Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Όταν πίνει ξεχνάει ο Σκατοσακούλας και προκαλεί.

Διαβάστε τι είπε ο Σκατοσακούλας με την ασθενή μνήμη και μετά δείτε τα βίντεο.
«Δυστυχώς σήμερα ζήσαμε μια κτηνωδία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά που έγιναν δεν τα είχα φανταστεί ποτέ. Δεν είχα φανταστεί ότι με το που θα μπει η ομάδα στο γήπεδο θα γίνει εισβολή από φιλάθλους, ούτε πως θα πέφτουν αντικείμενα, καρφιά πέτρες, μπουκάλια. Είδατε τι έγινε με τον προπονητή μας. Δεν τα είχα φανταστεί ούτε τα είχα δει ποτέ. Όπως έλεγα στους συνεργάτες μου αυτά τα έβλεπα στην τηλεόραση στον πόλεμο του Ιράκ, με τόσες φωτοβολίδες. Είναι ξεφτίλα, με όλη τη σημασία της λέξης, για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υπό άλλες συνθήκες, θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινα συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο συλλυπητήρια αξίζουν. Οι παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν. Ήρωες είναι... Τραυματίστηκε παίκτη μας και ο Περέιρα δεν μπορούσε να κάνει αλλαγή. Είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά. Γίνονται όμως γιατί υπάρχει ένα κανάλι, δύο-τρεις ραδιοφωνικοί σταθμοί και μια συγκεκριμένη εφημερίδα που από το πρωί μέχρι το βράδυ βομβαρδίζει το ποδόσφαιρο. Και λίγα έγιναν. Είναι ντροπή. Να τους χαίρεστε αυτούς που μιλάνε για διαφάνεια, καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτά στο Καραϊσκάκη δεν έχουν γίνει ούτε πρόκειται να γίνουν γιατί εμείς προστατεύουμε το ποδόσφαιρο.

Ήταν κτηνωδία και πάλι καλά που τελειώσαμε το παιχνίδι. Είδα τους παίκτες, άλλοι ήταν χτυπημένοι, άλλοι στεναχωρημένοι, άλλοι σοκαρισμένοι γιατί δεν τα έχουν ξαναδεί αυτά. Δεν ήρθαν σε πόλεμο. Φυσικά, δεν είναι δικαιολογία. Μακάρι να υπήρχαν ανθρώπινες συνθήκες. Στον αθλητισμό κερδίζει ο καλύτερος, αλλά υπό νορμάλ συνθήκες. Δεν χωράει καμία κριτική στον αγώνα...»

Να θυμηθούμε λοιπόν τι έγινε όταν ο Σκατοσακούλας έπινε τα ποτά του και τι έλεγε μετά.





Και αυτά έγιναν μία μόνο χρονιά.

4 σχόλια:

  1. Γελαει ο κοσμος με τον τυπο.
    Απο τις λιγες φορες που η 13 εβγαλε σωστο πανι...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πολύ λο και λο.
      Σιγά μην του κάνουμε την χάρη και για τσο.
      Ο τύπος είναι ασύγκρητα γελοίος.

      Διαγραφή
  2. Ο άνθρωπος είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΟΣ.Μόνο γέλιο προκαλεί και τίποτα άλλο.Δυστυχώς σε αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα μιλάνε για ζούγκλα οι εξπέρ του είδους και δεν τους μαζεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να τους μαζέψουν του μούλους που πλέον κατέχουν και αξιώματα πολιτειακά.
      Πότε θα εφαρμοστούν οι νόμοι σε αυτή τη χώρα;
      Θέλω να ελπίζω πως θα γίνει και στο τέλος θα καθαρίσει το τοπίο.

      Διαγραφή