Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Και τώρα τι θα κάνετε κ.Αλαφούζο;

Κάποτε θα γινόταν και δυστυχώς το έκανε μία ΠΑΕ που αποτελεί εδώ και χρόνια δορυφόρο των gay. Αν το ήθελα να γίνει; Ναι, γιατί ο εκβιασμός προς όλους εμάς που αγαπάμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΙΚΟ αλλά σιχαινόμαστε τον Πουροφλορέα έπρεπε να τιμωρηθεί. Όλοι όσοι βρισκόμαστε απέναντι από τους Αλαφούζο, Μιχαλαριά, Βασιλαρά, Μαραγκουδάκη επιβαιβεθήκαμε για όσα γράφαμε. Βέβαια δεν θα πρέπει να τιμωρηθεί η ΠΑΕ αλλά όσοι πήραν τις αποφάσεις και όσοι καρπώθηκαν τα χρήματα.
Ακολουθεί άρθρο από το naftemporiki.gr.

Συνέχεια στη σφοδρή αντιπαράθεση με τον Παναθηναϊκό δίνει ο ΟΦΗ, καθώς στο σύλλογο του Ηρακλείου θεωρούν ότι οι «πράσινοι» τούς κάνουν πόλεμο και ασκούν πιέσεις για τον υποβιβασμό τους.

Η διοίκηση του ΟΦΗ, λοιπόν, έκανε καταγγελία στο ΣΔΟΕ και τη Σούπερ Λίγκα για «παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας», όπως αναφέρεται σε έγγραφο που παρουσιάζει η εφημερίδα «Άποψη», ως «έχοντες έννομο συμφέρον και για λόγους υγιούς ανταγωνισμού».

Στην καταγγελία, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς, γίνεται λόγος για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Σούπερ Λίγκας.

«Με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επί σειρά ετών υποχρεώνει τους φιλάθλους της για την αγορά εισιτηρίων να καταβάλλουν διπλάσιο ποσό από το αναγραφόμενο στο σώμα  (του εισιτηρίου), για δε το ποσόν αυτό να χορηγεί απλά αθεώρητη απόδειξη, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει ζημία στο κράτος ύψους 13% (ΦΠΑ), στα ερασιτεχνικά σωμωτεία (10%), στη Super League (4%), στην ΕΠΟ (4,5%) και στα ποσοστά 15% (χρήση γηπέδου), ΦΠΑ 23% (ποσό που αφορά το κόστος χρήσης γηπέδου) και για ΕΤΕΧ-ΤΑΥΑΠ (5%)» αναφέρεται στην καταγγελία.

Όπως εκτιμά η διοίκηση του ΟΦΗ  «την κυρίως ευθύνη φέρει η νομική υπηρεσία της Super League και η οποία για λόγους προσωπικής ‘’πολιτικής’’ δεν ήλεγξε επί σειρά ετών τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός''. Με επιστολή προς τη διοργανώτρια του πρωταθλήματος η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητεί να μπει προς συζήτηση το θέμα των εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας.

4 σχόλια:

  1. Άποψή μου είναι ότι, επειδή .όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι μεγάλα λαμόγια, το όλο θέμα θα το έχουν δέσει ούτως ώστε να μην υποστούν κυρώσεις σε τυχόν αντίδραση από κάποιον/κάποιους, όπως έγινε τώρα με τα φίδια.
    Αν θεώρησαν ότι κανείς δεν θα αντιδράσει για τις ανομίες τους, τότε καλά να πάθουν και θα το ευχαριστηθώ κι όλας, άσχετα αν εμμέσως βάλλεται και ο Παναθηναικός.

    Καλό μήνα Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια έτσι όπως θέλω για τον καθένα τους. Θα αρκεστώ σε λίγα.
      Το γεγονός πως κάποιος είναι από οικογένεια με επιχειρήσεις δεν τον κάνει επιχειρηματία. Όπως επίσης κσι πως αν κάποιος πάρει πτυχίο Νομικής δεν γίνεται δικηγόρος. Για τα ζητιανάκια δεν θα γράψω κάτι.
      Κάτι μου λέει πως η σκέψη υλοποιήθηκε χωρίς να υπολογίσουν αυτό που έκανε ο Μαχλάς.

      Καλό μήνα Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Δεν ξερω αν το'μαθες Βασιλη αλλα ο Αλαφουσκας μολις ζητησε συγγνωμη επειδη ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ....τοσο αντεξε η κοτα,ενα Σαββατοκυριακο!Γιατι αγορι μας,σου τραβηξε το αυτακι ο Βαγγελας?Εμας ρε αρ..δι σκεφτηκες να μας ζητησεις ποτε μια συγγνωμη για οτι μας κανεις ολα αυτα τα χρονια?Μας αηδιαζεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν πολύ καλή για να ειναι αληθινή η συνέντευξη τύπου που έδωσε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό.
      Ετοιμάζομαι να κάνω την πιο απλή σύγκριση.

      Διαγραφή