Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η επέλαση του αδελφάτου(ή αλλιώς η πτώση των ΗΠΑ)

      

Με αφορμή το "ΑΝΤΕ , ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ…" του G.Gakis http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/07/25/%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83/ αποφάσισα να γράψω κάποιες σκέψεις μου δημόσια.

Ας ξεκινήσουμε από κάποια δεδομένα,
1. Δεν υπάρχει Αμερικανικό έθνος. Είναι ένα κράτος με ιστορία λιγότερο από 200 χρόνια που αποτελείται από απογόνους Ευρωπαίων εγκληματιών και φρόντισε να εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Αμερικανούς(Ινδιάνους).
2. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ έχουν μάθει να σέβονται την σημαία τους και τον εθνικό τους ύμνο.
3. Όσοι δεν σέβονται την σημαία ή τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ τιμωρούνται.

Και αφού έθεσα τα δεδομένα αρχίζω να αναλύω την σκέψη μου.
Σαφώς και δέχομαι την ύπαρξη των ομοφυλόφιλων στην κοινωνία. Εκείνο που δεν δέχομαι είναι η προκλητική συμπεριφορά από μέρους τους και η επιβολή στο σύνολο των υπολοίπων της «φυσικής» επιλογής τους. Η φύση δημιούργησε καταστάσεις «παρά φύση» και αυτοί οι οποίοι αποτελούν την μειοψηφία έχουν ως στόχο την καθιέρωσή τους παντού. Ε λοιπόν αυτό δεν γίνεται.

Ο Θεός έπλασε τον άντρα και την γυναίκα. Διαφορετικά θα έπλαθε και τον πούστη και την λεσβία. Πέρα από τον Θεό την ίδια άποψη είχαν και οι αριστεροί επαναστάτες της Κούβας. Που το πάω όμως και τι θέλω να πω. Είτε στηρίζει κάποιος συντηρητικές ιδεολογίες(συνήθως δεξιών κομμάτων) είτε πιο φιλελεύθερες(αριστερά), είτε πιστεύει είτε είναι άθρησκος το σίγουρο είναι πως όλοι έχουν ασκήσει σκληρή κριτική(και όχι μόνο) στους ομοφυλόφιλους.  Ποια σύνολα ανθρώπων όμως έχουν σημαίες; Τα εθνικά(κράτη), οι ομάδες, οι σύλλογοι(πολιτιστικοί, όχι αθλητικοί) και οι ομάδες ατόμων όπως λέσχες ή σύνδεσμοι.

Αν τώρα σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τον Αμερικανικό παραλογικό και έπαρση θα καταλάβετε γιατί οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από τους ομοφυλόφιλους. Στις ΗΠΑ ακόμη και οι νέγροι των Νότιων πολιτειών είναι ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! Είναι ρατσιστές απέναντι σε Μεξικανούς και λοιπούς Λατινοαμερικανούς. Πως συμβαίνει αυτό; Και όμως συμβαίνει. Οι ίδιοι, οι νέγροι Αμερικανοί, σέβονται, τιμούν και υπερασπίζονται την αστερόεσσα όσο τίποτα άλλο. Έτσι η εμφάνιση δύο φρεσκοπαντρεμένων Αμερικανών ομοφυλόφιλων στρατιωτικών με την σημαία των gay αγκαλιά χωρίς να έχει δημιουργήσει ήδη τεράστιο θέμα στον Αμερικανικό στρατό αλλά και την Αμερικανική κοινωνία αποτελεί την πρώτη αλλά και σημαντικότερη νίκη των ομοφυλόφιλων στις ΗΠΑ. Βλέπετε τα "κάστρα" πέφτουν από μέσα, μόνο που αυτό το κάστρο επειδή το χτίσανε ψηλό θα κάνει περισσότερο θόρυβο.

Αυτά τα λίγα για τώρα, όταν έρθει ο καιρός θα το ξαναπιάσουμε το θέμα. Για τώρα είναι αρκετά. Μπορούμε να περιμένουμε τις εξελίξεις...

ΥΓ Το κάστρο της Ανατολικής Μεσογείου θα συμπαρασύρει και άλλα πολλά και δυστυχώς για τους Αμερικανούς(ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους) δεν θα έχει πυροτεχνήματα, αφρούς πυροσβεστικής, καρούλια και καπνογόνα όπως το ΔΗΘΕΝ χτύπημα στο Πεντάγωνο μετά τους δίδυμους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου