Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Σαν πολύ μαλθακοί δεν γίναμε οι Έλληνες;

Με αφορμή την επίσκεψη του Γκρίζου Λύκου Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην Ελλάδα και τον τερματισμό αυτής στο σπίτι του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ ήρθαν στο μυαλό μου διάφορες σκέψεις. Για να πω την αλήθεια δεν βρήκα και πολλές που να μην ήταν ακραίες, αλλά επειδή ο παρορμητισμός μου στο παρελθόν μου έχει δημιουργήσει προβλήματα είπα να ηρεμήσω πρώτα και έπειτα να γράψω.

Αυτό το κωλόσπιτο που θέλουν κάποιοι να λένε πως ήταν του δολοφόνου Κεμάλ επισκέφτηκε ένας σύγχρονος δολοφόνος, αφού πρώτα έκανε την βόλτα του εκεί που οι Έλληνες πολιτικοί θυμούνται να πάνε κάθε προεκλογική περίοδο. Εκεί που τα αδέρφια μας οι Πομάκοι κρατάνε με νύχια και με δόντια τον Ελληνισμό, φυλάσσοντας Θερμοπύλες στην Δυτική Θράκη(η οποία τελεί υπό καθεστώς κατοχής). Και ποιοι ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν δυναμικά και την επικροτώ την στάση τους; Μα φυσικά οι ΚΥΠΡΙΟΙ Έλληνες φοιτητές, οι οποίοι ακόμη και σήμερα αισθάνονται τον Τούρκο κατακτητή στο πετσί τους,  και βρήκαν απέναντί τους την ΕΛ.ΑΣ. Από πολιτικά κόμματα και οργανώσεις μόνο η Χρυσή Αυγή και αυτή υπό τον φόβο πως αν εμπλακεί σε επεισόδια θα την θέσουν οι υπόλοιποι «δημοκράτες» της Βουλής εκτός νόμου.







Θυμάμαι, παιδί ακόμα τότε, τον πρώην πρωθυπουργό μας τον ΓΑΠ να ρίχνει τις ζεϊμπεκιές του παρέα με τους γείτονες και η Ελλάδα όλη απογοητευμένη να βλέπει τους απέναντι να πανηγυρίζουν. Πόσο πιο πολύ θύμωσα όταν θυμήθηκα εκείνες τις μέρες των Ιμίων που είχαμε ακούσει και άλλα ωραία από «Έλληνες» πολιτικούς. «Να πούμε πως την σημαία την πήρε ο αέρας» και «Ευχαριστούμε τις ΗΠΑ» ήταν τα «καλύτερα» που ακούστηκαν εκείνες τις μέρες. Πρώτη φορά βλέπω πολιτικούς που ενώ έχουν το πάνω χέρι κάθονται και τις τρώνε. Θα ακολουθήσει ακόμη μία περίεργη ενέργεια από έναν πολιτικό που εκτιμώ. Τι την ήθελες κ.Καραμανλή την κουμπαριά με τον Τούρκο; 

Με όλα αυτά που έχουν κάνει και άλλα πόσα δεν έχουν κάνει(για να υπερασπιστούν τους Έλληνες και την Ελλάδα) θέλουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ να μην αγανακτούν. Μα για ποιους μιλάω; Αυτούς του έβγαλαν τον Μπουτάρη δήμαρχο στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας και μας έχει τρελάνει με τις γελοίες και αντεθνικές του ιδέες; Για αυτούς που δεν ξέρουν ποιανού προτομή βρίσκεται μπροστά από τον Λευκό Πύργο; Για αυτούς που Θεσσαλονίκη σημαίνει μόνο «χαλλλαράαααα»; Όχι αυτούς τους έχουμε γραμμένους αλλά δυστυχώς οι υπόλοιποι ζούμε υπό την κρατική απειλή, πως αν δεν είμαστε «καλά παιδιά» θα μας κάνουν ντα(με όποια συνέπεια κάθε φορά, αλλά μόνο για τους ΕΛΛΗΝΕΣ). Κάπου εδώ ξαναμπαίνει στο κάδρο η Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν το μόνο κόμμα που εξέφρασε την δυσφορία του για την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων στην Ελλάδα και διαμαρτυρήθηκε μόνο με συνθήματα. Σε όλα αυτά μπήκαν τσόντα και 8-10 άπλυτοι αναρχομ@λ@κες που ήθελαν να δείρουν τους εκπροσώπους της Χ.Α. και τους γλίτωσε η αστυνομία διώχνοντάς τους.(μετά τα ΜΜΑποχαύνωσης και οι ΑΡΔ θα έλεγαν για επίθεση της Χ.Α. σε πολίτες αλλά αυτά τα ξέρουμε πια)

Και για να κλείσω το κείμενο και επειδή κάποιος φίλος φίλου το είχε γράψει ειρωνικά στο fb "γιατί δεν κάνει η Χ.Α. επίσκεψη στην Τουρκία;" εγώ είμαι περίεργος να δω τι θα απαντήσει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ στο αίτημα του ΓΓ της Χ.Α. Ν.Μιχαλολιάκου να επισκεφτεί την Αγιά Σοφιά και την Παναγία Σουμελά αντιπροσωπεία της Χ.Α.
Τελικά μας έμειναν  πολιτικοί με @@ ή όλοι τους είναι @@ πολιτικοί;
Μήπως θα έπρεπε όλοι όσοι μπαίνουν στην Βουλή να περνάνε από ειδικό σεμινάριο και να μαθαίνουν τι έκανε ο Τάσος Παπαδόπουλος; Ακόμη και νεκρός στοιχειώνει εχθρούς και αντιπάλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου