Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ο προγραμματισμός των play off υλοποιείται

Πριν λίγες μέρες έγραψα για τα τρία πιθανά σενάρια και τελικά όλα δείχνουν πως πάμε να βγάλουμε στα προκριματικά τον ΠΑΟΚ. Ναι, ναι ξέρω...γράφω ότι μου έρθει στο κεφάλι, δεν ξέρω τι γράφω ή ακόμη πιο απλά γράφω για να προκαλώ. Για εμένα όλα προγραμματίστηκαν. Από την αρχή; Από την απόφαση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ; Δεν γνωρίζω πότε αλλά σίγουρα όλα είναι καλά προγραμματισμένα. 

Ο Παναθηναϊκός σήμερα έφτασε τους 10 βαθμούς και ακόμη και να χάσει δύο φορές ο Αστέρας θα τον φτάσει(αν νικήσει και στα δύο) αλλά θα υστερεί στην ισοβαθμία. Ο Ατρόμητος δεν τον φτάνει γιατί έχει μόνο 3 βαθμούς και μένει ο ΠΑΟΚ με 7. Η δική μου λογική λέει πως θα κερδίσουν και οι δύο το πέμπτο ματς και στην Τούμπα θα δούμε το σκορ 1-0, 2-1 ή 2-0. Το πιο πονηρό θα είναι το 2-1 με ανατροπή Η/Τ 2/1 αλλά εκεί θα μιλάμε για επιστήμη. Συνήθως το 2-1 προκύπτει όταν από 1-0 ή 2-0 στο ημίχρονο πάμε για 2-0 στο δεύτερο και μετά το 2-1  προς το τέλος για ξεκάρφωμα.

Και επειδή πολλοί δεν θέλετε να διαβάζετε μόνο πιθανά σενάρια εγώ θα το θέσω και ως απόφαση που αφορά τα οικονομικά της ΠΑΕ. Είναι μία απόφαση της διοίκησης που, αν τελικά πάρουμε την άδεια από την Ουέφα, θα σημαίνει πως θα έχει την οικονομική ενίσχυση από την Ουέφα με μικρότερο ποσό αλλά και πολύ μικρότερο ρίσκο ή θα ρισκάρει να αφήσει πάλι τα πολλά εκατομμύρια στους λιμανίσιους; Εσείς τι θα κάνατε; Θα ρισκάρατε να μείνετε για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ χρονιά εκτός Ευρώπης ή θα πηγαίνατε στα λιγότερα αλλά με μικρότερο ρίσκο χρήματα. Χρήματα που έχετε ανάγκη. Το Σάββατο θα γνωρίζουμε τι θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός.

9 σχόλια:

  1. πρασινος ρεντης12 Μαΐου 2014 στις 12:17 μ.μ.

    Σωστος από την αρχη ως το τελος !Αληθεια η εκτελεση αυτου του πεναλτι απο τον μυτογκα τι μνημες σου εφερε στην επιφανεια?Γελαγαμε και βαζαμε στοίχημα ότι σιγουρα θα το χασει! Α...προς ολους αυτους που τον χειροκροτούσανε φετος στη λεωφορο και τον θελανε πισω το καλοκαιρι,ο τροπος που το εκτελεσε ΕΠΙΜΕΝΩ, σας θυμιζει κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν τα έκανε μόνο σε εμάς και τον Ατρόμητο. Ο Παράσχος τον είχε διώξει και η παραμονή του ήταν απόφαση του Σπανού. Όποιοι κατάλαβαν τι σημαίνει αυτό...
      Ρε αδερφέ ποια εκτέλεση; Εγώ μία απλή πασούλα είδα όπως παίζαμε κάποτε στις γειτονιές άμα δεν συμπληρώναμε ούτε για μονό ή "αέρα"(αλλιώς Γερμανικό). Είδες εσύ καμία εκτέλεση; Αν είδες να πάω οφθαλμίατρο.

      Διαγραφή
  2. '' Είναι μία απόφαση της διοίκησης που, αν τελικά πάρουμε την άδεια από την Ουέφα, θα σημαίνει πως θα έχει την οικονομική ενίσχυση από την Ουέφα με μικρότερο ποσό αλλά και πολύ μικρότερο ρίσκο ή θα ρισκάρει να αφήσει πάλι τα πολλά εκατομμύρια στους λιμανίσιους;'' μπορει να το εξηγησεις περαιτερω? ειτε στο ουεφα περασει ο παναθηναικος ειτε στο τσαμπιονς λιγκ ο φακελος του θα ελεγχθει απο την ουεφα ξανα αφου ανηκει στις ομαδες υπο επιτηρηση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το αναλύσω αν και δε νομίζω πως χρειάζεται.
      Ο Παναθηναϊκός είτε παίρνει άδεια από την Ουέφα, είτε όχι.
      Αν πάρει, πρέπει να έχει επιλέξει που θα προσπαθήσει να παίξει. Στο C.L. ή στο E.L.;
      Αν προσπαθήσει να πάει στους χρυσοφόρους ομίλους του C.L. τότε είναι μία επιλογή υψηλού ρίσκου καθώς ξεκινά νωρίτερα και θα έχει να αντιμετωπίσει πολύ πιο ισχυρούς αντιπάλους(ας φρόντιζαν κάποιοι Α-μέτοχοι να μην βρισκόταν εκτός Ευρώπης τόσα χρόνια). Αν αποτύχει από νωρίς τότε υπάρχει και η πιθανότητα να χάσει και το E.L. καθώς δεν θα έχει προετοιμαστεί τόσο καλά και θα έχει ξεκινήσει νωρίς τους αγώνες.
      Αν ενώ έχει πάρει την άδεια της Ουέφα επιλέξει να παίξει τα δύο μόνο παιχνίδια των play off του E.L. τότε έχει κάνει μία επιλογή χαμηλότερου κινδύνου(ρίσκου) που θα του δώσει λιγότερα αλλά πιθανόν πιο σίγουρα χρήματα. Οι αγώνες ξεκινούν πιο αργά και είναι μόνο δύο και με πιο εύκολους αντιπάλους.
      Αυτά, περισσότερο δεν μπορώ να το αναλύσω χωρίς να κουράσω. Μετά θα πρέπει να πάμε σε επίπεδο συλλόγων που θα βρούμε απέναντί μας.

      Διαγραφή
    2. σωστα δεν το καταλαβαινα γιατι μου φαινεται παραλογο με ολο τον σεβασμο.... αν περασεις τσαμπιονς λιγκ μπαινεις στο 3ο προκριματικο και σε περιπτωση που περασεις πας στα πλει οφ παιρνεις κοντα στα 2εκατ και να αποκλειστεις μπαινεις κατευθειαν στους ομιλους του ουεφα... αλλα ακομα και αν αποκλειστεις απ τον 3ο προκριματικο του τσαμπιονς λιγκ τοτε μπαινεις στα πλει οφ του ουεφα δηλαδη στην φαση που θα μπεις ετσι κι αλλιως... οποτε αμα βγεις τσαμπιονς λιγκ ουσιαστικα θα ειχεις δυο ευκαιριες να μπεις στους ομιλους του ουεφα ενω αν μπεις στο ουεφα θα ειναι μια και εξω.....

      Διαγραφή
    3. Επειδή καλά τα λέμε από το σπίτι μας ή από τις εξέδρες για τα καλοκαιρινά παιχνίδια, αλλά πες μου λίγο έχεις δοκιμάσει να παίξεις μπάλα μέσα καλοκαιριού; Πόσο μάλλον μία ομάδα που χρειάζεται πολλές προσθήκες και οι νέοι(ηλικιακά) να προετοιμαστούν πάλι κατάλληλα για να βγάλουν τη χρονιά. Πριν κάποια χρόνια(καλοκαίρι του 2010) πέθανε ο ξάδερφος ενός καλού φίλου που έπαιζε μπάλα σε 5*5 τον Ιούνη και χωρίς πολύ ζέστη. Η προετοιμασία, αλλά και οι ημερομηνίες των αγώνων σημαίνουν πολλά, ειδικά αν σκεφτούμε και το ποιους θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και πως(σε θέμα ετοιμότητας της ομάδας).
      Κάτσε πρώτα να πάρουμε άδεια, γιατί η Ουέφα δεν είναι Ελληνικός οργανισμός.

      Διαγραφή
  3. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση, ιδίως η απάντηση στο δεύτερο σχόλιο είναι ακόμη πιο διαφωτιστική. Ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Βασίλη.Πιστεύω κ'γώ ότι η ομάδα εαν και εφόσον πάρει άδεια απο την Ουέφα θα επιλέξει το E.L. διότι στα μάτς των play off θα έχει να αντιμετωπίσει χαμηλότερης δυναμικότητας αντίπαλο.Θα δούμε μία ήττα στην Τούμπα χωρίς να ανοίξει μύτη και χωρίς λαϊκά δικαστήρια,εκτός και εαν ο ΠΑΟΚ είναι τόσο της πλάκας που είναι λίγο βέβαια.Με την συμμετοχή στο E.L.θα μπορέσει να μαζέψει βαθμούς ώστε να ανέβει θέσεις στην κατάταξη της Ουέφα,μιας και οι "εκτοξευτές"μας εκτοξεύσανε κάτω απο την 100ή θέση.Δυστυχώς κάποιοι ακόμα τους αποθεώνουνε και μιλάνε για υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή το μυαλό μου πάει στο πονηρό με αυτούς που έχουμε μπλέξει, αν φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ στον πέμπτο αγώνα τότε εγώ θα την ποντάρω την ανατροπή. Αν κάτσει και ένα ή δύο ακόμα καλά παιχνίδια τότε θα είμαι πολύ ζεστός για να το δώσω σαν πρόταση στοιχηματική.

      Η σκέψη σου για βαθμούς από το E.L. είναι πολύ σωστή γιατί αν μπει στους ομίλους του C.L. θα μπει στο τέταρτο γκρουπ και θα έχει πολύ πιο ισχυρούς αντιπάλους. Ας πάρουμε πρώτα την άδεια και μετά βλέπουμε.

      Διαγραφή