κάποιον που φέρεται να είναι πρόεδρος του μεγαλύτερου αθλητικού συλλόγου που έχει αυτή η χώρα.
    Και εδώ φταίει πάλι ο Παύλος για την κληρονομιά του...

    Πλατανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον πρώτο αγώνα σκεφτόμουν αν μπορούμε να παίξουμε χειρότερα. Τελικά μπορούσαμε.
      Σε αυτούς τους αγώνες ο Ματσιούλις έχει καταθέσει την ψυχή του, αλλά ο χθεσινός Λάσμε ήταν συγκινητικός. Μετά από το πέσιμο και το άσχημο χτύπημα δεν ήθελε να βγει από το παρκέ. Δυστυχώς όμως η θέληση από μόνη της δεν αρκεί. Αν το γυρνούσαμε και το χθεσινό τότε η ψυχολογία θα άλλαζε και θα ήμασταν πολύ καλά.
      Θα διαφωνήσω μαζί σου για τον γαύρο. Έχει ένα κάποιο σύνολο αλλά και αυτούς ομάδα δεν τους λες. Βασίζονται πολύ στην ατομική επίδοση του Χοψονίδη, αλλά τουλάχιστον εφαρμόζουν ότι τους λέει ο Μπαρτζώκας(άλλος τραγικά γελοίος στις αντιδράσεις του). Άξια βρέθηκαν εκτός F4 και οι δύο. Τόσο κακό μπάσκετ από αυτές τις δύο ομάδες είχα χρόνια να δω.

      Ο Δημητράκης είναι δημιούργημα του Παύλου και του Τυφώννα. Τον έμαθαν πως η ομάδα δεν χάνει, αλλά δεν του έδειξαν τον τρόπο-την σκληρή δουλειά με πολλά χρήματα και χωρίς παρεμβάσεις στον προπονητή.
      Αντέγραψε τα αρνητικά των δύο- χρήματα σε διαιτητές αλλά όχι και τα θετικά.
      Βάζει μέσα κόσμο, αλλά κάνει διακρίσεις υπέρ των «παιδιών».
      Δυστυχώς του φύτεψαν και το κόμπλεξ για την ομάδα ποδοσφαίρου και το μίσος για την οικογένεια Βαρδινογιάννη.
      Δεν συνεχίζω γιατί δεν θέλω να του δώσω αξία. Θα κλείσω με την φράση που άκουγα να λένε πολλοί από τους μεγαλύτερους της οικογένειάς μου. "Από αγκάθι βγαίνει ρόδο και από ρόδο βγαίνει αγκάθι".
      Πολλοί δεν θα καταλάβουν, οι υπόλοιποι πρέπει να βρούμε τρόπο είτε να μεταλλάξουμε το "αγκάθι" είτε να το βγάλουμε από το σώμα του Παναθηναϊκού, γιατί τον πληγώνει.

      Διαγραφή