Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Πόσο κόστισαν οι επαγγελματίες αλήτες της 13;

Είναι κάποιες μέρες που όλοι όσοι αγαπάμε τον Παναθηναϊκό σκεφτόμαστε πόσο μας κόστισαν οι επαγγελματίες οπαδ...αλήτες της 13. Αυτοί που για τα δίπιτα στην Πανόρμου και μερικές δωρεάν εκδρομές ή εισόδους στο γήπεδο έχουν κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορούσαν. Με γαύρους να τους καθοδηγούν δεν περίμενα τίποτα καλύτερο.

Έτσι λοιπόν αδέρφια μου οι περισσότεροι κάθισαν και μέτρησαν πόσους αγώνες έμεινε το γήπεδο άδειο, πόσα χρήματα πλήρωσε η ΠΑΕ αλλά και πόσους βαθμούς μας αφαίρεσαν για να κάνουν κάποια κωλόπαιδα του κεφαλιού τους ή για να εκτελέσουν τις εντολές των αφεντικών τους.

Το χειρότερο όμως δεν είναι όλα τα παραπάνω. Το χειρότερο είναι πως...

-από την 11η και την 18η θέση βρεθήκαμε 90 θέσεις πιο κάτω στην βαθμολογία της Ουέφα.
-από εκεί που το γήπεδο γέμιζε με κόσμο που αγαπούσε την ομάδα πλέον το γήπεδο συνήθως μένει άδειο και πλέον δεν είναι το αχανές ΟΑΚΑ αλλά η μικρή Λεωφόρος
-και το χειρότερο όλων είναι πως με το μίσος των γαυροβάζελων απέναντι σε όλους όσους έκαναν το λάθος  να μεγαλώσουν και να θέλουν να βλέπουν καθιστοί τα παιχνίδια είναι πως μετά το κυνηγητό και τις επιθέσεις που δέχθηκαν όλοι αυτοί, οι "πατατάκηδες", η ομάδα έχασε μία νέα γενιά οπαδών(τα παιδιά των "πατατάκηδων").

Έτσι συρρικνώνουν την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας σε λιγότερο από 20 χρόνια. Καθηγητές οι άνθρωποι ας γράψουν και βιβλίο για να κατοχυρώσουν τον τρόπο.

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς θα συρρικνωθούμε και άλλο σαν οπαδοί και,θα κάνουνε τον ΠΑΟ τελικά μια μικρομεσαία ομάδα με λίγους οπαδούς που κάποτε είχε μια ΛΑΜΠΡΗ ιστορία πρίν το 2008.Με τους gay να κυριαρχούνε με τους συνήθεις τρόπους και με μία ΑΕΚ που έχει δυναμική ο ΠΑΟ θα χάνει συνέχεια οπαδούς και το προφίλ του στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι με τρελαίνει αδερφέ;
      Από τα τελευταία χρόνια του πράκτορα της Στάζι και μετά με τον Σκατοσακούλα οι gay ξυπνάνε και οι δικοί μας γαυροποιούνται. Ακούς από οργανωμένους γααύρους να σκέφτονται σωστά και να ντρέπονται για τα αίσχη που γίνονται για να ευνοηθούν αλλά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί στην 13 έχουν κατάληψη τα γαυροποιημένα αλητάκια.

      Διαγραφή
  2. Ο Βγεοπουλος με τα καλοπαιδα του Φορεα επαιξαν το παιχνιδι του Ολυμπιακου
    Πρωτος τους στοχος ηταν ο Βοτανικος αλλα αφου ειδαν πως τους παιρνει,το προχωρησαν κ αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το χειρότερο για αυτούς είναι πως ο Βοτανικός δεν "κάηκε" αλλά κατάφεραν να τον βάλουν στο ψυγείο.
      Αν έρθει(αμήν και πότε) κάποιος τρελός να αναλάβει θα το υλοποιήσει σε χρόνο dt.
      Η συνέχεια όμως πόνεσε πολύ και μόνο την ομάδα και όσους την αγαπούσαν πραγματικά.

      Διαγραφή