Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

2-1(video με γκολ και καλύτερες στιγμές) και τώρα θα δούμε ομορφιές

Σχεδόν δεν χρειάστηκε  να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Όλα σχεδόν κύλησαν όπως ακριβώς τα περίμενα. Σχεδόν όλα γιατί περίμενα περισσότερο πάθος και ενέργειά από τον Παναθηναϊκό σε  τέτοιο βαθμό που να "σκάσει" τους gay και να κερδίσει πολύ εύκολα. Η βροχή βέβαια δεν βοήθησε σε κάτι τέτοιο αλλά η βροχή ήταν κάτι κοινό και για τους 22 παίκτες που βρισκόντουσαν στο χορτάρι της Λεωφόρου.

Πλέον είμαστε μόνο 3 βαθμούς πίσω από τον βασιλιά καρνάβαλο της Τρούμπας. Βέβαια αν δεν είχε σφαγιάσει τις μισές ομάδες του πρωταθλήματος η εικόνα της βαθμολογίας θα ήταν διαφορετική.
Στα δεδομένα να προσθέσω πως η νέα ρύθμιση της Κυβέρνησης του Alexis δεν αλλάζει κάτι για τον Παναθηναϊκό άρα ο Σκατοσακούλας δεν έχει να φοβάται πως τα χρέη θα μειωθούν στο μισό αν πληρωθούν άμεσα.

Το ζήτημα πλέον είναι πως θα κινηθεί η δικαιοσύνη απέναντί του. Θέλει η νέα Κυβέρνηση να αφήσει τη δικαιοσύνη να αποφασίσει ελεύθερα ή προτιμά να συνεχίσει ότι έκαναν οι προηγούμενες Κυβερνήσεις. Θα στριμώξουν τον χοντρό με τις συνομιλίες και θα αφαιρέσουν κλεμμένα πρωταθλήματα, ζητώντας πίσω και τα αντίστοιχα χρήματα ή θα τον αφήσουν χαλαρό; Για να τον αφήσουν χαλαρό, θα έχει συμφωνήσει να μην χρησιμοποιήσει για κάποιο διάστημα τους υπαλλήλους με τα μαύρα και τα γκρι;

Αν τυχόν όμως τον αφήσουν χαλαρό χωρίς αντάλλαγμα τότε θα δούμε "ομορφιές" μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Ειδικά τώρα που στην τελευταία φάση του αγώνα ο μοναδικός ποδοσφαιριστής των gay που γνωρίζει ποδόσφαιρο έβαλε το γκολ που μας φέρνει στο 2-2 συνολικό μεταξύ μας σκορ και πρέπει να πάμε σε μπαράζ. Μπορεί πλέον να κάνει ο Σκατοσακούλας τον σχεδιασμό του αλλά σήμερα το σκατό του έφτασε στην κάλτσα.

Ο Καρνάβαλος της Τρούμπας δεν κάηκε σήμερα στη Λεωφόρο. Σήμερα ξεκινά την πορεία του. 




ΥΓ Μη ζητήσετε σχολιασμό παικτών ή αγώνα. Ο Αναστασίου τα πήγε καλά, μπορούσε και καλύτερα αλλά για τα δικά του δεδομένα ήταν άριστος. Σήμερα σημασία είχε η νίκη που αν ερχόταν καθαρή με 2-0 θα ήταν ακόμη καλύτερα.

2 σχόλια:

  1. Καλό απόγευμα Βασίλη και καλή Σαρακοστή.Μπράβο και πάλι μπράβο στην ομάδα που κέρδισε τον Βασιλιά Καρνάβαλο ΧΑΛΑΡΑ.Τώρα η διαφορά στους 3 και αρχίζει το άγχος των gay.Για τα δεδομένα του Αναστασίου τα πήγε καλά στο κοουτσάρισμα αν και τα λάθη του συνεχίζουνε να γίνονται και θα γίνονται.
    Δυστυχώς γίνανε και πάλι επεισόδια στην Λεωφόρο και μάλιστα όταν κερδίζαμε με 2-0.Αυτοί οι "άνθρωποι"πρέπει να μην ξαναπατήσουνε στο γήπεδο για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτούς στο γήπεδο δεν πλήττουμε ποτέ.
      Χαίρονται με ήττες και με ισοπαλίες, κάνουν επεισόδια στο 2-0 και άλλα όμορφα.
      Καλή Σαρακοστή αδερφέ μου.

      Διαγραφή