Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στα play off

Η ομάδα έκανε πράξη αυτό που δεν πίστευα πως θα επιχειρούσε από την αρχή αυτών των έξι αγώνων.
Ο Παναθηναϊκός για ακόμη μία φορά πήρε την πρώτη θέση στα play off και τώρα είναι η ώρα να δείξει η διοίκηση πως σωστά έπραξε η ομάδα. Τώρα η διοίκηση οφείλει να βρει τρόπο να πάρει την άδεια από την Ουέφα. Πως; Πρόβλημα της Π.Σ. και του προέδρου της ομάδας.

Χαίρομαι που πήραμε την πρώτη θέση, γιατί κάποιοι θα σκεφτούν πως η άποψή μου για την διοίκηση επιδρά αρνητικά και στην ομάδα. Και επειδή πάλι κάποιοι θα γράψουν τα δικά τους, ξεκαθαρίζω πως δεν μου αρέσει η διοίκηση, ο προπονητής, ο Νταμπίζας και αρκετοί από τους παίκτες. Αλλά όταν ακόμα και με αυτούς η ομάδα νικά εγώ χαίρομαι.

ΥΓ Αδερφέ(ξέρεις εσύ) παρακάλα να πάρουμε την άδεια για να βγεις αληθινός και να κάνουμε πράξη αυτό που τόσο καιρό λέμε.

25 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Μπράβο στην ομάδα που θα παίξει στα προκριματικά του C.L.και απο εδώ και πέρα θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα η διοίκηση (άδεια απο Ουέφα,μεταγραφές και όχι ξεπούλημα).Δυστυχώς θα καμαρώνουνε οι καταστροφείς που φτάσανε την ομάδα εδώ που είναι αλλά πάνω απο όλα ο ΠΑΟ.Ελπίζω να μην έχουμε και τα αποτελέσματα επι Φερέϊρα αποκλεισμοί απο C.L., E.L.
    Ερώτηση:Τώρα η 2η θέση είναι για τα λογιστικά βιβλία ή όχι? Οι ομάδες τελικά χτίζονται ή αγοράζονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτέ μου δεν χάρηκα τόσο πολύ που διαψεύσθηκαν οι αρχικές μου σκέψεις για το μέλλον του φετινού Παναθηναικού.
    Μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα μέχρι να μπει το νερό στο αυλάκι και να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας.
    Μία χρονιά με στιγμές ορόσημα όπως το 0-3 στο Καραισκάκη.Μία νίκη με τρομερή σημασία στο ψυχολογικό τομέα και η οποία κυρίως τους πιτσιρικάδες του Παναθηναικού θα τους χαλυβδώσει.
    Μία χρονιά με ένα κύπελλο αντρίκιο χωρίς κανέναν να αμφιβάλλει για το ποιος το άξιζε.
    Μία χρονιά που απέδειξε ότι και με λίγα λεφτά μπορείς να φτιάξεις ομάδα αρκεί να έχεις υπομονή και μεθοδικότητα στη δουλειά.
    Μία χρονιά που έχει για κερασάκι στη τούρτα και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.
    Μία χρονιά που γέννησε καινούργιους ποδοσφαιρικούς ήρωες όπως τον Μπεργκ.
    Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο τόσο στον Αναστασίου όσo και σε όλο το προπονητικό team.
    Ένα μεγάλο μπράβο στον Νταμπίζα αλλά και στον Αλαφούζο που πίστεψε στο πλάνο και το στήριξε όσο μπορούσε.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είπα να μην γκρινιάξω αλλά ρε Φώτη η τελευταία σου σειρά με προκαλεί.
    Αυτή τη στιγμή για να παίξουμε Ευρώπη χρειαζόμαστε 5εκ. Ευρώ για την εγκυητική και άλλα τόσα περίπου για να μειωθεί το χρέος και να πάρουμε την άδεια, γιατί τίποτα δεν πήγε καλά με όσα δείχνουν οι οικονομικές καταστάσεις της ΠΑΕ.
    Μπράβο στους παίκτες και τον γυμναστή. Αυτό και μόνο αυτό. Μπράβο τους γιατί από τεχνική υστερούν αλλά με ένταση στη δύναμη και με την τεχνική που έχουν φτάσαμε εδώ σήμερα. Με αυτή τη συνταγή πήραμε το 0-3 και το Κύπελλο. Μία ομάδα όμως που είναι καλή για την Σούπερ Λίγδα και μόνο. Η ομάδα υστερεί σε όλες τις θέσεις.

    Μάνο την τελευταία ερώτηση καλό θα ήταν να την κάνεις σε άλλα blogs και sites. Τη δική μου άποψη την γνωρίζεις, ειδικά όταν η δεύτερη θέση μας οδηγούσε σε Ευρωπαϊκές διακρίσεις. Ας μας πει ο Πουρέας τι λέει για την 2η θέση. Η Δώρα, η Λέτα, ο Μιχαλαριάς, τα Πούρα και οι λοιποί ΑΡΣ και ΦΑΡΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε ΒΤΚ μέχρι στιγμής την αδειοδότηση την έχουμε.Αν αλλάξει κάτι το συζητάμε.Τα δεδομένα που έχουμε μέχρι τώρα είναι ότι προχωράμε στην Ευρώπη.
      Η ομάδα φτιάχτηκε για την Σούπερ κλίκα.Εκεί θα παίζαμε.Τώρα τον Παναθηναικό της Ευρώπης που θα φτιαχτεί θα τον κρίνω του χρόνου.

      Διαγραφή
    2. Ας πάρουμε την τελική έγκριση γιατί κάποιοι ακόμα χαμογελάνε πονηρά. Χωρίς τα 5 εκ δεν έχουμε τίποτα. Έχει κάπου η ομάδα 5 εκ. ευρώ; Η διοίκηση είναι της πλάκας και αυτό με φοβίζει για την αδειοδότηση.
      Αν σου άρεσε και η φετινή ομάδα αυτό δεν θα το κρίνω εγώ. Διαφωνώ αλλά το σέβομαι. Μου άρεσαν ελάχιστοι παίκτες από πλευράς τεχνικής και η δουλειά του γυμναστή. Ο Μαρκαριάν, ο Άγγελος, ο Κυράστας και ο Ρότσα θα είχαν κάνει πολύ καλύτερη δουλειά και θα είχαν διδάξει το πολύ απλό σε όλους τους νέους σε ηλικία παίκτες. ΚΟΝΤΡΟΛ, δεν γίνεται να μην ξέρουν κάποιοι να κάνουν κοντρόλ.
      (Μη με τσιγκλάς, τέτοιες μέρες που χαίρομαι έστω για αυτή τη δεύτερη θέση. Δεν θέλω να τους κράξω άλλο.)

      Διαγραφή
    3. κοντρόλ τόσα χρόνια με το Βύντρα δεν είδες αλλά τον στήριζες.
      Τεσπά από το να βλέπω κορδελάκια στο γήπεδο προτιμώ τρέξιμο, κάλυψη χώρων και pressing.

      Διαγραφή
    4. Μακάρι να έβλεπα τα μισά από όσα έβγαζε ο Λουκάς στο γήπεδο. Για την αξία του Λουκά εγώ αφήνω την Λεβάντε να μιλήσει.

      Διαγραφή
    5. για τον πανιώνιο της Ισπανίας καλός είναι.Μέχρι και ο Τριανταφυλλόπουλος φέτος στη πρώτη του χρονιά στα δεξιά καλύτερος ήταν φίλε ΒΤΚ

      Διαγραφή
    6. Κανένας παίκτης πλην του Μπεργκ δεν είναι ποιοτικότερος του Λουκά.
      Πόσο τυχαίο που ο Πανιώνιος της Ισπανίας είναι κλύτερος από τον πρωταθλητή Ελλάδας; Μήπως και τα γκολ στην Μπάρτσα ήταν μούφα; Μήπως δεν είναι ο καλύτερος Έλληνας στην θέση του;

      Διαγραφή
    7. γκολ στη Μπάρτσα έχουν βάλει και άλλοι παίχτες.
      Όλοι δηλαδή είναι παικταράδες;Ας τον πάρει η Ρεάλ αν είναι του χρόνου αφού είναι τόσο καλός.

      Διαγραφή
    8. 1 = τύχη
      2 = σύμπτωση
      3 = ικανότητα
      Ας τον άφηνε ο ΙΒΒ και θα τον βλέπαμε σε ακόμη μεγαλύτερη ομάδα τον Λουκά. Αλλά όταν μπορούσε τον έκανε ανανέωση και του έδωσε συμβόλαιο που θα έπρεπε να είχε τις προηγούμενες χρονιές. Δεν τον ψήφισαν τυχαία οι συμπαίκτες του ως mvp την χρονιά του νταμπλ.

      Διαγραφή
    9. τεσπά διαφωνώ.Για μένα ο Βύντρα ήταν απλά φιλότιμος.Δεν ήταν για πέταμα αλλά όχι κάτι σπουδαίο και όχι για να μείνει τόσα χρόνια στην ομάδα όταν έφυγαν όλα αυτά τα χρόνια παίκτες πολύ καλύτερης ποδοσφαιρικής αξίας.

      Διαγραφή
    10. Δεν διώχναμε κάποιον αν δεν ήθελε να φύγει, την εποχή που ο Λουκάς ήταν στην ομάδα.
      Αν κάποιοι ήθελαν να φύγουν...είναι άλλη υπόθεση.

      Διαγραφή
  4. Ρε μάγκες, και ο Κόκκαλης να αγόραζε την ομάδα, αν βλέπαμε να πετάμε 3 μπαλάκια στο τηγάνι, και πάλι θα χαιρόμασταν, αλλά μέχρι εκεί.
    Θυμηθείτε τα πέτρινα χρόνια του γαύρου.
    Υπήρξαν χρονιές που μας κέρδιζε μέσα έξω και τον περνούσε και η Καστοριά και παραμυθιάζονταν.
    Το ίδιο και το αεκάκι.
    Τι θέλω να πω.
    Ούτε οι πιτσιρικάδες χαλυβδώνονται με τα 3-0, ούτε κερδίζουμε πόντους επειδή τους κάναμε μία από τις μεγαλύτερες κηδείες τους. Απλά, winner takes it all, και αυτό είχε ο ΠΑΟ τα προηγούμενα χρόνια.
    Ποιος θα θυμάτε το 0-3, όταν ακόμη ένα πρωτάθλημα πήγε στην ντροπή του παγκόσμιου αθλητισμού;

    Φέτος, αν εξαιρέσεις κανα δυο ματσάκια με μικρομεσαίες ομάδες, μόνο με γαύρο μέσα έξω έπαιξε μπάλα, καλή μπάλα. Οχι γιόμες, καλή άμυνα, γρήγορη και όμορφη αντεπίθεση, σύγχρονο ποδόσφαιρο δλδ.

    Με ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του, απλά δεν μπορούσε και να ήθελε να μην κερδίσει στον τελικό.
    Στα πλέι οφ, όλα τέλειωσαν με την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ πριν καν ξεκινήσουν.
    Εμείς σωστά ήμασταν απλά σοβαροί, σχεδόν σοβαροί δλδ, γιατί παραλίγο στο τελευταίο ματσάκι να ανασταίναμε τον πεθαμένο.

    Προσωπικά, αυταπάτες δεν έχω, αν με το καλό πάρουμε το φρι και παίξουμε τσουλου, δεν περιμένω πολλά, μόνο να μάθει αυτή η ομάδα οτι ποδόσφαιρο δεν είναι να παίζεις πλέι οφ με Αστέρα και να μιλούν πληρωμένες πένες για "νταμπλ" και να σηκώνεις ένα κύπελλο και να ξεπλένεις 3 χρόνια φαγούρας.

    Πλατανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος αδερφέ ολόκληρο 90λεπτο μπάλα καλή δεν είδα. Η θέση που πήραμε ήταν αποτέλεσμα και της ανυπαρξίας αντιπάλων. Αν οι πληρωμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι όλοι μαζί ένα τσίρκο στον τελικό δεν έγινε ο Παναθηναϊκός Μπαρτελόνα που τους έριξε 4. Με το 0-3 όμως στους gay αν δεν φτιάξαμε νέους οπαδούς τουλάχιστον δεν χάσαμε πιτσιρίκια.

      Δεν τελείωσε η υπόθεση των play off. Περίμενε να δούμε την έφεση του ΠΑΟΚ γιατί αν πάρει πίσω τους βαθμούς και τους αφαιρέσουν από το επόμενο πρωτάθλημα τότε με νίκη μας περνάει. Αυτά δεν τα γράφει κανένας κερατάς ΑΡΔ. Όπως δεν γράφει τα πόσα εκ. ευρώ χρειάζονται για να παίξουμε Ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. φίλε Πλατανιώτη έπρεπε να είχαμε φάει καμία πεντάρα να δω τι θα έλεγες μετά.
      Αλήθεια έχεις ξεχάσει το 1-4 στη λεωφόρο ή το 4-0 στο Καραισκάκη;

      Διαγραφή
    3. Με δύο αποτελέσματα δεν γίνεται να ξεχάσουμε όλη την χρονιά ρε Φώτη. Πλην του Μπεργκ όλοι οι άλλοι υστερούν σε τεχνικη από τους προκατόχους τους.

      Διαγραφή
    4. μα τι έγινε σε όλη τη χρονιά το οποίο τώρα δεν μπορεί να εξηγηθεί;
      Η ομάδα έπρεπε να δέσει να βρεθούν μεταξύ τους οι παίχτες και το πλήρωσε στο πρώτο γύρο.Στο δεύτερο γύρο και ειδικά μετά το 0-3 η ομάδα έδειξε τι μπορεί να παίξει.
      Θα ήθελα να μου πεις ποιους παίκτες θεωρείς καλύτερους τεχνικά

      Διαγραφή
    5. Ολόκληρο παιχνίδι καλή μπάλα δεν είδαμε. Ακόμη και στον τελικό από το 30 ως το 45 πάθαμε καρδια τρεις φορές.
      Για τους καλύτερους θα ξεκινήσω από Καρνέζη, Λάζαρο, Λουκά, Φιγκερόα και θα συνεχίσω σε αυτού που δεν συμπαθούσα Κατσουράνη, Σπυρόπουλο. Ακόμη και ο Σισοκό που πολλές φορές δεν κοίταζε πουθενά και έτρεχε με την μπάλα καλύτερος είναι.

      Διαγραφή
    6. αν εξαιρέσω τον Καρνέζη κανέναν δεν θα ήθελα τώρα στην ομάδα.
      Οι μόνοι που παραδέχομαι από αυτούς που λες είναι ο Καρνέζης, ο Κατσουράνης, ο Φιγκερόα και ο Σισοκό.
      Δηλαδή θεωρείς καλύτερο τεχνικά τον Σπυρόπουλο από τον Νάνο;

      Διαγραφή
    7. Ο Σπυρόπουλος της Εθνικής και όχι του Παναθηναϊκού είναι καλύτερος από τον Νάνο.
      Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον συμπαθούσα.

      Διαγραφή
  5. ποιος υστερει σε τεχνικη ρε γιδι απο τους προκατοχους του???
    Ο ΝΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ???
    Ο ΜΕΝΤΕΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΙΟΛΗ? Η ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΟΥΤΑΟΥΤΑς ΜΙΤΟΥ ΑΝΤΡΙΤΣ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΖΑΕΤΣ..
    Ο ΠΡΑΝΙΤΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΥΣΤΕΡΕΙ? ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΤΟ ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ ΙΣΩΣ..
    Ο ΚΑΡΕΛΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΤΟΡΓΚΕΛΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ?
    Ο ΚΑΠΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ?
    Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟς ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΟΝΣΟΝ?


    ΑΜΠΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκανες πολλές ώρες για να βρεις όλα αυτά τα ονόματα και εγώ δεν θα καθίσω ούτε να σου γράψω κάτι παραπάνω πέρα από το γεγονός πως ο πόνος σου ακούστηκε μέχρι Θεσσαλονίκη.
      Το ποιος είναι άμπαλος και ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ μας το φανέρωσες εσύ. "Μόνος" σου.

      Διαγραφή
    2. απαντησε μια φορα με επιχειρηματα και ασε τις αγραμματοσυνες σε αλλους φιλους σου γαυρους
      κατσε και μιζεριασε με τη παρεα σου φετος ο παναθηναικος πηρε κυπελλο επαιξε ωραια μπαλα αλλα εχει δρομο ακομα..!
      κανενας πονος..ο μονος πονος που υπαρχει ειναι ο δικος σου για τη πορεια της ομαδας φετος.. προτιμουσες να παει χειροτερα για να κραζεις εσυ και η παρεα σου η ολιγομελης κιολας..

      Αμα βρεις επιχειρηματα σε αυτα που σου ειπα και εχεις ορεξη για ποδοσφαιρικη αναλυση απαντησε αλλιως ασε τις βλακειες σου και τη προπαγανδα δεν περνανε

      Διαγραφή
    3. Εκτός από ΦΑΡΤ είσαι και μεγάλος τραχανάς.
      Μεγάλος ο Τζιόλης, το καθίκι που έκανε ζημιά στην ομάδα με κάθε τρόπο και έπαιζε μόνιμα κάτω του μετρίου;
      Ο Πράνιτς είναι από τους χειρότερους Κροάτες που πέρασαν από την ομάδα. Παλιότερα ούτε έξω από την Παιανία δεν θα περνούσε και του Καρέλη ο Γιώργης θα του κάρφωνε το δελτίο στο ταβάνι μέχρι να μάθει να κάνει πάσες. Δε σε δασκάλεψαν καθόλου καλά.

      ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΑΡΤ. ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΝΟ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ.

      ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ 13 ΦΟΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
      ΑΠΟΧΗ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΟΡΕΑΣ.
      ΜΙΖΕΡΙΑΖΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΕΒΡΙΖΕ ΜΟΝΟ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΤΣ.Λ.

      ΟΠΟΤΕ ΚΡΕΤΙΝΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ή ΤΟΝ ΜΑ-ΛΑ-ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ.

      Διαγραφή