Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τα απόρρητα έγγραφα του FBI που υποστηρίζουν ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε, αλλά απέδρασε στην Αργεντινή με πλαστική προσώπου…

Στηρίζουμε τον ΠΕΥΚΩΝΑ.

Όσοι με γνωρίζουν από το myPanathinaikos ή με διαβάζουν καιρό το πιο πιθανό είναι να γνωρίζουν την άποψή μου για τον Χίτλερ. Αυτός ο Εβραίος(από μάνα Εβραία με ότι συνεπάγεται) δολοφονούσε συγκεκριμένες φυλές Εβραίων και ήταν ο λόγος που η παγκόσμια κοινότητα άρπαξε-έκλεψε τη γη των Παλαιστινίων για να τους δημιουργήσει κράτος εκεί που ζούσαν πριν φύγουν οικειοθελώς. Δεν πίστεψα ποτέ πως αυτοκτόνησε(θα ερχόταν σε αντίθεση με όλη την στάση του) και αυτή η ανάρτηση του Πευκώνα με κάνει να χαμογελώ, γιατί ισχυροποιώ την άποψή μου. Οι ΝΑΖΙ έχασαν θεωρητικά τον Β΄ΠΠ αλλά οι κορυφαίοι τους συνέχισαν μία παγκόσμια δικτατορία με τις εταιρίες που ηγήθηκαν.
Καλή ανάγνωση αδέρφια μου.

hitler
Απόρρητα έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν ότι ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε ποτέ, αλλά φυγαδεύτηκε στην Αργεντινή. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή, ο γερμανός ηγέτης αυτοκτόνησε στις 30 Απριλίου του 1945. Μαζί του ήταν η σύζυγός του, Εύα Μπράουν, με την οποία παντρεύτηκαν τα ξημερώματα τις 29ης Απριλίου. Ο Χίτλερ αυτοπυροβολήθηκε, ενώ η Μπράουν πήρε δηλητηριώδη χάπια. Τα πτώματα τους μεταφέρθηκαν στον κήπο του καταφυγίου, όπου τα περιέλουσαν με βενζίνη και τους έβαλαν φωτιά. Όταν ο Κόκκινος Στρατός έφτασε στο καταφύγιο, τίποτα δεν είχε απομείνει από τον Φύρερ, πέρα από την οδοντοστοιχία του. Οι νέες αποκαλύψεις Ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης αντάλλαξε τα στοιχεία για την άφιξη του Χίτλερ στην Αργεντινή, με πολιτικό άσυλο στις Η.Π.Α. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, δύο βδομάδες μετά την εισβολή των σοβιετικών δυνάμεων στο Βερολίνο, δύο γερμανικά υποβρύχια έφτασαν στην Αργεντινή, μεταφέροντας υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί. Στο δεύτερο υποβρύχιο, βρισκόταν ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν.

Τα έγγραφα του FBI
Τα υποβρύχια προσάραξαν στο νότιο άκρο της Αργεντινής, στον κόλπο του Σαν Βατίας. Στην περιοχή υπήρχαν πολλά μικρά χωριά, με γερμανικό πληθυσμό που θα καλωσόριζαν την άφιξη των Ναζί….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου