Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Π.Τσίμας και Παναθηναϊκή Συμμαχία

Έχει κάποιες μέρες που είδα την διαφήμιση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με τον Π.Τσίμα και οφείλω να πω πως το αίσθημα της αηδίας ήταν το πρώτο και ακολούθησε αυτό του θυμού και της οργής.

Είχε δεν είχε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πρέπει να συνδεθεί με το ΠΑΣΟΚ και τους ανθρώπους που όντας δημοσιογράφοι στο MEGA δικαιολόγησαν και αβαντάρισαν τις επιλογές αυτού του κόμματος. Έριξαν λάσπη και έκαναν αήθεις επιθέσεις στον Κ.Καραμανλή(αιτία το νομοσχέδιο του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ), προνόησαν να φέρουν τον ΓΑΠ στην εξουσία και απέκρυψαν τις ευνοϊκές ρυθμίσεις του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης προς το αφεντικό τους κ. Μπόμπολα.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν είχε και δεν θέλει να έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ(ή με τις μεταλλάξεις του, με εξαίρεση μία μικρή μερίδα). Όχι μόνο δεν ευνοήθηκε, αλλά αδικήθηκε από το ΠΑΣΟΚ τόσα χρόνια. Στον αντίποδα αυτό το κόμμα έδινε απλόχερα και χωρίς πολύ έλεγχο αναθέσεις προμηθειών σε εταιρίες προέδρου αντίπαλου « σωματείου»(μπ.....έλο της Τρούμπας), του χάρισε τα χρέη της «ευρωπόρνης» ομάδας του, του χάρισε το γήπεδο του Εθνικού και του χάρισε με Νόμους και Π.Δ. ΠΟΛΛΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ πρωταθλήματα. 

Θα μας απαντήσει κάποιος από την Παναθηναϊκή Συμμαχία γιατί επιλέξανε τον Π.Τσίμα, ο οποίος είναι αντιπαθής σε πάρα πολλούς Παναθηναϊκούς; Μήπως θα ακολουθήσει και ο «έτερος Καππαδόκης» ο Γ.Πρετεντέρης για να μας φέρετε στα όριά μας; Τι θέλετε να πετύχετε με τις επιλογές σας; Να μην αναφέρω αναλυτικά για τις γάγγραινες της πορείας του Γουέμπλευ...
Δεν περιμένω απάντηση για τίποτα από όλα αυτά και από άλλα ερωτήματα που αν τα θέσω σε αυτό το κείμενο θα με χαρακτηρίσουν κάποιοι «καλοπροαίρετοι» ως προκατειλημμένο. 

Υ.Γ. Μήπως θα κάνει διαφήμιση και ο Καρβέλας που είναι υπεράνω νόμων και ελέγχων από αστυνομικών;

2 σχόλια:

  1. Αν δεν δω να το διαφημίζει ο κομιστής και ο νανογιλεκάκιας δεν ψωνίζω συμμαχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν βλέπαμε αυτούς να διαφημίζουν την Π.Σ. τότε ίσως ξυπνούσαν οι πολλοί του Πουρέα που ακόμη τα βάζουν με συγκεκριμένα μόνο πρόσωπα.

      Διαγραφή