Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Σικέ αναβολή

Μία βδομάδα κλειστό και μετά βλέπουμε; 
Ρε πάτε καλά που αυτο είναι λύση;
Βοήθεια στους κωλογαυρους είναι. 
Επειδή οι gay είναι ντεφορμέ και θα πρέπει να παίξουν ακόμη δύο παιχνίδια στις επόμενες μέρες κάποιοι φροντίζουν να μην χάσουν και το προβάδισμα των 3 βαθμών. 
Είτε θα κλείσει το πρωτάθλημα της ντροπής, είτε να συνεχιστεί η ξεφτίλα και αυτό το Σαββατοκύριακο.
Αλαφούζο έχεις ΜΙΑευκαιρία για να φανείς λίγο πως είσαι πρόεδρος της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Πάρε την ομάδα και φύγε από το πρωτάθλημα της ντροπής.
Είτε μαζί με άλλους φτιάξτε κάτι καθαρό(τι ζητάω τώρα εγώ από τον Αλαφούζο!!!) είτε πάρε την ομάδα και ζήτα άδεια για το πρωτάθλημα της Κύπρου.
Σιχαθήκαμε, να μας εγκαλούν εγκληματίες είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.

2 σχόλια:

  1. μακάρι να γίνει κάτι επιτέλους αλλά πάλι μόνοι μας είμαστε και σε αυτόν τον πόλεμο.Οι gay για αυτό επιβιώνουν γιατί βλέπουν τις υπόλοιπες ομάδες που μπορούν να αντιδράσουν να κοιτάνε.Δεν αναφέρομαι φυσικά στα παραρτήματα αλλά μιλάω για την αεκ τον παοκ τον άρη παλιότερα και τον ηρακλή.

    Υ.Γ 1 Μετά και την αντίδραση του χοντρού ακόμα πιστεύεις ότι θα αφήσει να χαθεί το πρωτάθλημα;
    Υ.Γ 2 Ο Τράκης αρχισε να βαράει και λίγο τον χοντρό επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aδερφέ επιμένω στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως τον χοντρό τον έχουν πιάσει από τα @@ είτε για την Ηρώ είτε για τα fixed παιχνίδια και αυτές είναι αντιδράσεις που κάνει είναι χωρίς λογική.
      Με την είσοδο και με τα όσα έγιναν την τιμωρία της έδρας και το πρόστιμο δεν τα γλιτώναμε αλλά με έφεση και με όσα πρότεινε ο Αλαφούζος να γίνουν αν ερχόταν ο Μαρινάκης στη Λεωφόρο ίσως γλιτώσουμε τους βαθμούς. Δυστυχώς πλέον οι gay θα ξεκουραστούν μιας και μόνο με αναβολή γινόταν αυτό.

      ΥΓ Μόνος είναι μόνο ο Παναιτωλικός. Με Αλαφούζο, Μιχαλαριά, Βασιλαρά και σία σε εμάς, με Γκαγκάτση-Βρύζα σε ΠΑΟΚ κλπ κλπ μόνο ο Παναιτωλικο είναι μόνος του.
      ΥΓ2 Ποιος Τράκης ρε φίλε που αύριο πάλι θα έχει Καθαρά Δευτέρα και θα πετάει τον αετό του.

      Διαγραφή