Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Όταν τα κλικ και η προβολές είναι αυτοσκοπός...

Κάθε συμπεριφορά έχει και ένα όριο, αλλά όπως είναι γνωστό κάποιοι ξεπερνούν κάθε όριο. Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγα κλικ και μερικές εώς πολλές προβολές σελίδας παραπάνω...

Είδα προς το τέλος της βδομάδας που μας πέρασε την «είδηση» με τα λιγότερα φωνήεντα και σύμφωνα στη νέα Γραμματική της Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού. Μόλις το διάβασα το κείμενο, θύμωσα, ανησύχησα και άρχισα να ψάχνω τι έγινε, πως, από ποιον και γιατί.

Φιλόλογος δεν είμαι και αν σχολιάσει κάποιος φιλόλογος θα δεχθώ την γνώμη του αλλά επειδή και η βλακεία και η κοροϊδία έχουν όρια εγώ θα ζητήσω ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ τα μέλη του Συλλόγου Δασκάλων Ανατολικής Αττικής. Αν εσείς κύριοι και κυρίες είστε αυτοί που θα φροντίσετε για την μόρφωση των μικρών παιδιών ζήτω που τα κάψατε. Καλά την σελίδα 36 της Γραμματικής την είδατε, αλλά δεν προσέξατε τον τίτλο της, όπως και δεν προχωρήσατε ούτε μέχρι την σελίδα 40. Και άντε εσείς είστε γραφικοί, κρετίνοι και βγάζετε όσες ανακοινώσεις θέλετε, αυτοί που τις τοποθετούν στα blogs και τα sites δεν φροντίζουν να ελέγξουν αν είναι αληθή όσα γράφετε; Καλά ρε κωλόπαιδα για μερικά κλικ και προβολές σελίδας δίνετε μέχρι και το βρακί σας; Ξεφτιλίζεστε αλλά που να το καταλάβετε, αφού λειτουργείτε με την νοοτροπία «είναι πολλά τα λεφτά Άρη»

Και επειδή εγώ είμαι «καθίκι» αλλά κρετίνος δεν θα γίνω, έψαξα και βρήκα τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.pi-schools.gr/books/dimotiko/gramm_e_st/027-040.pdf . Για πατήστε και βρείτε την σελίδα 36 και διαβάστε μέχρι την σελίδα 40. Μπορεί να πιστεύω πως οι αρχαίοι Έλληνες πρόφεραν διαφορετικά το ι από το η και το υ, μπορεί να ήθελα καλύτερη γραμματοσειρά και το ι να μην μοιάζει τόσο πολύ με το i, αλλά δεν θα καθίσω να αναδημοσιεύσω την κάθε βλακεία για να αυξήσω την επισκεψιμότητά μου. Μετά τη  σελίδα 36 που εξόργισε το Σύλλογο Δασκάλων Ανατολικής Αττικής δεν κάθισε ούτε ένα μέλος του Συλλόγου να διαβάσει την Γραμματική; Και θέλετε μετά να σας εμπιστεύονται τα παιδιά τους οι γονείς όταν εσείς κάνετε του κεφαλιού σας. 

ΞΕΦΤΙΛΕΣ ο Σύλλογος Δασκάλων Ανατολικής Αττικής και ακόμη πιο ξεφτίλες όσοι δεν έλεγξαν τίποτα και άκριτα πήραν το κείμενο της ανακοίνωσης και έγραψαν και επαναστατικά κείμενα ενάντια στους συγγραφείς. Άντε να ψάξετε και να διαβάσετε και την συνέχεια να βάλετε αναρτήσεις και άρθρα με κείμενα και ανακοινώσεις που ευσταθούν. Στο ίντερνετ δεν τα μετράς όλα με επισκέψεις και κλικ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου