Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Είναι η Ν.Τ.Π. που αποφάσισε

Ψήφισαν λέει οι λαοί και οι επιτροπές. Ποιοι λαοί ψήφισαν ρε λαμόγια που θέσατε νέους όρους για να κάνετε ακόμη πιο εύκολο το αποτέλεσμα; Αν μία χώρα δεν συγκέντρωνε ένα ποσοστό ψήφων σε σχέση με τον πληθυσμό της δεν θα μετρούσε η γνώμη του κόσμου. Και δηλαδή όλη ή σχεδόν όλη η Ευρώπη το ψήφισε. Τι θα έγραφα δηλαδή την ή τον; Έγραψα "το" και καθάρισα.

Προωθούν εδώ και χρόνια την ανωμαλία και οι Βόρειοι(Βίκινγκς και Αγγλοσάξονες) είναι οι κύριοι υποστηρικτές της αλλά δύσκολα θα πίστευα πως θα υπήρχαν τόσοι ηλίθιοι που θα πίστευαν στην προπαγάνδα της ΝΤΠ στην υπόλοιπη Ευρώπη. Στην Ευρώπη που η νέα προπαγάνδα ορίζει πως δεν πρέπει να είμαστε ρατσιστές, απέναντι σε κάθε τι μας πλασάρουν αυτοί σαν φυσιολογικό. Κάθε ανωμαλία αν την ονομάσεις ανωμαλία θα είσαι ρατσιστής και θα κυνηγηθείς ανάλογα με τη θέση σου. Βέβαια στόχος δεν είναι οι χώρες που έχουν κάνει την ανωμαλία σημαία, αλλά αυτές που ακόμη αντιστέκονται ή που έχουν λίγους ακόμα να αντιστέκονται.

Η αντίσταση πρέπει να καμφθεί σε κάθε τομέα. Στον τομέα της ηθικής, της οικογένειας, της θρησκείας και της παιδείας. Για να παρακολουθήσει κάποιος αυτό το συγκεκριμένο θέαμα σημαίνει είτε πως θέλει να παρατηρήσει τι θα προσπαθήσουν να περάσουν με όσο πιο πλάγιο τρόπο γίνεται ή γιατί η παιδεία του του το επιτρέπει. Το κομμάτι της ηθικής είναι εύκολο να διαπιστώσουμε πως το έχουν δρομολογήσει. Είτε με γυμνά-ημίγυμνα κορμιά, είτε με το ον που του έδωσαν την πρώτη θέση. Την θρησκεία όμως; Σε ένα βίντεο κλιπ που έδειξαν πριν ξεκινήσει η σύνδεση για την ψηφοφορία των χωρών παρουσίασαν τον Μυστικό Δείπνο στον οποίο ο Χριστός και οι Απόστολοι χτυπούν παλαμάκια και σηκώνονται όρθιοι παρακολουθώντας έναν νέο να χορεύει break dance. Ρε μάγκες τον Μωάμεθ που τον κρύψατε πάλι; Είστε τόσο κότες που χτυπάτε μόνο όσους δεν σας χτυπούν, ακόμα.

Να μην ξεχάσω να δηλώσω την έκπληξή μου όταν άκουσα πως το ον δεν θέλει να αλλάξει φύλο. Δεν θέλει να αλλάξει φύλο αλλά ούτε και να ξυριστεί. Καλά, το είδαμε πως ήταν και πριν. Ένας πούστης και μισός και πολύ αμφιβάλω αν ποτέ του άρεσαν οι γυναίκες. Τώρα που ντύνεται γυναικεία του ήρθε η όρεξη; Δεν το νομίζω. Θέλει όμως να προκαλέσει και πιθανόν αυτή να είναι η συμφωνία. Εσύ θα προκαλείς και εμείς θα σου δίνουμε φήμη, δόξα, χρήμα.
Στο τέλος βέβαια ο καθένας θα κριθεί από τις πράξεις του και εκεί κάποιοι άλλοι θα χαρούν ενώ αυτοί που σήμερα το πανηγυρίζουν θα κλαίνε.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΡΕΝΤΗΣ12 Μαΐου 2014 στις 3:40 μ.μ.

    ΠΩ-ΠΩ ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΠΑΦΟΜΕΤ ΜΟΥ!!! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΣΤΑΖΕ!!!ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΚΟΠΕΛΛΑ -ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΛΕΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΡΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΗ ΨΗΦΙΣΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΓΕΝΙΑ,ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ!!ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΑΚΜΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ρατσιστής; Σεξιστής, ομοφοβικός, φασίστας και ανώμαλος γιατί μου αρέσουν οι γυναίκες. Εγώ πάντως ήμουν με την Πολωνία, ο ανώμαλος. Πίστεψα πως ήταν κορίτσια για σπίτι. Γνωρίζουν να πλένουν και να κάνουν βούτυρο.

      Διαγραφή