Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Πρόεδρος του Παναθηναϊκού...

...που να ζητάει συγγνώμη από τη ΜΑΦΙΑ γιατί είπε αυτό που όλη η Ελλάδα βλέπει και λέει τόσα χρόνια δεν μπορεί να είναι κάποιος Παναθηναϊκός.

Έτσι το ρόλο του κωλοτούμπα πήρε άξια ο Γιάννης Αλαφούζος.
Και τώρα το ερώτημα που πολλοί φίλοι θα έχουν στο μυαλό τους:
Τον ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ θα τον ακούγαμε ποτέ να ζητάει τέτοια συγγνώμη;
Βαρδινογιάννης: Το τζάμπα στην Παιανία τελείωσε
Θέλει κανείς να τον ρωτήσει και σε αυτή ακόμη την ηλικία;


ΥΓ Δεν θα συνεχίσω με τους υπόλοιπους προέδρους του Παναθηναϊκού που δεν θα ζητούσαν ΠΟΤΕ συγγνώμη γιατί πολύ απλά μόνο ο Αλαφούζος το έκανε πράξη.
ΥΓ2 Έτσι όπως τον βλέπω στην πιο κάτω φωτογραφία μου φέρνει στο μυαλό πως μπορεί να είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού...
...στην Monopoly Super League, γιατί για την ΠΑΕ είναι ακατάλληλος.

6 σχόλια:

  1. Η πεολειχία στον σαλαμούρα καλά κρατεί....

    Σανό να ταίζουμε τα βλαμμένα της 123 , τους πετάμε κάθε Δευτέρα και μια δίκη - ααα τι ωραία που τα λέει ο γελοίος ο Θωμαίδης κι οι άλλοι χλιμίτζουρες που συμπληρώνουν το τραπέζι - τραβάμε και μερικά τουιταρίσματα (sic) για ν ασχολούνται τα ζώα στα φεισμπουκια, στα πράσινα βοσκοτόπια και τα τουιτερια (!!!) κι άσε τον κόσμο που πληρώνει απ το υστέρημά του για να παρασιτούν όλα τα λαμόγια στην ομάδα να πάει να ......

    Τελικά, πρέπει να έχει θεραπευτικές ιδιότητες το σπέρμα του σαπιοκοιλιά....!!!!!
    Δεν εξηγείται αλλοιώς το επί τρία συναπτά έτη κόλημα της καραφλής με τον μπουχέσα......!
    αχαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συνεταιρισμός τους δεν χάλασε ποτέ. Το έχω γράψει πολλές φορές αλλα και το λέω καθημερινά σε φίλους. Ίσως τώρα κάποιοι καταλαβαίνουν τι γράφω εδώ και τόσο καιρό. Τουλάχιστον κάποιοι φίλοι(μΠαόκια) πλέον αναγνωρίζουν πως τα έλεγα από νωρίς.

      Αν κάποιοι βολεύονται ακόμα με επικοινωνιακά τρυκ και με δίπιτα τυλιγμένα με κούτρα είσοδο στην 13 τότε καλά κάνουν και έχουν για ηγέτες γαύρους. Γαύροι στην ιστορική 13 και γαύροι στη διοίκηση, πως ήθελες να συμπεριφέρονται; Το μεγαλύτερο κακό θα το γράψω στην επόμενη ανάρτηση.

      ΥΓ Το δεύτερο σχόλιο το διέγραψα για να αποφύγουμε προβλήματα

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο απο την διοίκηση του ΠΑΟ.Δυστυχώς η μαγκιά τους φτάνει μέχρι την καταγγελία και μετά δεν ξέρω δεν απαντώ.Αυτά να βλέπουνε οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟ και όχι οι μετά το 2008,και κάποτε να αντιδράσουνε πέρα απο την οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι.Όσο είναι αυτοί πάνω ο ΠΑΟ θα είναι κομπάρσος και θα καταντήσει γραφικός χωρίς να τον υπολογίζει κανείς που συμβαίνει ακόμα και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήταν τόσο κακοί οι καιροί οι Παναθηναϊκοί θα αντιδρούσαν απένατι στα γαυροποιημένα επιδοτούμενα αλητάκια, αλλά όταν οι περισσότεροι σκέφτονται πως θα ββγάλουν τα έξοδα του μήνα...και δίκιο έχουν.
      Ο αθλητισμός είναι χαρά. Γιατί να πάνε στο γήπεδο και να πρέπει να χτυπηθούν άνθρωποι που έφτασαν τα 40, τα 50 ή και ακόμη μεγαλύτεροι;
      Θέλει η διοίκηση να καθαρίσει τον βόθρο; Μάλλον όχι γιατί τη βολεύει αυτή η κατάσταση.
      Καλημέρα Μάνο και καλή προΠαρασκευή.

      Διαγραφή
  3. αδελφε ο ορισμος της κωλοτουμπας κ της σαχλαμαρας η συγκεκριμενη διοικηση
    οτι λαχταρουσε ο φορεας..αυτο ηθελαν,αυτο μας εφεραν στην παε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Άρης με τον Σαουρίδη είχε χειρότερη διοίκηση. Αρκεί να μην εχουμε την τύχη του Άρη γιατί τότε ο Σκατοσακούλας με τον Πατέρα και τον κυρ Αντρέα θα έχουν ολοκληρώσει το έργο τους.

      Διαγραφή