Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Δεύτερος στο -6

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε νωρίς, νίκησε και περίμενε γκέλα του gay-ρου στη Θεσσαλονίκη. Περίμενε αλλά ο Γιάχος είχε άλλη άποψη και επέτρεψε στους γαύρους να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας που τους επιτρέπει αν χάσουν στη Λεωφόρο να έχουν το περιθώριο ακόμη μιας ισοπαλίας όσο ο Παναθηναϊκός θα κερδίζει.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο γνωστός Παναθηναϊκός του Αναστασίου και δεν διέφερε σε τίποτα από τα προηγούμενα παιχνίδια του. Νίκησε με 1-0, παίζοντας με την φωτιά αφού όλοι θυμόμαστε πως ο Πάοκ έχασε στην Τούμπα από τον σημερινό αντίπαλό μας, έχασε ευκαιρίες και όλοι είδαμε πως κάποιοι παίκτες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την ομάδα και όχι η ομάδα αυτούς. Ο λόγος για τους Πέτριτς και Νίνη. Ο πρώτος παίζει όποτε ΘΕΛΕΙ και ευτυχώς σήμερα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο και ο δεύτερος είναι τραγικά ανέτοιμος παρά το γεγονός πως είναι εδώ και καιρό με την ομάδα και θα μπορούσε να παρουσιάσει απείρως καλύτερο πρόσωπο.

Ο Τασούλης, ο γνωστός γενίτσαρος, έκανε πάλι τα δικά του και μου προκάλεσε έκπληξη η δεύτερη κίτρινη και η κόκκινη που έδωσε. Δεν μας έχει συνηθίσει ούτε στα αυτονόητα.

Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και για αυτό το λόγο δεν θα συνεχίσω με κριτική για τον Αναστασίου και τους παίκτες(οι δύο πιο πάνω είναι ειδικές περιπτώσεις). Η νίκη με το φτωχό 1-0 είναι ΝΙΚΗ και δίνει 3 βαθμούς, κάτι που ξεχνούσαν τα κωλόπαιδα του ΦΟΡΕΑ όταν πολεμούσαν την  ομάδα μας, ενώ ήταν πρώτη στην βαθμολογία, με τις ευλογίες του Τράκη. Σε αντίθεση με αυτούς εγώ δεν θέλω την διάλυσή της ομάδας αλλά την επιστροφή της σε συνθήκες προ πολυμετοχικότητας. Χωρίς χρέη, χωρίς γαύρους στη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο, μια ομάδα που παίζει στην Ευρώπη και προχωράει στους επόμενους γύρους. Αυτή είναι η διαφορά μας γαυροβαζελάκια.-

6 σχόλια:

  1. εγώ δεν βλέπω να το αφήνει ο χοντρός και αυτό το πρωτάθλημα.Να πω την αλήθεια βλέπω να κάνουμε γκέλα με τον ολυμπιακό κρήτης(τον οφη ντε) οπότε ουσιαστικά το ντέρμπι δεν θα έχει σημασία.Βέβαια και να μειώσουμε στους τρεις βαθμούς αν δεν χάσουμε βαθμούς στην Κρήτη και κερδίσουμε τους gay πάλι δεν βλέπω να το παίρνουμε γιατί τους gay θα τους πάνε τρένο μέχρι το τέλος και εμάς γαμιώντας.

    Y.Γ. το φτιάξιμο της λεωφόρου ξεκίνησε που έλεγε ο Αλαφούζος ότι θα την κάνουμε ακόμα και μόνοι μας;
    Το τσάμπα πέθανε Αλαφούζε τώρα πρέπει να πληρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ πολύ θα ήθελα να κάναμε αυτούς τους διαλόγους από κοντά γιατί θα αναλύαμε σε βάθος όλες τις περιπτώσεις. Ακόμη και έτσι όμως μου δίνεις αφορμή για την επόμενη "αιρετική" ανάρτησή μου.

      Για ποια Λεωφόρο γράφεις; Εδώ ετοιμάζει τα σχέδια για το γήπεδο που θα φτιάξουν τα παιδιά στα αστέρια...!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Κερδίσαμε με 1 γκόλ και ακόμα δεν πήγανε τα "παιδιά" ακόμα στο Απήλιο;Πρέπει να κερδίζουμε κάθε μάτς με τουλαχιστόν 3 γκόλ αλλιώς δεν θέλουμε πρωτάθλημα.Δυστυχώς γι'αυτούς η ζωή τους έχει ξεφτιλίσει και αναγκάζονται να πανηγυρίζουνε τέτοιες νίκες.Σιγά σιγά θα ξεφτιλιστούνε και για την μετατροπή της απαρχαιωμένης Λεωφόρου όπως και για το Απήλιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Καλά τώρα που χιόνισε πως θα φτάσουν στο Απήλιον; Και το μεγαλύτερο ερώτημα είναι ποιος θα καθαρίσει τα χωράφια που κάνουν προπόνηση. Θα γέμισαν με χιόνι και οι λαχανόκηποι...
      Εδώ χειροκροτούσαν οι ΑΛΗΤΕΣ σε ήττες και σε ισοπαλίες και θα τους ενοχλήσει το 1-0;
      Από τη νέα χρονιά θα ζητήσω να αγοράσω διαρκέιας για το γήπεδο που θαφτιάξουν στα αστέρια.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Ακριβώς έτσι όπως τα λες είναι με το Απήλιον.Θα οργανώσουνε κανένα εθελοντικό καθαρισμό του απο το χιόνι όπως είχε γίνει και στην Λεωφόρο.Αδερφέ δεν ξέρω αν θα μπορέσω να έχω διαρκείας στο γήπεδό μας στα αστέρια,ίσως να μην με βολεύουνε τα δρομολόγια...Τραγικό και τόσο προδοτικό που πλέον πανηγυρίζουνε ήττες,ισοπαλίες και νίκες με 1 γκόλ ενώ κάποτε είχαμε μόνο γκρίνια και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα βάλει ο Μιχαλαριάς πύραυλο για να κάνει δρομολόγια...
      Ακόμη χειρότερο αδερφέ πως τα τσογλανάκια κόβουν βόλτα έξω από το γήπεδο και το 3όροφο ψάχνοντας κόσμο που δεν έχει σκύψει το κεφάλι. Το γιατί τους ψάχνουν το φαντάζεσαι. Έχουν γίνει η χειρότερη πάστα οπαδού στην Ελλάδα, γιατί οι γαύροι ήταν πάνγτα γαύροι αλλά αυτοί τους ξεπέρασαν.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή