Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Μας σπρώχνουν στο ΟΑΚΑ

Πολλά τα περίεργα που έγιναν μετά τα όσα δήλωσε ο Αλαφούζος.
Αυτοί που κάποτε δεν μπορούσαν στην ιδέα της Λεωφόρου των 22.000 θέσεων και έπειτα μέχρι και ανακαίνιση έκαναν στην μικρότερης χωρητικότητας Λεωφόρο δεν έφεραν καμία διαφωνία για το πλάνο του Αλαφούζου.

Το πλ...Ποιο πλάνο δηλαδή που αυτό δεν είναι πλάνο για την αναμόρφωση του ιστορικού μας γηπέδου αλλά σχέδιο για επιστροφή στο ΟΑΚΑ. Σίγουρα θέλω το νέο γήπεδο να έχει σκεπαστές κερκίδες και το εξωτερικό του να είναι φωτιζόμενο αλλά όχι με καθισματάκια παιδικά και άλλες αλχημείες. Θέλω ένα σύγχρονο γήπεδο 40.000 θέσεων με καθίσματα ενηλίκων. Ας μην προχωρήσω όμως στα θέλω μου για το ΝΕΟ γήπεδο που ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Το ΟΑΚΑ τα τελευταία χρόνια το συντηρούσε ο Παναθηναϊκός. Το κατέστρεφαν όλοι οι άλλοι και το συντηρούσε αυτός. Συναυλίες, αθλητικές διοργανώσεις στίβου και μία ΑΕΚ που δεν πλήρωνε. Το κατεστραμμένο χορτάρι που έκανε κακό στον παναθηναϊκό έπρεπε να το λύσει ο ίδιος. Έτσι αποχώρησε από το ΚΡΥΟ, ΑΦΙΛΟΞΕΝΟ, ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ και ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΟΑΚΑ. Πήγε στην κατά πολύ μικρότερη Λεωφόρο που όμως τη χρησιμοποιούσε μόνο αυτός. Το Κράτος(εδώ γελάμε) θέλει να διατηρεί όμως το ΟΑΚΑ σε καλή κατάσταση και έτσι προσπαθεί να το ξανανοικιάσει στον Παναθηναϊκό, αν η προσπάθεια δεν είναι προσπάθεια πώλησης. 

Γνώμη μου είναι πως ο Αλαφούζος γνωρίζει το κανονικό χρονοδιάγραμμα για τη Λεωφόρο(αν υπάρχει και δεν είναι απλά μία παρουσίαση) και πως η επιστροφή στο ΟΑΚΑ είναι ένα κόλπο πρόχειρα στημένο και εμπλέκεται και αυτός σε αυτούς που το σκέφτηκαν και το εκτελούν. Τα έργα του ανακοίνωσε είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουν μόνο τόσο λίγο όσο υπολόγισαν. Έτσι η προσωρινή έδρα-ΟΑΚΑ θα γίνει μόνιμη για τον πρώτο χρόνο και καθόλου απίθανο να γίνει οριστικά μόνιμη.

Όπως καταλάβατε η εξέλιξη αυτή με βρίσκει αντίθετο, όμως εγώ δεν είμαι "ειδικός" αντίθετα με τους απόφοιτους του ΙΕΚ των gay και τα ΦΑΡΤ. Αυτοί και μόνο αυτοί γνωρίζουν.

2 σχόλια:

  1. Εγώ ξέρω ότι ούτε το Οακα ούτε και αυτή η λεωφόρος αρμόζει στον Παναθηναικό.
    Δυστυχώς καινούργιο γήπεδο δεν βλέπω να γίνεται πουθενά και μας βλέπω να γυρνάμε από εδώ και από εκεί.Πάντως εάν καταφέρει και λύσει και το γηπεδικό ο Αλαφούζος με βλέπω να αφήνω φαλάκρα προς τιμή του.

    Υ.Γ Βρε βρε το παιδί ο βύντρα πάλι ακούγεται για τους gay.Καλώς να πάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη αν λύσει το γηπεδικό ως πρόεδρος-διαχειριστής που δεν βάζει χρήματα τότε θα γίνει ο θεός των μανατζερς. Γκουρού θα γίνει για τη διοίκηση, γενικά. Μόνο μην το λύσει όπως έλυσε το ζήτημα του προπονητικού...που ακόμη δεν είδαμε τα συμβόλαια.

      Με τον μάνατζερ που έχει ο Λουκάς θα το ακούσεις πολλές φορές. Ο Λουκάς ούτε χαζός είναι(για να αφήσει το Ισπανικό πρωτάθλημα και την Λεβάντε που τον θέλει) αλλά ούτε και μαλάκας(έχει δηλώσει παλιότερα οπαδός του ΠΑΟΚ και έφτασε να είναι για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό και θα πάει στους gay;). Ο Λουκάς δεν είναι Μητρόπουλος, τιμάει τα παντελόνια που φοράει.

      Διαγραφή