Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Λίγες σκέψεις για τον Μιχάλη και τη δολοφονία του(vid.)



Θα ξεκινήσω με τα δεδομένα που θα πρέπει να έχετε όταν το διαβάσετε το κείμενο. Δεν τον γνώριζα τον Μιχάλη και δεν σκοπεύω να του κάνω την αγιογραφία αλλά να του φερθώ τίμια.

Πάνε πέντε χρόνια από τότε που κάποιοι ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ σκότωσαν ένα νέο παλικάρι. Η Δικαιοσύνη αποφάσισε έστω και καθυστερημένα να τιμωρήσει και τους τέσσερις ΑΛΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ με ποινές που μοιάζουν χάδι μπροστά στην πράξη τους. Φτάνει όμως μόνο αυτό; 

Ας ξεκινήσω να γράψω δυο γραμμές για τον Μιχάλη. Καθώς δεν τον γνώριζα θα κρίνω μόνο την πράξη του, τη συμμετοχή στην συμπλοκή που θα ήταν μοιραία για τον ίδιο. Μεγάλωσα και συνεχίζω να ζω σε μία περιοχή αρκετά κακόφημη που φοβίζει ακόμη πολλούς, αυτό με έκανε να βλέπω και να ξεχωρίζω πράγματα λίγο πιο εύκολα από άλλους. Όταν ήταν να πλακωθούν οι δικοί μας με τους κατοίκους διπλανού δήμου στο ρέμα που χώριζε τις δύο περιοχές πήγαιναν οι καλύτεροι. Όταν θα έκαναν ντου τα μΠαόκια σε Αρειανούς ή Γριές πάλι πήγαιναν οι καλύτεροι. Κανείς δεν ήθελε απώλειες, έτσι πήγαιναν πάντα οι πιο δυνατοί και πιο έτοιμοι για φασαρία. Άρα και ο Μιχάλης ανήκε στην elit των «καλύτερων». Δεν είναι τίτλος τιμής(όπως κάποιοι τυφλά φανατισμένοι το θεωρούν) αλλά ούτε και προσβολή. Αγαπάς την ομάδα σου και με το παραπάνω, αλλά το δείχνεις με λάθος τρόπο(γνώμη μου). Άρα για εμένα ο Μιχάλης δεν ήταν άγιος αλλά δεν ήταν και διάολος, ήταν φανατικός οπαδός. Και δυστυχώς γράφω ήταν καθώς όπως γνωρίζουμε τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ. Μιχάλη πλήρωσες με την ζωή σου μία σχέση πάθους που δεν ήταν αμφίδρομη.

Θα τρελαθούν οι ΜΟΥΛΟΙ αν διαβάσουν τα παρακάτω καθώς αυτοί θεωρούν πως είναι όλοι τους με άδεια 007 και πως μπορούν να δρουν όπως θέλουν ατιμώρητοι για πάντα. Οι ποινές που αποδόθηκαν από την Δικαιοσύνη είναι παιδικό χάδι. Δεν μπορείς να παραβλέπεις πως είχαν ΠΡΟΘΕΣΗ, το είχαν ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ, το ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ και ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ δεν κάλεσαν ασθενοφόρο. Πως μπορεί η έδρα να δώσει λιγότερο από ισόβια σε όλους τους δράστες; Δεν ήταν σε άμυνα γιατί κάποιος μπήκε στο σπίτι τους, δεν τους απείλησε κανείς με όπλο ή μαχαίρι, δεν ήταν εμπόλεμη ζώνη η Λ.Λαυρίου. Πως τους καταλογίζεις ελαφρυντικά; Επειδή δεν είχαν συλληφθεί νωρίτερα για άλλες αξιόποινες πράξεις. Δηλαδή οι γαύροι δεν πίνουν μαύρο, δεν διακινούν ναρκωτικά σε συνδέσμους; Ξεχάσατε τον παρουσιαστή με την κόκα; Γιατί γαμώτο τους χαϊδεύετε; Σκότωσαν, δεν έκλεψαν. Δεν πεινούσαν και μπήκαν να κλέψουν φαγητό, αλλά πήρανε κάτι που δεν μπορούν να δώσουν πίσω ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ. Αλλά που να καταλάβουν από ανθρώπινη ζωή τα ζώα. Σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσω πως η έδρα έπρεπε να επιβάλλει και ένα τσουχτερό πρόστιμο στην υβρίστρια δικηγόρο υπεράσπισης η οποία πέρα από τον νεκρό, τα έβαλε και με την οικογένειά του. Της εύχομαι τα ίδια και χειρότερα.

Δεν έχει νόημα να γράψω συλλυπητήρια για την οικογένεια και πως αποδόθηκε δικαιοσύνη καθώς ούτε ο πόνος τους θα γίνει ελαφρύτερος αλλά και η δικαιοσύνη έχει αφήσει εκτός φυλακής τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ, τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας που έχουν ήδη καταστρέψει πολύ μεγαλύτερο αριθμό ζωών από όσες μπορούμε να φανταστούμε.


Ενημέρωση(video)
Αυτά μωρή ανάπηρη τυφλή δεν τα είδες, ούτε τα άκουσες; Τι να πεις...

ΥΓ Για κάποιους Μ@Λ@ΚΕΣ υποκινητές βίας τους εύχομαι να ζήσουν ότι και οι γονείς του Μιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου