Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Δεν μας παρατάνε με τους ΨΕΥΤΟ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ τους



Όταν από το πρωί είχαν αρχίσει τα ΜΜΑποχαύνωσης συγκεκριμένων ιδιοκτητών να «χτυπάνε» την κοπέλα για το χιούμορ της ήταν επόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο(να την αποκλείσουν δηλαδή). Η Βούλα Παπαχρήστου πλήρωσε τις επαφές της και την επικοινωνία της με τον βουλευτή της Χ.Α. κ.Η.Κασιδιάρη, αλλά και γενικότερα την Χ.Α. στο twitter. Αν βέβαια έλεγε "Μαζί τα φάγαμε" ή "Οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι" δεν θα κουνιόταν κανείς από την θέση του. Με απλά λόγια βιώνουμε την επιτομή της Δημοκρατίας. Δεν μας αρέσουν οι απόψεις της αθλήτριας και την αποκλείουμε από τους ΨΕΥΤΟ-ΟΛΥΜΙΑΚΟΥΣ. 

Από ποιους Ολυμπιακούς κύριοι την αποκλείσατε; Οι ΗΠΑ έχουν στρατό σε όλο τον πλανήτη και συνεχίζουν να σκοτώνουν, η Βόρεια Αφρική είναι στις φλόγες, η Συρία, η Παλαιστίνη, το Θιβέτ και άλλες πόσες περιοχές βρίσκονται σε κατάσταση μη ειρηνική, αλλά και η Γερμανία είναι σε πόλεμο, οικονομικό απέναντι σε όλη την Ευρώπη. 

Ξεχνάτε τα ιδεώδη των ΟΛΥΜΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ και γουστάρετε τα χρήματα των χορηγών και την προώθηση των ιδεολογιών σας. Για να ρωτήσουμε πως θα χαρακτήριζαν 100 αθλητές των ΗΠΑ από πολιτείες του νότου τους Μεξικανούς γείτονές τους; Μήπως τα βλαχαδερά του Τέξας θα έλεγαν κάτι διαφορετικό; Πως βλέπουν οι Φινλανδοί τους Έλληνες; Αλλά εσάς σας πείραξε όχι η δήλωση αλλά η ιδεολογία και τα πιστεύω της. Η αγάπη της για την Πατρίδα μας, που εσείς ξεπουλάτε.

Από ποιους Ολυμπιακούς Αγώνες την αποκλείσατε «κύριοι»; Τέτοιες παρωδίες Ολυμπιακών να τις χαίρεστε. Αυτή η κοπέλα έχει ωοθήκες πιο βαριές από σχεδόν όλα τα ζευγάρια όρχεις που είναι εντός της Βουλής και τους λίγους που τοποθετήθηκαν σε θέσεις ισχύος. Ντροπή σας, αλλά ξέχασα αυτό το αίσθημα δεν υπάρχει σε εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου