Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

«Μάνα καλά»* τα νέα της κλήρωσης

Η κληρωτίδα δεν επιφύλαξε κάποια άσχημη έκπληξη στον Παναθηναϊκό και του έστειλε για αντίπαλο την ομάδα από την Σκωτία που πήρε την θέση της Ρέιντζερς. Ίσως ότι καλύτερο μπορούσε να μας στείλει ήταν η Μάδεργουέλ(Motherwell) και για δεύτερη επιλογή είχαμε την Βασλούι. Αν ο Παναθηναϊκός παίξει όπως ξέρει και μπορεί τότε η διαφορά δυναμικότητας και εμπειριών είναι τέτοια που δεν αφήνει περιθώρια στους Σκωτσέζους να αμφισβητήσουν την πρόκριση της ομάδας μας.



Παρά την εύκολη, θεωρητικά πάντα, κλήρωση του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το περσινό κάζο με την Οντένσε και τους Εβραίους. Πόσο καλύτερα να είχε ξεκινήσει με τους Δανούς και πόσο χειρότερα να τελειώσει. Για τα δύο παιχνίδια με τους Εβραίους δεν σχολιάζω το αποτέλεσμα καθώς οι μισητοί αυτοί αντίπαλοι έκαναν «copy-paste» την τακτική του Ολυμπιλαγού. Αλλοίωση αποτελέσματος, δύο πέναλτυ υπέρ του Παναθηναϊκού που δεν δόθηκαν και άλλα πολλά τραγικά.

Οι Σκωτσέζοι πάντως μόνο λυπημένοι δεν είναι από την κλήρωση, δείτε τι γράφουν στο επίσημο site τους. Well draw Panathinaikos
http://www.motherwellfc.co.uk/2012/07/20/it%E2%80%99s-panathinaikos-in-the-champions-league/

«Μάνα καλά»* σε χαλαρή μετάφραση η Motherwell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου