Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Χριστόφιας...ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ

Από το τρίτο λεπτό και μετά δίνει ρέστα ο ΕΛΛΗΝ Κύπριος...που μάλλον το ξέχασε πριν από πολύ καιρό αυτό.
Το ομοίωμα ανδρός μας λέει πολλά μέσα σε λίγα λεπτά.


  1. Παρακαλάει για συνάντηση και συνομιλίες τον Ερντογάν
  2. Δεν θέλει τους ΕΛΛΗΝΕΣ στην Κύπρο
  3. Είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ
  4. Αφού διώξει όλους τους ξένους από το νησί και τους Έλληνες μαζί μετά θα έχει προνομιακή σχέση μαζί τους
  5. Του αρέσει η πολυπολιτισμικότητα
Το γεγονός πως φέρεσαι με δουλικότητα απέναντι στην Τουρκία το έχουμε καταλάβει εδώ και καιρό. Τη δήλωση πως δεν μας θέλεις στο νησί τώρα την ξεστόμισες. Δηλαδή σου ανήκει η Κύπρος και θα μας ρίξεις πόρτα; Οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες; Δεν χρησιμοποιούν τον Ύμνο εις την Ελευθερία; Δεν έχουν διπλή σημαία(η μία η Ελληνική); Οι Κύπριοι δεν λένε πως όλοι είμαστε Έλληνες, Κύπριοι και ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ; Το ανέκδοτο με τις προνομιακές σχέσεις είναι γνωστό και πάλι θα αφορά την Μ.Βρετανία, αλλά τα άλλα δύο κάπου τα έχω ξανακούσει. Τώρα θυμήθηκα, τα άκουσα και από την Αριστερά στην Ελλάδα με την Ρεπούση και τους υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας των ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ.
Μπράβο σου και την επόμενη φορά να δείξεις και βίντεο με τα μαλακισμένα της Ομόνοιας να βεβηλώνουν την Γαλανόλευκη.

4 σχόλια:

  1. Φιλε μου εχει καει η γουνα τους απο τις μαλακιες αλλα και τις προδοσιες των Αδελφων Ελλαδιτων.Μια ζωη τους πουλαγαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αδερφέ.
      Δεν μιλάμε για μωρές παρθένες για τους Κύπριους μιλάμε. Είναι οι ίδιοι που το έχουν δίπορτο, Ελλάδα-Αγγλία, οι ίδιοι που αν ζοριστούν στην ΕΕ πηγαίνουν και δηλώνουν κάτοικοι Λονδίνου. Είναι αυτοί που επιλέγουν να δίνουν άδεια όπλου Χάρπ σε Αγγλική βάση και περνάνε την κύρια οδική αρτηρία μέσα από την Αγγλική βάση για μικρή χρηματική διαφορά. Δεν είναι αθώοι, οι περισσότεροι από αυτούς. Οι εξαιρέσεις είναι πάντοτε φωτεινές, ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
      Τους αγαπάω αλλά δεν θα με πιάσουν κότσο...

      Διαγραφή
  2. Το άσχημο φίλε μου, είναι ότι στην πρώτη "στραβή" που θα τους συμβεί σαν κράτος, θα σπεύσουν να ζητήσουν βοήθεια από τους "καλαμαράδες"...Αλλά στην φάση αυτή σε ένα άλλο ελληνικό κράτος, με ηγέτες μ' αρχίδια κι όχι ηγέτες-αρχίδια, αυτό θα απέβαινε και προς οφελός μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πάντα στις στραβές κοιτούσαν προς την μαμά Ελλάδα και ζητούσαν βοήθεια.
      Μακάρι σύντομα να αποκτήσουμε Ηγέτες και όχι «ηγέτες» όπως τώρα. Το θετικό είναι πως μερίδα του κόσμου ξύπνησε. Άντε να δούμε πως θα ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους για να στείλουμε σπίτια τους τους «ηγέτες» που μας έχουν επιβάλει εδώ και τόσα χρόνια.

      Διαγραφή