Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

50-50 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ

50 ΥΠΕΡ ΤΩΝ GAY
50 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ
Έχουμε και λέμε...

-Ο Σκατοσακούλας στον πάγκο του καρνάβαλου. Να δω αν θα τιμωρηθεί.(γράφω και καμία μ@λ@κί@)
-Ο Τασούλης δεν είδε το πέναλτυ μαρς στον Καρέλη στο πρώτο μέρος.
-Οι κάρτες ήταν μόνο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Έπρεπε να μην μαρκάρουν τους gay-ρους μπας και ο καρνάβαλος γλιτώσει την ήττα.
-Η κάρτα στον Μανιάτη για το συνεχές και επαναλαμβανόμενο τράβηγμα της φανέλας δεν βγήκε ποτέ. Ούτε στο πρώτο, αλλά ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτ'οτο κωλόπαιδο παλαιστής έπρεπε να γίνει.
-Κάρτα σε gay-ρο για το γνωστό θέατρο δεν βγήκε. Ίσως γιατί ακούν και το επάγγελμα της θεατρίνας.
-FAIR PLAY;;; Τι είναι αυτό. Δεν το γνωρίζουν στην Τρούμπα.

Έτσι τα είδε ο Τασούλης με τα κόκκινα γυαλιά.

4 σχόλια:

  1. Εγώ σήμερα είμαι θλιμμένος γιατί νομίζω θα επιβεβαιωθώ ως προς την πρόβλεψη μου ότι από δω και πέρα τους gay θα τους πάνε τρένο.
    Καταρχάς το σκηνικό για τη δημιουργία επεισοδίων είχε στηθεί πολύ καλά.
    Πάλι η μισή αστυνομική δύναμη της Αττικής στο γήπεδο. Ο προπονητής των gay να πηγαίνει σε ένα γήπεδο όπως η λεωφόρος δίπλα από τη θύρα 13 και να ανοίγει και κουβέντα με οπαδούς και ο χοντρός να κάνει πασαρέλα δύο φορές μέσα στο γήπεδο.
    Αλήθεια φαντάζεστε τι θα γινόταν αν πήγαινε ο Αναστασίου να επιθεωρήσει το τέρμα στη θύρα 7;Η ο Αλαφούζος αν έκανε βολτούλα στο Καραισκάκης;
    Δεν υπάρχει γήπεδο στην Ελλάδα που να γινόντουσαν αυτά και να μην είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος.Ειδικά όταν δεν θέλει και πολύ.
    Τώρα στα του παρασκηνίου.Θρίαμβος των gay.Ο Παναθηναικός θα τιμωρηθεί κεκλεισμένων των θυρών ενώ ο Σιδηρόπουλος ξέχωρα από τις κάρτες που δεν έδωσε στους gay κατάφερε να τους κάνει να βάλουν ένα γκολ και να τους κρατήσει από πάνω στην περίπτωση ισοβαθμίας.
    Σήμερα για μένα το πρωτάθλημα τελείωσε με ψευτοπρωταθλητές του λιμανίσιους.

    Υ.Γ. μακάρι να διαψευστώ αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγραφα την επόμενη και σε κάποια απαντάω εκεί(πως θα αντιμετωπίσουν τον γαύρο δηλαδή).
      Φώτη ειδικά όταν ξέρεις πως σε έχουν έτοιμο για σφαγή δεν κάνεις τίποτα. Ακόμη και το κωλόπαιδο ο Μανιάτης να πήγαινε στην 13, έπρεπε όλοι να είναι άψογοι για τον κίνδυνο που όλοι γνωρίζουμε. Αν και πιστεύω πως χωρίς αυτό τον κόσμο(πουρέας) θα είναι καλύτερα γιατί αυτοί ευθύνονται που οι πολλοί δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο πλέον.
      Ας ήταν και όλη η αστυνομική δύναμη της Ελλάδος στο γήπεδο. Γιατί πρέπει να γίνουν μαλακίες από τους οπαδούς και να αντιδράσουν σε όποια πρόκληση;
      Ο Σκατοσακούλας νομίζω απαγορεύεται να είναι στον πάγκο γιατί δεν είναι μέλος της αποστολής αλλά ανήκει στη διοίκηση των gay. Νομίζω υπάρχει σχετική ποινή, αλλά δεν είμαι σίγουρος.
      Μεγάλη ζημιά οι κάρτες που έβγαλε και δεν ήταν μόνο για το παιχνίδι αλλά και για τα επόμενα. Τελικά ο Τασουλης δεν είναι αστυνομικός αλλά χειρούργος.

      ΥΓ Εγώ περιμένω να πληρωθώ και να κάνω ανάρτηση το κερδισμένο δελτίο.

      Διαγραφή
  2. Αν τιμωρηθει ο Παναθηναικος θα πρεπει να φυγουν απο το πρωταθλημα ολες οι υγιεις δυναμεις κ να φτιαξουν δικη τους Λιγκα.Μακρια απο την παρωδια της σουπερ κλικας,εξω κ απο τις ευρωπαικες διοργανωσεις που πλεον δεν μπορουμε να φανουμε ανταγωνιστικοι..

    Για τον διαιτητη εισαι απολυτως σωστος Μπιλαρε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι να φύγουν αδερφέ;
      Παναθηναϊκός(του Αλαφούζου και του Μιχαλαριά), ΠΑΟΚ(του Γκαγκάτση και του Βρύζα), Αστέρας(του Μποροβήλου), Ατρόμητος(του Σπανού);
      Μόνο ο Παναιτωλικός μπορεί να μιλάει.

      Διαγραφή