Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Παιδόφιλοι; Λίγο πριν το θάνατο και μετά αυτοκτονία.


Φίλιππος Λεβέντος του Ι. και της Φ.(δεν φταίνε οι γονείς για τις πράξεις του κτήνους)

Ευτύχιος Τζεμανάκης του Γ.(γεννημένος στα Χανιά το "παλικάρι")
Ο πρώτος είναι το τέρας με το βαν και ο άλλος αυτός που "ψάρευε" θύματα μέσω ίντερνετ.
Τι θα τους έκανα εγώ;

Τους πρώτους δύο θα τους πήγαινα στην πλατεία Συντάγματος. 
Εκεί η κρατική τηλεόραση θα έδινε το ίδιο σήμα σε όλους τους σταθμούς της χώρας και θα κάλυπτε απευθείας ότι θα ακολουθούσε. Θα απαγορευόταν η προβολή διαφορετικού προγράμματος. Όποιοι δεν ήθελαν να αναμεταδώσουν το σήμα της κρατικής θα έπρεπε να διακόψουν την αναμετάδοση του δικού τους προγράμματος.
Σε μία εξέδρα, για να τους βλέπουν όλοι όσοι είχαν συγκεντρωθεί θα τους αφαιρούσαν τα γεννητικά όργανα χωρίς αναισθησία. 
Αμέσως μετά οι γιατροί θα φρόντιζαν να μην πεθάνουν από κάποια μόλυνση και αφού είχαν συνέλθει από την "πλαστική" θα τους οδηγούσα στην "καλύτερη" πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Πρώτα στις γυναικείες και μετά τις ανδρικές.
Θα καλοπερνούσαν τα γιουσουφάκια πριν "αυτοκτονήσουν".
Τους υπόλοιπους που θα έκαναν το ίδιο θα τους πρόσφερα την ίδια τύχη αλλά στην κεντρική πλατεία της κάθε περιοχής που ζούσαν και δρούσαν τα "παλικάρια".

ΥΓ Κριτική για δήθεν βαρβαρότητα στο κείμενο δεν θα δημοσιευθεί.
ΥΓ2 Αν είχα παιδιά ίσως να μην ήμουν τόσο καλός σε αυτά που θα πρότεινα.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα Μπιλαρε!
    σωστος σε ολα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπροστά σε αυτούς ακόμη και οι δολοφόνοι του Φιλόπουλου δείχνουν να είναι "παρθένες".
      Καλησπέρα αδερφέ.

      Διαγραφή
  2. Εγώ θα πρότεινα για ορεκτικό την αφαίρεση με πένσα συνεργείου, δοντιών και νυχιών,θα απέκλεια την οποιαδήποτε ιατρική φροντίδα μετά το ευνούχισμα και αντί αυτής θα φρόντιζα να καλυφθούν οι πληγές με μπόλικο ορυκτό αλάτι - γιατί το θαλασσινό περιέχει ιώδιο - και κατόπιν θα τους οδηγούσα στις φυλακές Κερκύρας, διότι εκεί υπάρχει η σχετική .... τεχνογνωσία από το τέρας του Άργους (αν θυμάμαι καλά)!

    Θα ανάγκαζα τις τηλεοράσεις επί πλέον να βάλουν απαραιτήτως στο σήμα τους και ήχο dts η dolby digital ούτως ώστε το πρόγραμμα που θα παρακολουθούσαν οι τηλεθεατές να περιείχε όλα τα καλούδια της σύγχρονης τεχνολογίας.

    Μετά την θανάτωσή τους θα επέλεγα μια χωματερή όχι για να θαφτούν κάτω από τόνους σκουπίδια, αλλά να παραμείνουν για όσο παραμείνουν ως γεύμα στους γλάρους και τα όρνια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα διαφωνήσω μιας και εσύ είσαι πατέρας και οφείλω να δεχτώ την γώμη σου μιας κα ιθα προκαλέσει πιο πολύ πόνο στα τέρατα αυτά.
      Μοναδική ένσταση πως αν δεν υπάρχει γιατρός ίσως ψοφήσουν πριν φτάσουν σε κάποια φυλακή σαν γιουσουφάκια.

      Διαγραφή