Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Είσαι πολύ Τράκης τελικά. Πιο Τράκης ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Λόγω τεχνικών προβλημάτων έχασα το πρώτο μέρος και δεν είδα πως έπαιξε η ομάδα στο πολύ κακό, με όσα δείχνουν οι αριθμοί, πρώτο δεκάλεπτο. Έτσι είδα τα στατιστικά και το δεύτερο ημίχρονο. Άλλο όμως να βλέπεις και άλλο να ακούς και να διαβάζεις. Δεν θα γράψω για τα κενά που έχει η ομάδα ή την μέχρι σήμερα στάση του Τράκη. Τα έχουν γράψει ήδη και σήμερα πολλοί ακόμη φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι που δεν παίρνουν προεδρική γραμμή και δώρο διαρκείας.

Με όσα είδα ΑΗΔΙΑΣΑ. 
Παρών στο έγκλημα ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος που μόλις εκλέχτηκε ο δήμαρχός του μίλησε πριν από εκείνον. Ναι στον Σκατοσακούλα αναφέρομαι. Και η παράσταση έπρεπε να είναι τέλεια. Οι πόρνες με τα κόκκινα είχαν την προστασία των γκρίζων νταβατζήδων για να μην απειληθούν καθόλου και να βρούνε ψυχολογία για το τρίτο παιχνίδι. Βάλανε στόχο να μην κάνει ο Παναθηναϊκός το 6-0 σε τελικούς πρωταθλήματος από πέρσι μέχρι φέτος.

Έγραψα μετά το πρώτο παιχνίδι πως αν είχε ο Παναθηναϊκός την ίδια διαιτησία με αυτή που είχαν οι gay στο ΟΑΚΑ θα ήμουν ευτυχισμένος. ΑΗΔΙΑΣΑ.
Σφαγή χωρίς να τηρηθούν τα προσχήματα. Θα σταθώ σε τρία σημεία. 
1. Γίνεται φάουλ στον Ματσιούλις και αυτός το ζητά και γυρνά αμέσως να επιστρέψει στην άμυνα. Τεχνική ποινή. Έτσι για να μην μειώσουμε και να αυξήσουν και την διαφορά.
2. Ο Φραγκοφονούλης έκανε 30, 40, 80, 100 μεταφορές μπάλας(βήματα) αλλά του τα χρέωσαν μόνο μία φορά και έσκουζε λες του έσπασαν την "ραφή". Τεχνική ποινή; Last year. Με τους ίδιους όρους ο Μπαρτζώκας θα έπρεπε στο πρώτο ματς να είχε δεχτεί περίπου 10 τ.π. αλλά εδώ ισχύει ο νόμος του Σκατοσακούλα.
3. Κάνουν επίθεση οι gay και σπρώχνει με τον αγκώνα(αν θυμάμαι καλά ο Περπέρογλου) αλλά δεν δίνουν φάουλ. Στη συνέχεια της φάσης εφευρίσκουν αμυντικό φάουλ.

ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΡΩΔΙΑ; 
ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ;
ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ

Υ.Γ. Όταν ο Αλβέρτης κατάλαβε πως δεν είχε ελπίδα να το γυρίσει άφησε μέσα τους βασικούς για να μην ξεφύγει και άλλο η διαφορά και χαλάσει η ψυχολογία των ... οπαδών. Θα προτιμούσα να ξεκουράσει λίγο κάποιους βασικούς παίκτες.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Τώρα για το παιχνίδι τι να πούμε ο εξάστερος έπαιξε πολύ άσχημα και φάνηκε η έλλειψη του Γκίστ.Η διαιτησία έπαιξε έδρα αλλά δεν ευθύνεται αποκλειστικά αυτή.Δυστυχώς ο ΠΑΟ φέτος πληρώνει την έλλειψη σκόρερ και φυσικά ψηλού που να μπορεί να αντικαθιστά Γκίστ και Λάσμε όταν δεν παίζουνε.Δεν μπορώ να καταλάβω την εμμονή να παίζουνε οι μόνιμα αρνητικοί Ράϊτ,Κάρυ και όχι ο Παππάς.Το καλοκαίρι πρέπει να σταματήσει τα λάθη ο Δ.Γ.να πάρει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και ΠΑΙΧΤΕΣ.Δεν φταίει ο Φράγκι ο οποίος πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού και το παλεύει όσο μπορεί μόνο που δεν μπαίνει μέσα να παίξει.Ας χαρούνε τώρα οι gay γιατί ο εξάστερος θα γελάσει τελευταίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Όλοι το ίδιο σκεφτόμαστε για τον Παππά, αλλά όπως έγραψα και στον Κυριάκο είναι πολύ τίμιος ο Φράγκι για να σκεφτώ κάτι για τις επιλογές του. Το καλοκαίρι ο Δ.Γ. πρέπει να επιλέξει αν θα είναι ΠΡΟΔΡΟΣ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ή θα μας δουλεύει κανονικά για ακόμη μία χρονιά.
      Και εγώ πιστεύω στο νταμπλ αλλά τέτοια άθλια συμπεριφορά από τη διαιτησία δεν την αντέχω. Μία ήττα με μικρή διαφορά αλλάζει την ψυχολογία. Τώρα αυτοί νομίζουν πως έχουν ομάδα και θα έρθουν για νίκη στο ΟΑΚΑ. Τουλάχιστον θα γελάσουμε πάλι με τον Φραγκοφονούλη και τον Mr. Bean.

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ καλησπέρα!

    Συμφωνώ με όσα γράφεις αλλά για να είμαι δίκαιος στο πρώτο σημείο δεν με πειράζει το ότι πήρε ο Μασιούλης τεχνική ποινή, ίσως τραβηγμένο αλλά καλώς, μα το ότι δεν πήρε ποτέ ο κλάψας ο Mr Bean αλλά και άλλοι, όπως ο Περπέρογλου στο 3ο σημείο που αναφέρεις, όπου και είναι και ο ορισμός της τεχνικής ποινής! Πεντακάθαρο στήσιμο με κάτω τα χέρια από τον Μπράμο και εσκεμμένο χτύπημα - σπρώξιμο από τον Περπέρογλου!!!

    Πρέπει ακόμη να πω ότι με προβλημάτισε πολύ ο Αλβέρτης... δεν φώναξε να τους ξυπνήσει, δεν προσπάθησε εκτός αρχής 3ου, να δείξει κάποιο σύστημα κάτι και περιορίστηκε με κάτω το κεφάλι στο να περιφέρεται. Ειδικά αυτό το τελευταίο δεν το δέχομαι από προπονητή του Παναθηναϊκού και ειδικότερα από τον Φράγκι. Και επιτέλους ενώ έδωσε λεπτά στον Βλάντο τον Παππά τον είχε να κάθεται. Από τους ημιτελικούς έχουμε να τον δούμε να παίζει. Πόσο πιο χάλια από Κάρι, Ράιτ και Ούκιτς που δεν πρόσφεραν χθες να ήταν, και με δεδομένη την ήττα;; Γιατί δηλαδή να βλέπουμε τον Διαμαντίδη να αγκομαχάει και μαζί με τον Μαυροκεφαλίδη να τα δίνουν όλα μέχρι τέλος;;;
    Ίσως κάτι να μην ξέρουμε τι να πω.

    Για τους γκρι δεν θέλω να μιλήσω, πιστεύω το χαμόγελο του σκατοσακούλα στο τέλος τα λέει όλα. Αλλά θέλω να δω με περιέργεια τι πρόστιμο θα φάνε για χθες και τι θα πει η ΚΕΔ που δεν διακόπηκε σε κανένα σημείο το παιχνίδι για υβριστικά. Δηλαδή τόσο πια φανερά δύο μέτρα και δύο σταθμά;;; Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάει καιρός που τα είπαμε και ήσουν ο πρώτος που σκέφτηκα μετά τον σεισμό στη Σαμοθράκη. Κάτι μου λέει πως συνεχίζουν να ελέγχουν το σύστημά τους.

      Για το παιχνίδι τώρα. Δεν θα με πείραζε αν οι γκρίζοι μας έπαιζαν όπως τους gay στο ΟΑΚΑ. Ο Φράνκι και στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ ήπιος στις αντιδράσεις του. Ίσως η στάση των διαιτητών τον έκανε να μην αντιδρά και να κάνει και κάποια συντήρηση δυνάμεων. Είναι πολύ τίμιος και ο πιο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ από όλους εκεί μέσα για να σκεφτώ κάτι πιο πονηρά.
      Θα επιμείνω σε αυτό που είχα γράψει και στο 1-0, άλλες δύο νίκες με ένα πόντο και αδιαφορώ για το τι θα λένε όλοι οι υπόλοιποι(κάποιοι φίλοι μου είπαν πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίζει με έναν πόντο) γιατί ο Παναθηναϊκός θα είναι πάλι νταμπλούχος. Ας κερδίσουμε έτσι το πρωτάθλημα και ο τίτλος θα έχει πολλές αναγνώσεις. Νίκη απέναντι στον αδιάφορο Τράκη και την εχθρική διαιτησία με τους οπαδούς όχι πάντα στο πλευρό της ομάδας.

      Πως είσαι; Όλα καλά;

      Διαγραφή
    2. Δόξα το Θεό καλά φίλε μου, και το ίδιο εύχομαι και για σένα! Τρέξιμο με την δουλειά αλλά ευτυχώς έχουμε.

      Για το ότι ο Φράγκι είναι τίμιος και καθαρός δεν αμφέβαλα στιγμή. Το ύφος του πιο πολύ για κάποιον που ξέρει κάτι και δεν μπορεί να το πει μου έμοιαζε. Όπως και να έχει το μόνο που χρειάζεται όπως είπες είναι να πάρουμε τα παιχνίδια εντός, έστω και με το στανιό, και να δούμε μετά τι θα κάνουμε με καθαρό μυαλό και σωστές κινήσεις για του χρόνου.

      Όσον αφορά τον σεισμό της Σαμοθράκης από αυτά που είδα και διάβασα πιστεύω ότι δεν είναι από τα παιδιά της γνωστής ομάδας που είχα πει παλαιότερα. Τόσο το βάθος του, τόσο η χρονική περίοδος που έγινε, όσο και το ποιους τελικά χτύπησε (δες αντίκτυπο απέναντι και αντίστοιχα και εδώ) με κάνουν να πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με άλλη ομάδα και με αντίστοιχο παιχνιδάκι!
      Φυσικά μπορεί και να κάνω και λάθος και απλά να έχουν αναβαθμίσει οι εκ του πέρα του Ατλαντικού το δικό τους... αλλά κάτι δεν μου κολλάει στην μεθοδολογία και δεν μου κάθεται καλά αυτό το σενάριο.
      Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως για κάποιους είμαστε σχεδόν ανύπαρκτοι και πως πάνω, τριγύρω αλλά και κάτω από από τα κεφάλια μας κάνουν ότι τους γουστάρει.

      Διαγραφή
    3. Το ίδιο τρέξιμο, αλλά επίσης ευτυχώς υπάρχει δουλειά.

      Η χρονική στιγμή(κάποιοι θέλουν να μοιράσουν το Αιγαίο και να πάρουν τζάμπα τους "υδατάνθρακές"!!! του) είναι κατάλληλη για να κάνουν και ένα τεστ για τη συμπεριφορά στις πλάκες της γης. Όντως οι "γείτονες" πόνεσαν πιο πολύ από τον σεισμό. Το "παιχνιδάκι" το έχουν και οι δύο πλευρές και μας έχουν γραμμένους στα ... φρύδια τους. Μακάρι να μην έπαιξαν στην Ελλάδα μας, αν και πιστεύω πως σύντομα η χώρα μας θα έχει εξελίξεις.

      Διαγραφή