Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

Γκρεμίστε το 3όροφο και φύγετε από εδώ. Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ.

Ποιος έφταιγε για την ήττα από τη Βέροια;
Χθες ο μόνος που δεν έφταιγε ήταν το κοράκι. Καθίκι, δεν λέω, αλλά χθες δεν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Φρόντισαν να το έχουν ετοιμάσει εδώ και μία βδομάδα από μέσα από την ομάδα. Ο εχθρός είναι εντός.

Ο "πρόεδρος" είχε ξεκινήσει "πόλεμο" και σε χρόνο dt έδινε τα χέρια με τον Σκατοσακούλα.
Τα "παιδιά", σαν καλοί υπάλληλοι κάνουν τις "ομορφιές" τους μόνο εντός γηπέδου. Εκτός κάνουν τις παρθένες. Έχουν απαιτήσεις μόνο όταν τους πούνε τα αφεντικά τους να απαιτήσουν. Πως μπορούν οι αδιάφοροι(για το καλό της ομάδας) οπαδοί να απαιτήσουν ενδιαφέρον από τους παίκτες που οι ίδιοι χειροκροτούσαν σε ήττες και σε ισοπαλίες(απέναντι σε ερασιτέχνες);
Οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, που πληρώνονται στην ώρα τους, ψάχνουν να βρουν τον επόμενο ένοχο, τον επόμενο στόχο. Αδιαφορούν για το κακό που έκαναν στο παρελθόν και συνεχίζουν να κάνουν σήμερα.
Ο προπονητής, ο Θεός να τον κάνει, ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του μόνο στα ντέρμπυ. Δηλαδή εργάζεται για 4 παιχνίδια και πειραματίζεται στα υπόλοιπα. Προσωπικά πιστεύω πως παίρνει χαρτάκι και είναι τόσο μεγάλη κότα και τόσο βολεμένος με την υπάρχουσα κατάσταση που δεν τον συμφέρει να βγει και να μιλήσει.

Αν δεν υπήρχαν οι χιλιάδες πράσινες καρδιές για να γίνει ο Panathinaikos πολυΑμέτοχος.
Αν δεν υπήρχε η Πράσινη Συμμορία και τα μέλη της να έχουν ψηφίσει γαύρους αλλά και επιδοτούμενους σε θέσεις της ΠΑΕ και να έχουν τον Αλαφούζο για πρόεδρο.
Αν τά χρόνια της οικογένειας έκαναν το 1/10 από την "υπομονή" που κάνουν τόσα χρόνια τότε πολλά θα ήταν διαφορετικά, αλλά κάποιοι προτιμούν να λένε ακόμα πως φταίει η οικογένεια, ο Λουκάς, μπορεί ακόμη και οι εργάτες του προπονητικού της Παιανίας.

ΥΓ Δημήτρη θα μεταφέρω το σχόλιό σου εδώ. Πολλές φορές αφήνω χρόνο για να ηρεμήσω πριν γράψω, ειδικά μετά από άσχημα αποτελέσματα.
ΥΓ2 Ντρέπομαι να σχολιάσω τον Τριανταφυλλόπουλο. Τι να γράψω εγώ που να μην το έχει σκεφτεί ο ίδιος; Αφού αυτός δεν σκέφτεται πως έχει χρόνια για να κάνει καριέρα θα ενδιαφερθώ εγώ; Ας αρχίσει να γυρνάει τα χωριά στα τοπικά και μετά θα χτυπάει το κεφάλι του για την ευκαιρία που του δόθηκε και την έχασε.

4 σχόλια:

  1. Δημήτρης - Ρέθυμνο 22 Μαρτίου 2015 - 11:44 μ.μ.

    Παναθηναικός θα πει μαχητική ψυχή!!!!

    Μαχόμαστε να τους ικανοποιήσουμε όλους.........!

    Ρε βασιλαρά, πόσα πέναλτυ δεν μας έδωσε σήμερα ο αρετόπουλος που έβγαλες και ανακοίνωση σαν εκπρόσωπος ... τύπου;
    Παλιότερα θυμάμαι έκραζες για μια νίκη με 1-0, μαζί με τους ομοίους σου, τώρα όλα καλά καμωμένα αλλά δεν μας αφήνει το σύστημα, ε μωρή (καργιο) Λίτσα;

    Αναστασίου, ό Μπαλτάσαρ δεν θα σου δώσει τελικά το δίπλωμα...
    Τζάμπα πασχίζεις να γίνεις μάγος....
    Τρία χρόνια και ΔΕΝ..........

    Να υποθέσω ότι θα υπάρξει επιτροπή υποδοχής - σωφρονισμού των ποδοσφαιριστών στο Απήλιον - Γ. Καλαφάτης από τα παιδιά που διοικούν, όπως γινόταν παλιά που ... δεν διοικούσαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά ... τα παιδιά την είχαν πέσει ακόμη και στον Βαζέχα και θα ντρεπόντουσαν να κάνουν οτιδήποτε σήμερα;
      Αν τους πούνε να χειροκροτήσουν το κάνουν, αν τους πούνε να βρίσουν πάλι θα εκτελέσουν υπάκουα τις διαταγές. Δούλοι από τους λίγους. Πιστά σκυλιά, οι κόπροι.

      Διαγραφή
    2. Η καλή νοικοκυρά, είναι δούλα και κυρά......!

      Στα πράσινα βοσκοτόπια, επικρατεί σιγή ασυρμάτου που λένε και στον στρατό....
      Δεν έχει εμφανιστεί κανένα από τα βαριά όπλα να υποστηρίξει τα τεκταινόμενα και να τα χώσει σ όλους αυτούς που κράζουμε για την κατάντια...!
      Άλλες φορές έβγαιναν τα γκρέμλινς και την έπεφταν σε όσους τολμούσαν να ειρωνευτούν την αγία δυάδα που καταστρέφει την ομάδα.

      Πιθανολογώ ότι το σχέδιο προβλέπει λεκτικό πέσιμο σε διάφορα μπλόγκς που τους χαλάνε τη μανέστρα.
      Κι εξαρτάται από τη διάθεση των διαχειριστών των μπλογκς αν θα τους αφήσουν να σπείρουν τα ζιζάνιά τους.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Τι να πούμε για ένα ακόμα τραγικό αποτέλεσμα του "ελεύθερου" ΠΑΟ. Δυστυχώς,μόνο στα ντέρμπι βολευόμαστε ελέω στησίματος ομάδος και τρόπου παιχνιδιού.Ο Αναστασίου δεν κάνει για ομάδα πρωταθλητισμού αλλά μόνο για ομάδες που παλεύουνε κατηγορίες.Οι σωτήρες έχουνε εξαφανιστεί και κανένας δεν θα πεί τίποτα μόνο τραγούδι τραλαλα τραλαλο και μετά σιωπή.Εαν οι προηγούμενες διοικήσεις,είχανε την μισή στήριξη απο τους σημερινούς απίθανους θα είχαμε περισσότερους τίτλους, και δεν θα είχαμε καταντήσει ζητιάνοι και ανυπόληπτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή