Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Βλέπω...

"Βλέπω νεκρούς ανθρώπους" έλεγε ο πιτσιρικάς στην 6η αίσθηση αλλά εγώ σήμερα έβλεπα άλλους ανθρώπους.
Ξεκινάω από το παιχνίδι που το έβλεπα και έβριζα.
Ο Γεωργιάδης εμφανίστηκε βελτιωμένος. Όχι ο ΠΑΟΚ αλλά ο προπονητής του. Διάβασε τα λάθη του και τα διόρθωσε σε μεγάλο βαθμό. Όχι θαύματα δεν μπορούσε  να κάνει και έπρεπε να δεχτεί και ένα γκολ ακόμη αλλά τον Μπεργκ τον έπαιξε καλύτερα και δεν τον άφησε να κάνει το παιχνίδι του.

Ο προπονητής-θεός για κάποιους, που επειδή έκανε σωστή προετοιμασία για τον τελικό Κυπέλλου διέγραψαν με μιας όλα τα στραβά του, σήμερα έκανε όλα τα λάθη μαζί. Θα σταθώ στα πιο τρανταχτά.
1.Όταν εφαρμόζεις μία τακτική σε ένα παιχνίδι πρέπει να είσαι απλά ισοπεδωτικός για να την διατηρήσεις και να μην μπορεί να σε μπλοκάρει ο αντίπαλος. Δεν είμαστε Ρεάλ ή Μπάγερν οπότε έπρεπε να κάνει αλλαγές στην τακτική.
2.Έχουμε γρήγορους και νεαρούς παίκτες που μπορούν να τρέξουν άψογα την αντεπίθεση, αλλά πρώτα πρέπει να έχεις κουράσει και λίγο τον αντίπαλο. Αν από την αρχή κάνεις μόνο αντεπιθέσεις τότε...το χάσαμε το αποτέλεσμα πατριώτη.
3.Με το σκορ στο 1-0 έκανε ότι και στον τελικό μόνο που στον τελικό το έκανε στο 3-0. Η ομάδα γύρισε πίσω χωρίς λόγο και η είσοδος του Σαλπιγγίδη έδωσε άλλη πνοή στον ΠΑΟΚ που μας πίεσε και έχασε και ευκαιρία και για δεύτερο γκολ(ο Σαλπιγγίδης νικήθηκε από τον Καπίνο).
4.Αλλαγές...Αυτό και δεν συνεχίζω περισσότερο.

Τώρα για τα όσα έγιναν στην αρχή και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
100 άτομα έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να ... τον Παναθηναϊκό.
Μήπως είναι οι ίδιοι που πήγαν τρόφιμα και νερό στα μΠαόκια στα κρατητήρια;
Μήπως είναι οι ίδιοι που τους συνόδευσαν;
Μήπως είναι αυτοί που ζήτησαν να βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ στις κερκίδες;
Εγώ σήμερα είδα 100 ρουφιάνους, εντολοδόχους, σουβλακοδίαιτους να κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν την ΕΠΟ και την Σούπερ Κλίκα να εφαρμόσουν στον Παναθηναϊκό ότι και στον ΠΑΟΚ. 
Λοιπόν τα λάθη στην τακτική σε συνδυασμό με τις ενέργειες των 100 εμένα μου μοιάζουν η διοίκηση να επέλεξε και να απάντησε στο ερώτημα που είχα θέσει "Τσου Λου ή Γιουρόπα;". Αν πρώτα πάρουμε την άδεια από την Ουέφα...

ΥΓ Αν θέλει παραπονεθεί κανένα ανεγκέφαλο γιατί γράφω άσχημα λόγια για τους 100 μήπως να το ξανσκεφτεί πριν στείλει σχόλιο; Δεν τον παίρνει.

6 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.
    Όπως τα γράφεις είναι και ισχύουν. Κι επειδή ακόμα το στομάχι μου αντέχει, μπήκα χτες στα πν και περίμενα να δω τουλάχιστον να έχουν συμμαζευτεί οι συγκεκριμένοι που πετάγονται σαν κρυωμένοι κώλοι για να υμνήσουν τη 13 τον ούζο και τα λοιπά εξωπαναθηναικά λαμόγια για τα οποία κάνουν αγώνα απ την αρχή της χρονιάς.
    Αμ δε......
    Μετά το αρχικό πάγωμα, ξεκίνησαν έναν νέο κύκλο επιθέσεων προς όλους όσους έκραζαν όπως καλή ώρα εσύ, και αντίστοιχα υμνολόγια για την κλίκα.
    Και στο τέλος ολίγη από πανκι για να δέσει το γλυκό....!
    Στόλισα κάποιον, αλλά χαμένα τα λόγια μου μ αυτόν.....

    Αν δεν καταφέρουμε εμείς οι πολλοί να εξαφανίσουμε από προσώπου γης αυτά τα 1000 - 1500 άτομα, γιατί παραπάνω δεν είναι, δεν πρόκειται να ξαναδούμε την ομάδα που ξέραμε.

    Εκτός κι αν αυτοκαταστραφούν, όταν αυτό το πράμα που έχουμε για προεδρεύοντα, καταλάβει τι φίδια ταίζει και τους κόψει τη μάσα.
    Αν προλάβει βέβαια, γιατί, ως παλιές πουτάνες ίσως το καταλάβουν πρώτοι και τον φάνε αυτοί.

    Καλή εβδομάδα σ όλα τ αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή βδομάδα Δημήτρη.
      Εύκολα κάνεις χαλάστρα στα σουβλακοδίαιτα. Είχα βάλει και βίντεο με τον τρόπο παλιότερα(αυτό με τα πιθήκια). Εγώ λέω πως τα χρησιμοποιεί, ακόμα, και όσο αυτά είναι ευχαριστημένα με κάποια διαρκείας και παιχνιδάκι τον Ερασιτέχνη δεν θα κάνουν τίποτα. Μετά βλέπουμε.
      Εμείς δεν μπορούμε να τους διαλύσουμε για διάφορους λόγους. Άλλοι μεγάλωσαν για να παίξουν ξύλο. Άλλοι έχουν οικογένειες. Άλλοι είμαστε μακρυά για να πηγαίνουμε Αθήνα κάθε λίγο για προστασία στην υπόλοιπη κερκίδα και τέλος οι ζωές μας αξίζουν περισσότερο και αυτοί είναι τόσο γαύροι που μπορεί να θελήσουν να μας τις στερήσουν. Αυτούς τους κάνει σκόνη ένας νέος ή ένας παλιός ιδιοκτήτης.

      Διαγραφή
  2. Μπιλ, πολύ τραβηγμένη υπόθεση...
    Αν όντως το θέλει αυτό και μπαίνουμε σε αυτό το τρυπάκι των σχεδίων, μπορεί να στήσει την ομάδα.
    Και αυτό γιατί
    *ούτε η ομάδα τραίνο ήμασταν όλη τη χρονιά, οπότε τον παίρνει να κανει και κανα 2 γκέλες
    *ούτε τα φράγκα έχει για πρόστιμα
    *ούτε τον συμφέρει να παίζει σε άδειες κερκίδες, εντός, που πάνε και τα σκάνε για την ΠΑΝΚΙ

    Πιστεύω οτι δεν έχει κανένα έλεγχο στους οργανωμένους και οι σύμβουλοί του είναι άσχετοι, αλλά πλέον και επικίνδυνοι για την ακεραιότητα και τη ζωή των φιλάθλων-οπαδών, λόγω των αποφάσεών τους.

    Δλδ πέτυχαν τον λύκο χορτάτο και είπαν 2 κουβέντες και νόμισαν οτι αυτός θα σταματήσει να πεινάει;

    Είναι δυνατόν τόσα χρονιά να έχεις απαγόρευση και έτσι επειδή κάποιου του κάπνισε θα επιτρέψει σε 300 επίλεκτα ούρουκ χάι να κατέβουν στην Αθήνα; Και περίμεναν καλό;

    Ασχετοι με την κερκίδα, ακάπνιστοι, αταξίδευτοι
    Επικίνδυνοι πλέον

    Πλατανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ αν η Κυριακάτικη «φιέστα» ήταν μαζική θα την θεωρούσα αυθόρμητη και πως κάποιος έχει χάσει τον έλεγχο των οπαδών. Λίγοι την έκαναν την ζημιά που στα δικά μου μάτια δείχνει καλή οργάνωση. Μέχρι μολότοφ «πέρασαν» από τον έλεγχο!!! όχι πως ήταν όλα σχεδιασμένα. Αν δεν ήταν σχεδιασμένα γιατί να τις έχουν μαζί;

      Με τον δεύτερο γύρο και τον τελικό κυπέλλου η ομάδα απέδειξε πως και τους τρεις αντιπάλους της τους έχει εύκολα. Το χαμηλό επίπεδο των τριών αντιπάλων μας μας εξασφαλίζει πως και με δύο γκέλες(ήδη τις κάναμε με τα δύο Χ) είμαστε πάλι εντός στόχου. Γκέλες θα κάνει και άλλες η ομάδα και θα έρθουν και άλλες δόσεις από την Μαλαισία για την μεταγραφή του Φιγκερόα...

      Όλα αυτά τα κωλόπαιδα που δήθεν είναι οι φανατικοί της κάθε ομάδας επικοινωνούν είτε για ξύλο παλιότερα είτε για να τα πουν τελευταία. Τα μΠαόκια ήταν απλά η αφορμή και το σκηνικό στήθηκε άψογα(επίσκεψη με τροφή και νερό και μετά συνοδεία των κρατούμενων) από πριν. Οι μολότοφ έπεσαν εκεί που δεν θα ενοχλούσαν πολύ.

      Αν και σέβομαι τη γνώμη σου θα κρατήσω αυτό που έγραψα και τις δύο τελευταίες λέξεις σου. "Επικίνδυνοι πλέον." Όλοι τους μαζί. Ελπίζω να βγεις σωστός και να κάνω λάθος γιατί έτσι θα είναι καλύτερα για την ομάδα.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το χθεσινό μάτς.Ο Γεωργιάδης ήτανε πιο διαβασμένος σε αυτό το μάτς και πήρε το χ αν και μπορούσε να πάρει το 2 εαν ο Σάλπι δεν έχανε το τετ α τετ με τον Καπίνο.Ο Αναστασίου φάνηκε ότι δεν είναι ο Μουρίνιο όπως μας λέγανε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου,και στα δύο μάτς με Ατρόμητο και Πάοκ.Φάνηκε η διαφορά στον Πάοκ όταν παίζουνε Νάτχο και Αθανασιάδης.Τώρα για τα επεισόδια τι να πείς.Μια ζωή αυτοί οι λίγοι θα μας καταστρέφουνε την διασκέδαση του Σ/Κ.Είναι πολλές οι πιθανότητες που δίνεις να ήτανε στημένα για να πάμε Γιουρόπα ΕΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ πάρουμε άδεια απο την Ουέφα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά οργανωμένα και σκηνοθετημένα όλα από "ψηλά".
      Ο Αναστασίου θύμισε τον πρώτο γύρο. Κάποιοι καλόμαθαν στον δεύτερο και το Κύπελλο.

      Διαγραφή