Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μετά τον πούστη που του δώσανε την πρώτη θέση στη Eurovision τι θα ακολουθήσει;

Είχαμε την πρόταση για να είναι ελεύθερα τα "light" ναρκωτικά. Ναι, ο μπάφος δεν σκοτώνει απλά σου κάνει το μυαλό σκατά και σε οδηγεί στο επόμενο βήμα. Θέλεις να πας και στο επόμενο; Τα παιδιά σου; Τα εγγόνια σου; Θέλεις πραγματικά να πωλείται ελεύθερα το χασίς;

Μας επέβαλαν το τρίτο φύλλο. Ναι λες και στην φύση υπάρχει κάτι τέτοιο; Ακόμη και η φύση έχει προνοήσει να υπάρχει ΜΟΝΟ αρσενικό και θηλυκό. Το τι κάνει κάποιος/α στο κρεβάτι του δεν με απασχολεί, αρκεί να μην προκαλεί. Ο καθένας μπορεί να επιλέγει σύντροφο με κριτήριο τα γούστα του αλλά είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να μας επιβάλλουν την ανωμαλία ως φυσική.

Δημιούργησαν πορνεία για ζωόφιλους. ναι γιατί οι πολιτισμένοι Γερμανοί πρέπει να μπορούν να έρχονται σε επαφή με ζώα. Τα ζώα που μας κάνουν τη ζωή κόλαση με την συμπαράσταση των δοσίλογων πολιτικών επιλέγουν ζώα για σεξουαλική επαφή.

Αν σε λίγα χρόνια σου επιβάλλουν την παιδοφιλία ως φυσιολογική τότε μην παραξενευτείς. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ. Το νήπιο θα σου πούνε πως έχει δικαίωμα να επιλέξει αν θέλει να έρθει σε επαφή με κάποιον ανώμαλο. Έχει τη δική του κρίση και μπορεί να επιλέξει.

ΞΥΠΝΑ πριν φιμώσουν όσους τολμάμε να γράφουμε τα αυτονόητα.
ΞΥΠΝΑ για να αλλάξεις τα δεδομένα και να αντιστρέψεις την κατάσταση που πάνε να δημιουργήσεις.
ΞΥΠΝΑ για να μπορέσεις να δεις τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ άνθρωποι και ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ. Να ζήσουν φυσιολογικά και όχι σεξουαλικά κακοποιημένα και με ψυχικά τραύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου