Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Απαγορεύεται να πανηγυρίζεις

Ο νέος κανονισμός που θα επιβάλει με νόμο η Κυβέρνηση του Alexis μετά την απαίτηση των gayρων είναι "Απαγορεύεται κάθε είδους πανηγυρισμός από αντιπάλους του Ολυμπιλαγού όταν πετυχαίνουν  γκολ, πόντους, καλάθια. Όσοι αντίπαλοι πανηγυρίζουν θα τιμωρούνται με ισόβιο αποκλεισμό".


Αφού είδατε τι έγινε διαβάστε και την ανακοίνωση της ντροπής του αθλητισμού, των γαύρων.
«Χθες το απόγευμα στο Μελίνα Μερκούρη, έγινε ένας υψηλού αγωνιστικού επιπέδου αγώνας βόλεϊ, μεταξύ της ομάδας μας και του ΠΑΟΚ. Νικητής στο τάι μπρέικ ,αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ, στον οποίο μάλιστα δίνουμε και δημόσια τα συγχαρητήρια μας, καθώς χθες τα είπαμε  δια ζώσης  στον Πρόεδρο και στον Προπονητή του.   

Χαμένη από το χθεσινό ματς όμως για μια ακόμη φορά ήταν η ελληνική διαιτησία. Και για να μην παρεξηγηθούμε, δεν έχουμε παράπονο για κάποια φάση που πιθανόν να αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πάγια άποψη της σημερινής διοίκησης είναι ότι και οι διαιτητές μπορούν να κάνουν λάθη. Παράπονο όμως έχουμε, για την ανεπάρκεια τήρησης του πειθαρχικού κώδικα, στις επανειλημμένες προκλητικές έως και υβριστικές συμπεριφορές  ορισμένων αθλητών του ΠΑΟΚ προς τους φιλάθλους μας, οι οποίες αφού έμειναν ατιμώρητες, οδήγησαν- κακώς βέβαια-στη ρίψη αντικειμένων από ορισμένους και ευτυχώς λίγους εξ’ αυτών.   

Στα 4 χρόνια που έχουμε την τιμή να διοικούμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. έχουμε δώσει επανειλημμένες φορές εξετάσεις φιλοξενίας των αντιπάλων ομάδων και των διοικήσεων τους. Κοινή αντίληψη είναι ότι το Μελίνα Μερκούρη είναι ένα από τα γήπεδα που συνάδουν στην αισθητική και την κουλτούρα  των  πρωταθλημάτων  βόλεϊ. Στη λογική αυτή προφανώς και καταδικάζουμε την μεμονωμένη και στιγμιαία άσχημη συμπεριφορά ορισμένων φιλάθλων μας. Όμως το γεγονός ότι μεταξύ αυτών, ήταν παραδοσιακοί φίλαθλοι του αθλήματος κάθε ηλικίας, θα πρέπει να προβληματίσει  τους αρμόδιους φορείς για το μέγεθος και τη διάρκεια της πρόκλησης των αθλητών του ΠΑΟΚ , που έμεινε ατιμώρητη από τους διαιτητές.   

Είμαστε σε αγαστή συνεργασία  με τις διοργανώτριες αρχές  όλων των πρωταθλημάτων που συμμετέχουμε και ειδικά στα  θέματα βίας και ασφάλειας των αγώνων. Απαιτούμε λοιπόν και από τους υπόλοιπους θεσμικούς φορείς, να σταθούν στο ανάλογο ύψος που οι περιστάσεις απαιτούν. Η έγκαιρη τιμωρία στο χθεσινό αγώνα των προκλητικών συμπεριφορών θα λειτουργούσε αποτρεπτικά στη δημιουργία των επεισοδίων που συνέβησαν. Δεν είναι δίκαιο να κληθούμε εμείς μόνο προς απολογία  ως υπεύθυνοι, όταν κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ας αναλάβει επιτέλους ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί!»

2 σχόλια:

  1. Τελικά, όποτε οι αρουραίοι βγάζουν ανακοίνωση, αυτή αποτελεί μνημείο....!
    Κάθε τους λέξη - πρόταση - παράγραφος, μια μαχαιριά στους γελωτοποιούς αδένες, όσων από εμάς μπορούμε να τις διαβάζουμε και ταυτόχρονα να φέρνουμε στο μυαλό μας και τις εικόνες που τις συνοδεύουν....
    Αποτέλεσμα, μεγάλη έκκριση δακρύων και σιέλου - το τελευταίο για να τους φτύνουμε!! - και ένας πόνος στο στομάχι από τα γέλια....

    Οι τύποι έχουν ξεφύγει πολλές δεκαετίες μπροστά.
    Ο Γκαίμπελς, εάν ζούσε, θα είχε αυτοκτονήσει γιατί βρέθηκαν αυτοί να τον ξεπεράσουν!
    Δεν θα το άντεχε ο ... καημένος!

    Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ κι εγώ ότι πρέπει επί τέλους η πολιτεία να προστατεύσει αυτό το 3λικο σωματείο από τις κακόβουλες επιθέσεις που δέχεται απ όλους, παρά τις προσπάθειες που καταβάλει για να ... δοξάσει το όνομα της Ελλάδας στα πέρατα της οικουμένης......

    Πρέζβης γαρ....
    Και γιορτάζει κάθε χρόνο τις απόκριες...!

    (αχαχαχαχαχχααχαχααχααχχα..........)

    ΥΓ: Το παρακάτω σκωπτικό αποκριάτικο παραδοσιακό τραγουδάκι αφιερωμένο στα αρούρια....
    (αν το θεωρείς ακατάλληλο, μην το δημοσιεύσεις).

    https://www.youtube.com/watch?v=nm8p3A4j8ug&list=PL6404E15243721C41

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη αυτοί ξεπέρασαν και τον τρισμέγιστο και τιτανοτεράστιο στις ανακοινώσεις Πανόπουλο. Πλέον γράφουν ιστορία στη γραφικότητα των ανακοινώσεων.

      ΥΓ Οι gay δεν διαθέτουν νιμου αλλά το τραγουδάκι είναι επίκαιρο και ακούγεται πολύ σε περιοχές όπως η Κοζάνη που έχει τους φανούς τέτοιες μέρες, αν και στους φανούς αυτοσχεδι'αζουν πάρα πολύ.

      Διαγραφή