Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ολυμπιλαγός Θεσσαλονίκης

Τα φιλαράκια μου εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουν βαρεθεί να με ακούν να τους λέω τόσα χρόνια «Είστε το γιουσουφάκι του θρήνου», «Μπορεί οι οπαδοί να μην τους γουστάρετε αλλά στην διοίκηση αυτοί κάνουν κουμάντο από την μεταγραφή του Βενετίδη και μετά», «Ρε σεις μην λέτε τον Παναθηναϊκό ομάδα του δημοσίου και εσείς τα παίρνετε χοντρά και όχι με διαφημίσεις. Εμείς κάθε χρόνο Ελλάδα-Ευρώπη διαφημίζουμε και ΟΤΕ-Cosmote λόγω των παιχνιδιών που παίζουμε, εσείς τι ζητάτε;». Η απάντηση τους πάντα γραφική και βαρετή, «Μαζί με τον γαύρο είστε το κατεστημένο» κάτι που οι λογικοί μετά από συζήτηση το αναιρούσαν, αλλά οι ηλίθιοι είναι ανίκητοι. 
Άντε ρε σεις όλοι που το παίζατε Μακεδονομάχοι τι έχετε να πείτε τώρα που τα είπε όλα ο ξάδερφος του Θεσσαλονικιού βΟλευτή Άκη; Το αυγουλάκι σας και ύπνο.
Δώρο το gif αρχείο που ακολουθεί.



2 σχόλια:

  1. καλησπέρα φίλε...

    ήθελα να ήξερα όμως,τα λεφτά του τζοχατσό τους έσωσαν,η μήπως τα λεφτά των α-μέτοχων(με προτροπή του γκουρού αντωνίου και αποδοχή μάλιστα,μάλιστα)για τον Μ-ίου(τον αντι-Αβραάμ ντε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ,
      Τα χρήματα του Άκη ήταν κάθε χρόνο, για τον μέγιστο Μ-ίου ήταν μία φορά συν την χορηγία της Δέλτα του Αφράγκοβιτς. Σίγουρα έπαιξε πλυντήριο γιατί ήταν πολύ μεγάλο το ποσό και αδικαιολόγητο. Έχω μαρτυρία(του ίδιου) παλαιότερου παίκτη του μΠαοκ που πήγε στον θρήνο, όταν ακόμη είχαμε δραχμές για το ποσό που ακούστηκε πως πήρε και τι τελικά πήρε. Κρίμα για τους οπαδούς τους που δεν γουστάρουν τους γαύρους καθόλου και οι περισσότεροι μας συμπαθούν αρκετά.

      Διαγραφή