Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ποιος άφησε τον Έκι απλήρωτο; Μήπως οι πολυΑμέτοχοι; Λέω εγώ...

Είπα να μην ασχοληθώ με όσους γιόρταζαν χθες την παγκόσμια ημέρα που τους ήταν αφιερωμένη αλλά με προκάλεσε ένα γιουσουφάκι και έτσι είπα να του βγάλω δημόσια το στριγκάκι. Σε σχόλιο που έκανε στην προηγούμενη ανάρτηση με αποκάλεσε Τζιγγερολάγνο και με προέτρεψε να διαβάσω το παρακάτω λες κι αυτόν περίμενα. 
Για να δούμε τι γράφει και μετά το σχολιάζουμε.

"Μέσα στα όσα προβλήματα έχουν προκύψει για το «τριφύλλι» μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ήρθε στην επιφάνεια ακόμα ένα θέμα που θα ταλαιπωρήσει οικονομικά τον σύλλογο. 

Ο Έκι Γκονζάλες, κέρδισε την προσφυγή εις βάρος των «πράσινων» για την αναίτια λύση του συμβολαίου του, το 2008 και του επιδικάστηκε ποσό ύψους 1.200.000 ευρώ! 

Η ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό έγινε από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με τους ανθρώπους της ομάδας να τονίζουν πως έχει ήδη γίνει η έφεση στην υπόθεση."

Το συμβόλαιο του Έκι διακόπηκε αναίτια  τον Ιούνιο του 2008.
Ο πολυμετοχικός έγινε τον Μάιο του 2008. ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΡΕΟΣ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ.
Πολυμετοχικός με χρήματα στα ταμεία που μπορούσε να έχει η οικογένεια στην τσέπη. Τα άφησε στα ταμεία γιατί αντί να πουλήσει στην ίδια τιμή το 40% των μετοχών έκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Οι διαχειριστές όλων αυτών των εκατομμυρίων ευρώ άφησαν απλήρωτο τον Έκι, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑΝ και παράλληλα μας φόρτωσαν με ένα κάρο παλτά.

Χρόνια σου πολλά για χθες ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ. Επέστρεψε τώρα στην ΠΙΠΑ σου και αντί για μπριζόλα εσύ να προτιμάς τα δίπιτα.

4 σχόλια:

  1. Δε σε χάλασε;
    Ξανά χρόνια πολλά και επέστρεψε στη γνωστή σου θέση. Στα γόνατα. Βαζελογαυράκι.
    Μην προσπαθείς να γράψεις πίσω ότι σου έχω ήδη γράψει.
    Την επόμενη φορά θα έχεις τη μοίρα της αδερφής από την Ολλανδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασίλη.Έτσι αδερφέ κράξε τα γιουσουφάκια που ακόμα και τώρα κάνουνε πως δεν καταλαβαίνουνε γιατί έτσι τα βολεύει.Πιστεύω ότι η οικογένεια θα πληρώσει το χρέος γιατί πολύ απλά έχει άλλο επίπεδο απο τους αλεξιπτωτιστές.Δεν θα ακούσει κάτι καλό βέβαια αλλά οι πραγματικοί φίλαθλοι του ΠΑΟ θα το χειροκροτήσουνε και θα δούνε ποιος ήτανε ο πραγματικός εγγυητής της ομάδας.
    Κέρδισε η ομάδα τον τελειωμένο Εργοτέλη και συνεχίζει να δούμε που θα καταλήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάνο καλημέρα.
      Ούτε σεντ να μην πληρώσουν. Ο Πατέρας με τον Βγενόπουλο σπατάλησαν τόσα εκ. Ευρώ, τώρα ας πληρώσουν τον Έκι οι ίδιοι ή αυτός που κάνει τον πρόεδρο.
      Αν πληρώσει η οικογένεια πάλι τότε όλοι αυτοί θα είναι τζάμπα μάγκες.

      Διαγραφή
  3. kalispera paidia ,simfono kai ego na plirosei kai na akouei kai tis malakies apo pano ,i katsarida proerdos tou pao kai kai bgenopateroulides pou einai? andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή