Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Μαχλάς, όπως λέμε Μ...

Βγήκε ο Μαχλάς στο κρατικό κανάλι και στην Αθλητική Κυριακή για να μιλήσει για τα όσα έγιναν στο γήπεδο του ψΟΦΗ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. 
Βγήκε το "καλό παιδί" να διακιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Έχω μάθει να σέβομαι όποιον αξίζει και τον Μαχλά τον σεβόμουν σαν ποδοσφαιριστή. Μετά από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση γιατί να τον σεβαστώ; Έχει κάνει κάτι καλό στην κοινωνία και δεν το γνωρίζω; Έχει προσφέρει κάτι και δεν το μάθαμε οι υπόλοιποι;

Για να ξέρουμε τι λέμε για τον άνθρωπο που μας είπε πως όσα έγιναν ήταν ενέργειες μεμονομένες και πως προκλήθηκαν από τις ενέργειες του Αλαφούζου. Μόνο οι gay μας έχουν "προσφέρει" χειρότερη φιλοξενία(σε Ριζούπολή και Καραϊσκάκη). 

Όλη τη βδομάδα σκύλιασαν τα ερπετά(snakes αυτοπροσδιορίζονται) να λένε πως θέλουν να μας κόψουν βαθμούς και ας πέσουν μετά. Αλλά δεν είναι το ένα από τα παραρτήματα της Κρήτης. Ο Ολυμπιακός Ηρακλείου Ι και οι οπαδοί του προσπάθησαν για να κάνουν τη ζημιά στον Παναθηναϊκό αλλά δεν τους βγήκε το πλάνο. Ένα πλάνο που διοίκηση κα ιοπαδοί του ψΟΦΗ θέλησαν να ακολουθήσουν.

Αλήθεια ο Μαχλα τι ρόλο έχει παίξει σε αυτή την κατάντια της άλλοτε μεγάλης ομάδας της Κρήτης; Ο Μαχλάς έκανε στον ψΟΦΗ ότι και κάτι "παλικάρια" στον Παναθηναϊκό. Τους "τρύπησε" από μέσα.
Άρα Μαχλάς, όπως λέμε Μιχαλαριάς, Κουτσουμπός και λοιπά ορφανά.

6 σχόλια:

  1. Βασιλη ασχετο αλλα σε ξαναρωτησα και απαντηση δε μου'δωσες,τι γινεται με τον ΠΕΥΚΩΝΑ?Γιατι δεν κανει αναρτησεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αδερφέ, δεν το έκανα από πρόθεση να μην απαντήσω.
      Στα σίγουρα δεν γνωρίζω τι συμβαίνει τώρα. Αν είχες προσέξει έμπαιναν μαζεμένες αναρτήσεις στον Πευκώνα και μετά μπορεί να είχε κενό κάποιες ημέρες. Τώρα αν οι μέρες είναι ζορισμένες για τα παιδιά αυτό θα σημαίνει πως έχει και μεγάλο κενό.
      Και εγώ μπαίνω καθημερινά και ελέγχω αν έχει νέες αναρτήσεις και όχι μόνο ο Πευκώνας, αλλά...

      Διαγραφή
  2. billy kalispera ,ta paidia tou mypanathinaikos ola kala giati exoun na grapsoun para poli kairo.ti vlepeis gia kiriaki les telika to protathlima na einai konta?.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έγραψα και στον Πράσινο Ρέντη, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει ακριβώς αλλά μάλλον είναι θέμα πίεσης και ελεύθερου χρόνου. Τις τελευταίες δύο βδομάδες και εγώ από χρόνο δεν πάω πολύ καλά.
      Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τα παιδιά για να μάθω κάτι.
      Για το παιχνίδι της Κυριακής χαμογελάω ήδη.
      Θα κάνω ανάρτηση σχετική για το Σάββατο, γιατί μετά τον αγώνα όλοι θα λένε πως αυτοί "τα έλεγαν".
      Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέριες και θέλω να πιστεύω πως θα το παουμε εμείς.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Βασίλη.Όσο και να θέλανε οι ομάδες της Κρήτης δεν μας κόψανε βαθμούς.Έτσι φτάσαμε στο ντέρμπι με τους gay με την μικρότερη διαφορά.Την Κυριακή πιστεύω ότι ο Αναστασίου,δεν θα κάνει τα δικά του όπως με τον ΟΦΗ βάζοντας παίχτες που δεν μπορούνε να παίξουνε.Ήδη το έκανε με τον Μαυρία και τον Νίνη αφήνοντας έξω Ντίνα και Κλωναρίδη.
    Ήρθε η ώρα για τον ΟΦΗ να πληρώσει για ότι έχουνε πει και έχουνε κάνει τόσα χρόνια ορισμένοι οπαδοί του αλλά και διοικήσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς μας έκοψε βαθμούς ο ψΟΦΗ στον πρώτο γύρο.
      Αδερφέ ο Αναστασιόυ κάποιες φορές διαβάζει καλά τα παιχνίδια και το κάνει συνήθως σε ντέρμπυ.
      Ελπίζω να παίξουν οι καλύτεροι και όχι όποιοι γράφει το χαρτάκι.
      Είναι καιρός πλέον ένα ένα τα παραρτήματα να πληρώνουν για τα αίσχη που κάνουν. Αυτό δε σημαίνει πως ο Πουρέας και τα ορφανά θα πρέπει να είναι εκτός ελέγχου και να είναι ατιμώρητα.
      Καλησπέρα αδερφέ.

      Διαγραφή