Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ


Αποδέκτες:

η διοργανώτρια αρχή και η ΕΠΟ
ο γαύρος πρόεδρος της Πράσινης Συμμορίας
οι γαύροι της εξέδρας που σχεδόν μόνο κακό κάνουν όσο είναι εντός γηπέδου
οι βολεμένοι σε θέσεις διοίκησης πρώην αρχι-συνδεσμίτες
οι αδιάφοροι παλαίμαχοι
ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ(λέγε με Πέτριτς)
οι ΑΜΠΑΛΟΙ που πληρώνονται για να κυνηγούν περιστέρια(Ατζαγκουν) και αυτοί που την λέξη άμυνα δεν την γνωρίζουν(Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπης και ο φετινός ΚΑΚΙΣΤΟΣ Νάνο)
τα καραγκιοζάκια που δήθεν σφυράνε ότι βλέπουν και τα καραγκιοζάκια που ήθελαν από μικροί να γίνουν ηθοποιοί αλλά τελικά έγιναν ποδοσφαιριστές
οι γελοίοι ΑΡΔ του συνδρομητικού.

Ίσως αυτή η αηδία που συνεχίζουμε να αισθανόμαστε να έχει θετικό αποτέλεσμα. Μπορέι τελικά να αφήσουν το ποδόσφαιρο αλλά να ασχοληθούν περισσότεροι με τα σημαντικά προβλήματα αυτού του τόπου.

ΥΓ Για όλα φταίει ο Σοφέρ και η Μούμια. Σωστά; ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
ΥΓ2 Το δελτίο με τον Παναθηναϊκό για πρωταθλητή δεν το πετάω. Ίσως να πληρωθεί λόγω δικαιοσύνης.
ΥΓ3 Τι να σχολιάσω για το παιχνίδι στο Περιστέρι;

11 σχόλια:

  1. την μεικτή κόσμου να φέρεις να παίξει σε αυτό το πρωτάθλημα δεύτερη θα βγει.
    Για μένα δεν φταίνε οι παίκτες όπως δεν έφταιγαν(τις περισσότερες φορές) και επί Τζίγγερ όταν δεν έπαιρναν το πρωτάθλημα.
    Μέτρια ή κακιά μέρα μία ομάδα θα έχει.Το θέμα είναι ότι ενώ οι gay τις μέρες που είναι μέτριοι κερδίζουν λόγω σπρωξίματος εμάς μας σφάζουν κιόλας.
    Τεσπα αναμενόμενο ήταν για μένα το χάσιμο του τίτλου.
    Όπως αναμενόμενο είναι να συνεχιστούν τα επεισόδια αν δεν αλλάξει η κατάσταση που δεν νομίζω να αλλάξει καθώς βλέπω τη δικαιοσύνη να έχει ένα χέσιμο να αντιμετωπίσει τον χοντρό και τους φίλους του.
    Το καλοκαίρι θα έχουμε πολλά να πούμε με τις εξελίξεις στο παρασκήνιο.Ανεβαίνει η αεκ ήδη εμείς και ο παοκ δεν υπογράφουμε μαζί με τους άλλους με την nova οπότε θα έχουμε να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος έπιασες το νόημα. Ο Τίγρης ήδη φωτογραφίζει τον χοντρό για την Ηρώ και δε νομίζω να πιστεύεις πως τα πανό σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ δεν ήταν κατόπιν εντολής...
      Ο χοντρός δέχεται χοντρό "μαρκάρισμα" και δεν είναι απίθανο να τον "τελειώσουν" μέσα στο καλοκαίρι και τότε ίσως δούμε και αλλαγή πρωταθλητή όχι μόνο για φέτος.

      Όσο για τα κωλόπαιδα της ομάδας, αυτά δεν έχουν καμία δικαιολογία. Αν ήταν απλά ένα μέτριο ή κακό παιχνίδι δεν θα με πείραζε, αλλά αυτοί είναι προκλητικοί σε πολλά παιχνίδια. Οι Έλληνες βιώνουν την ανεργία και τα τσογλάνια μας δουλεύουν.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω φίλε μου αλλά φοβάμαι ότι πάλι δεν θα γίνει τίποτα στο ποδόσφαιρο.Έχει περάσει τόσος καιρός με αδιάσειστα στοιχεία και ακόμα πάμε σαν χελώνες στην προανάκριση.
      Ο χοντρός συνεχίζει να αλωνίζει,να κάνει ότι γουστάρει, να παίρνει προκρίσεις και τίτλους με το έτσι θέλω.Εγώ δεν βλέπω ένα τύπο σε πανικό αλλά ένα τύπο που ξέρει πως είναι όλοι με το μέρος του και θα είναι μια ζωή.Ίσως η μόνη λύση που θα πρέπει να σκεφτούν εμείς, ο παοκ και η αεκ είναι ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα.Ας μην βγαίνουμε Ευρώπη. Ας βγαίνουν οι gay με τα τσιράκια τους.Ας βλέπω εγώ ματσάρες τίμιες κάθε Κυριακή με θέαμα και χωρίς βία και να την χέσω την σούπερλίγδα.

      Διαγραφή
    3. Μήπως από πίσω κρύβεται κάτι ακόμη μεγαλύτερο;
      Ο Πάοκ αδερφέ που από τη χρονιά της μεταγραφής του Βενετίδη είναι θυγατρική του γαύρου; Που στη διοίκησή του είχε Ζαγοράκη, Βρύζα, Γκαγκάτση;
      Ότι και να γίνει πάλι κάποιος θα το "τρυπήσει" το νέο εγχείρημα.
      Μπορεί και ο γαύρος Αλαφούζος.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Δεν έχω να προσθέσω τίποτα σε αυτά που είπες συμφωνώ σε όλα.Ελπίζω ότι θα καθαρίσει το θέμα με την δικαιοσύνη και ο καθένας να πάρει ότι του αξίζει.Για τους παίχτες μας τι να πώ,κάποιος πρέπει να τους μάθει τι εστί Παναθηναϊκός,αλλά με αυτούς που μπλέξαμε δεν θα μάθουνε ποτέ γιατί δεν ξέρουνε και οι ίδιοι και άλλοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ να μάθουνε ποτέ οι παίχτες μας τι σημαίνει ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γιατί δεν τους συμφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μάνο.
      Ποιος να τους μάθει τι είναι ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που ο Μπεργκ δείχνει να είναι ο μόνος που έχει σεβασμό για τον Panathinaikos και αυτό γιατί τον γνώριζε από πριν;

      Διαγραφή
  3. μας λειπει ο σεβασμος που εδειχνε για την ομαδα ο μεγαλος βραχος της αμυνας αντονσον.. το απιστευτο δεξι μπακ αλεν ραγκουελ.. ο μεσος μπαλαντερ κοφτης πασπαρτου μιτου και ο τεραστιος νιρεν ντεμπα
    α ξεχασα και το γηττα...

    γινε επισκοπη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού δεν γνωρίζεις άλλους ας σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη με κάποιους από τους τελευταίους της οικογένειας.
      Καλιτζάκης, Χένρικσεν νομίζω σου αρκούν ή μήπως να σου θυμίσω πως ο Λουκάς παίζει ακόμη στην Ισπανία σε πολύ ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία.
      Γίνε γαύρος να ταιριάζεις καλύτερα γιατί gay είσαι ήδη.
      Τράβα και ψόφα αλλού.

      Διαγραφή
    2. Παναθηναικός θα πει μαχητική ψυχή!!!!

      Μαχόμαστε να τους ικανοποιήσουμε όλους.........!

      Ρε βασιλαρά, πόσα πέναλτυ δεν μας έδωσε σήμερα ο αρετόπουλος που έβγαλες και ανακοίνωση σαν εκπρόσωπος ... τύπου;
      Παλιότερα θυμάμαι έκραζες για μια νίκη με 1-0, μαζί με τους ομοίους σου, τώρα όλα καλά καμωμένα αλλά δεν μας αφήνει το σύστημα, ε μωρή (καργιο) Λίτσα;

      Αναστασίου, ό Μπαλτάσαρ δεν θα σου δώσει τελικά το δίπλωμα...
      Τζάμπα πασχίζεις να γίνεις μάγος....
      Τρία χρόνια και ΔΕΝ..........

      Να υποθέσω ότι θα υπάρξει επιτροπή υποδοχής - σωφρονισμού των ποδοσφαιριστών στο Απήλιον - Γ. Καλαφάτης από τα παιδιά που διοικούν, όπως γινόταν παλιά που ... δεν διοικούσαν;

      ΥΓ: Το κόλησα εδώ γιατί δεν υπήρχε ανάρτηση ΚΑΙ για τα σημερινά μας χάλια....

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣ.ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ?

      Διαγραφή
    4. Δεν έχει μάθει άλλους παίκτες και το αφεντικό δεν πληρώνει για δεύτερο πιτόγυρο.
      Χρόνια πολλά αδερφέ μου και καλό ξημέρωμα.

      Διαγραφή