Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Φτηνή ήττα

Ο Παναθηναϊκός πήγε να παίξει με την Μακάμπι και πάλι δεν ξέραμε πως θα εμφανιστεί η ομάδα. Η καλή εμφάνιση των Παπά και Γιάνκοβιτς δεν ήταν αρκετή και τα πολλά λάθη στο τέλος και η αστοχία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στοίχισαν την ήττα και πλέον η νίκη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα εντός έδρας είναι το μόνο που πρέπει να σκέφτονται προπονητής και πάικτες. 

Το θετικό είναι πως ο Εξάστερος διατήρησε την διαφορά του πρώτου παιχνιδιού αλλά πρέπει να προσέξει πολύ περισσότερο στη συνέχεια αφού με μόλις μία νίκη εκτός έδρας η βελτίωση θεωρείται αναγκαία.

2 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη.Δυστυχώς ο Εξάστερος έχασε ένα παιχνίδι που μπορούσε να το πάρει,και να παίζει δυνατά για το πλεονέκτημα έδρας.Το παιχνίδι χάθηκε και εξαιτίας του Ιβάνοβιτς όπως και με Ερυθρό Αστέρα που παραλίγο να χαθεί.Δεν γίνεται να επιμένει στον Σλότερ εφόσον χθές δεν ήτανε σε καλή μέρα και να αφήνει στον πάγκο τον Παππά.Χθές ο Παππάς μπορούσε να πάρει το παιχνίδι μιας και μπορούσε να σκοράρει απ'το τρίποντο αλλά και απο το δίποντο αλλά και με διεισδύσεις.Τώρα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε την Μπαρτσελόνα και ελπίζω να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνήθως Μάνο ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα. Ο Παππάς μπορούσε να βγάλει την περισσότερη ενέργεια που θα χρειαζόταν αν τον χρησιμοποιούσε περισσότερο;
      Ο Ιβάνοβιτς θεωρώ πως είναι καλός και δίκαιος προπονητής και πως προσπαθεί πάντα για το καλύτερο.
      Χθες μέχρι και ο Μήτσος έκανε κρίσιμα λάθη.
      Πιστεύω πως θα είμαστε στο f-4 και εκεί είναι μόνο δύο παιχνίδια για την κούπα. Τόσο αισιόδοξος είμαι.

      Διαγραφή