Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Κάτι παίζεται, αλλά δεν γνωρίζω τι. Μόνο υποψιάζομαι.

Ακόμη να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πρώτη θέση των play off αλλά συμβαίνει κάτι που με κάνει να είμαι συγκρατημένος. Ο ΠΑΟΚ ζητά να μην επικυρωθεί η βαθμολογία των play off και όχι μόνο.

Ο ΠΑΟΚ ενημερώνει την ΕΠΟ πως θα πάει στο CAS για την αφαίρεση των τριών βαθμών. Ζητά την "άδεια" της ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή και αν δεν του δώσει την άδεια τότε ... Τότε θα προσφύγει στα Εθνικά και τα Διεθνή δικαστήρια.

Τι σημαίνουν αυτά;
Αν πάει στο CAS τότε δεν θα γνωρίζουμε που θα παίξουμε και πότε*. Δεν σημαίνει πως αν πάει άμεσα ο ΠΑΟΚ στο CAS θα βγει και άμεσα η απόφαση.
Αν η ΕΠΟ δεν του δώσει την άδεια τότε η κίνηση να πάει σε Εθνικά και Διεθνή δικαστήρια θα σημαίνει τον αυτόματο υποβιβασμό του ΠΑΟΚ σε χαμηλότερη κατηγορία. Ποιος θα τολμήσει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ όταν στο παρελθόν δεν το έχει κάνει με άλλες ομάδες(πχ Άρης);
Για να σας φρεσκάρω την μνήμη, εγώ σας τα έγραφα σε σχόλια ή στη στοιχηματική πρόταση αλλά κάποιοι(ΦΑΡΤ πουροφλοράκια) με χαρακτήρισαν με κάθε τρόπο αλλά κλείνοντας τα μάτια στην πραγματικότητα.
Τι γνωρίζει ο Ι. Σαββίδης και κάνει αυτές τις κινήσεις; Τι προσδοκά;

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως εδώ πάνω πολλοί χαμογελούν πονηρά, αλλά δεν βρίσκομαι και στην Αθήνα για να μπορώ να έχω την ίδια πληροφόρηση.

*Είμαστε(Είστε) σίγουροι πως η διοίκηση και ο προπονητής δεν γνώριζαν την εξέλιξη αυτή πριν έρθει η ομάδα να παίξει στην άδεια Τούμπα και πριν χάσει τους τρεις βαθμούς της νίκης με στο πέμπτο παιχνίδι;

3 σχόλια:

  1. Αυτό πραγματικά θα είναι ΤΟ ξεβράκωμα. Αν έγινε συνειδητά, δεν θέλει ανάλυση. Αν απλά την έφερε ο Ιβάν στον Αλ Αφούζ αποκρύπτοντας τους απώτερους στόχους του κ βάζοντας τον ΠΑΟ να παίξει σε άδεια Τούμπα με τα δεύτερα, τότε ο "δικός μας" πάει άκλαυτος. Αν ισχύει το δεύτερο, θα είναι μια φούστικη τακτική εκ μέρους μιας ομάδας που διατείνεται ότι όλοι την αδικούν κ τιμάει τα παντελόνια της κ.λπ κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Όλα είναι πιθανά σε αυτό το αστείο πρωτάθλημα στην χώρα της μπανανίας.Εδώ πήρανε πρωτάθλημα στα χαρτιά άλλοι.Αν και δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί γιατί όλοι είδαμε τι συνέβη στον ημιτελικό με τους gay.Όσο για τον προκριματικό που θα παίξουμε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα με τους πιθανούς αντιπάλους.Είναι πολύ καλές ομάδες και ο ΠΑΟ δυστυχώς για μας και ευτυχώς για τους καταστροφείς πολύ αδύναμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα και στους δύο.
    Η έφεση έγινε πριν το παιχνίδι και την γνώριζε ο Παναθηναϊκός. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαίωμα του ΠΑΟΚ να τα διεκδικήσει. Αν εμείς είχαμε νικήσει εντός στο πέμπτο ματς ή παίζαμε με βασικούς έστω για το Χ δεν θα μας ένοιαζε και πολύ η έφεση και το CAS.
    Επειδή ακριβώς η έφεση έγινε από πριν θεωρώ πως όλοι γνώριζαν το ενδεχόμενο να δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ και πως η ομάδα δεν έπρεπε να παίξει τόσο χαλαρά.

    Μάνο ένα από αυτά που λέει ο ΠΑΟΚ είναι πως οι βαθμοί που του αφαίρεσαν κακώς αφαιρέθηκαν από το μίνι πρωτάθλημα. Αν του αφαιρούσαν από την κανονική διάρκεια τους βαθμούς θα ξεκινούσε πάλι με τους ίδιους(όπως και εμείς με τον Ατρόμητο). Έτσι λένε πως τους αφαιρέθηκαν περισσότεροι. Ως εναλλακτική έχουν την πρόταση να πάει η αφαίρεση την επόμενη χρονιά. Όπως καταλαβαίνεις έχει να πατήσει σε αρκετά σημεία.
    Όσο για τους αντιπάλους μας, ελπίζω πως θα παίξουμε με σχετικά εύκολο αντίπαλο και θα πάμε για να διεκδικήσουμε την είσοδο στους ομίλους. Αν τελικά πάρουμε άδεια, να μην το ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή