Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Μελίσσης, ο Μ-ίου του Παναθηναϊκού

Η Wind και ο κ.Σπυριδάκης με την διαφήμιση με τον Πίου κάνανε πάταγο, αλλά το έργο το έχω ξαναδεί με μικρές διαφορές.

"Στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την πώληση του Χρήστου Μελίσση στον Παναθηναϊκό προστέθηκαν ακόμη 2 εκατ. ευρώ. Με αυτά τα χρήματα ο Δικέφαλος θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενδεχομένως ενός τερματοφύλακα, ενώ σημαντικό μέρος των χρημάτων θα διατεθεί για την κάλυψη της μερικής αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ." Βήμα 30/07/2008

Το παλτό που μας φόρτωσαν οι πολυΑμετοχικοί ήταν ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ και κόστισε 2εκ€ και τον Δάρλα. Μετά από αυτή την μεταγραφή δεν θα χρειαζόμασταν άλλο κεντρικό αμυντικό για πολλά χρόνια...Αυτά παθαίνει μία ομάδα όταν ο εκτοΨευτής μέτοχος, που στην Κύπρο τον κυνηγάνε ακόμα, κάνει μπίζνες και χορηγίες στον Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης, τον μΠάοκ.

Αν και δεν είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να έχω κολλήματα με χαρακτηριστικά παικτών κλπ έχω ένα τρελό κόλλημα με τον χαρακτήρα των παικτών που βρίσκονται στην ομάδα που αγαπώ. Δηλαδή δεν θα ήθελα με τίποτα να δω «αδερφές» τύπου Ινιέστα, Μέσι, Ρονάλντο ή καθίκια τύπου Τέρι. Η αχαριστία δεν μπορεί να προβλεφθεί αλλά με κάνει έξαλλο. Βγήκε το παλτό και δεν ήθελε να φύγει δανεικός μιας και στην ομάδα δεν μπορούσε να προσφέρει ούτε τα βασικά. Το συμβόλαιο βλέπεις που υπέγραψε που θα το έβρισκε πάλι; Αυτή η παικτούρα είναι τώρα χωρίς ομάδα, τι έκπληξη. Και ποιος να τον θέλει δηλαδή και γιατί; 

Βέβαια οι πολυΑμετοχικοί εκτοΨευτές μας έφεραν και άλλους «Πίου», πρώην ποδοσφαιριστές που ζεσταίνουν την εξέδρα και έχουν χαρακτηριστεί ως «ζιγκολό»(μπορεί και να ισχύει μιας και μπάλα δεν παίζει), που καπνίζουν και οργανώνουν κλίκες, που προπονούνται στην ομάδα και παίζουν καλά μόνο στην Εθνική. Τέτοιοι είναι οι «Σίου»,«Κίου»,«Σίου» και οι οπαδοί που τους αποθεώνουν πολύ χειρότεροι από αυτούς που αποθεώνουν τον «Πίου το μαύρο διαμάντι». Ο κ.Σπυριδάκης τον πήρε από την Φανάρμπαχτσέ και εμείς ψωνίσαμε από Πανέρ Καλάθ.

ΥΓ Αν και όσοι το διαβάζουν καταλαβαίνουν για ποιους γράφω, ξεκαθαρίζω για όσους δεν με γνωρίζουν πως δεν σχολιάζω τις νέες προσθήκες και αντίθετα με τις παλιότερες(που δεν πρόσφεραν) εύχομαι οι νέοι να προσφέρουν τα μέγιστα στην ομάδα.

4 σχόλια:

  1. File to kollima pou exeis me enan anthropo pou evale ston PAO 22 ekatommyria se molis 2 xronia einai apistefto. Profanws isoun apolyta efxaristimenos me ton Govou px pou efere i swferantza, kostise ena karo lefta, perase kai den akoumpise. Posa palta mas fortose o Tziger tosa xronia? Taxeis metrisei? Kai ton Melissh mipws ton epelexe o Texnikos Diefthintis Antwniou pou kata symptwsi O tziger pali efere ston PAO? Eleos me afto to komplex kai tin grinia gia ton Vgenopoulo re seis. Nisafi pia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα,
      1.ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΙΒΒ ΣΤΗΝ ΠΑΕ.
      2.ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ; ΙΣΧΥΟΥΝ,άρα δεν είναι κόλλημα το ένα μέρος.
      3.Πόσα πήρε ο Famous Govou(όλο Θεσσαλονίκη τον βλέπαμε στα μπουζούκια); Μάλλον εδώ κάνεις λάθος, πήρε όσα άξιζε για τις συμμετοχές που δεν έκανε.
      4.Ο ΙΒΒ τόσα χρόνια προ πολυΑμετοχικών έβγαζε χρήματα από την τσέπη του και έδινε(όχι μία φορά αλλά κάθε χρόνο), άλλοι βγήκαν και άλλοι όχι. Δεν έφταιγε αν ο Μπίσκαν και ο Κονσεϊσάο αποφάσισαν πως δεν θέλουν να παίξουν άλλο. Μην ξεχνάς πως σου έφερε Ασάνοβιτς, Βλάοβιτς, Γιάρνι, Σόουζα... μην στεκόμαστε σε όσους δεν βγήκαν. Και με αυτά τα «παλτά» στην Ευρώπη κεντούσαμε. Στην Ελλάδα μας έκλεβαν οι λιμανίσιες και φταίει ο ΙΒΒ που δεν έκανε τίποτα.
      5. Μήπως να δούμε πόσο κόστιζαν οι μεταγραφές του ΙΒΒ και πόσα σπατάλησαν οι πολυΑμετοχικοί σε 2 χρόνια; Σαν τα βλαχάκια πήγαν και φώναζαν «έχουμε λεφτά»(στην θετική εκδοχή της ιστορίας, για την αρνητική στείλε mail).
      6. Έφερε τον γαύρο Αντωνίου και αμέσως ο Αντωνίου τα έκανε πλακάκια με τον Πατέρα και τον Μπες-Βγες.

      Αυτά φίλε είναι κάποια που μπορώ να σου απαντήσω μέσα σε 2-3 λεπτά. Έχει πολλά περισσότερα, αλλά κυρίως πως ο τύπος αυτός είναι άκρως επικίνδυνος καθώς δουλεύει πιο πολύ υπογείως παρά στο φως. Αν δεν τα είχε κάνει όλα αυτά θα συμφωνούσα πως έχω κόλλημα μαζί του.
      Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή
  2. ΣΙΟΥ ΚΙΟΥ ΣΙΟΥ. ΣΕΙΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΣΩΣΤΟΟΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συ είπας, αδερφέ.
      Υπάρχουν και άλλοι που να κάνουν τα ίδια με αυτούς;
      Ο Νιάου(γιατί γατάκι έμεινε) κάηκε από τις «πουτ@νες», τα ποτά, τα εφέ(σκουλαρίκι στην γλωσσίτσα)και τις παρέες που έκανε(δημοσιοκάφροι-μανατζαραίοι) και ευτυχώς μας χαιρέτησε.

      Διαγραφή